חידון הכרות

עונה

שמי: דניאלה כינוי אהוב: דנדית גיל: 13 עיר מגורים: הרצליה עולה לכיתה: ח' מכור לרבלדה כי: אלפונסו שם!! הכי אהובה ברבלדה: רוברטיטה הכי אהוב ברבלדה: מיגלושש השחקן שלי: אלפונסו הררה השחקנית שלי: דולסה מריה התחביבים שלי: לראות רבלדה ועוד מלא אין לי כוח... החוגים שלי אם יש: ריקוד: ג'ז באלט קלאסי, בלט מודרני,פלמנקו,סטפס המקצועות האהובים בבצפר אם יש: מי אוהב ביצפר? הכי טעים לי: שוקולד צוחק הרבה: מאוד בוכה הרבה: לפעמים יש בת/בן זוג: עומר היית פעם אהבה: ברור! ונשיקה: גם. חיות: מתה על סנאים אבל יש לי כלב. טלנובלה חוץ מרבלדה: אין מה עשיתי בחופש: עשיתי .. החופש לא נגמר! מה הייתי רוצה לתרום בפורום: אין לי שמץ מה אני הכי אוהב בפורום: זו הפעם הראשונה שאני גולשת בו.. מה חסר לי בפורום: כנ"ל הפורום בשבילי: בנתיים שום דבר מיוחד כמה זמן ביום את/ה פורום: 0 שעות 5 דקות

עונה !

שמי: טל כינוי אהוב: talicienta(פשוט פה זה משהו אחר ..) גיל:13 עיר מגורים: ראשון לציון עולה לכיתה:ח מכור לרבלדה כי: אני אוהבת את השירים של הלהקה ... הכי אהובה ברבלדה: דולסה הכי אהוב ברבלדה: מיגל השחקן שלי:אבידע קיסוס!! השחקנית שלי:מיה דגן !!! התחביבים שלי: לשיר ולכתוב ולשחק החוגים שלי אם יש: משחק ופיתוח קול המקצועות האהובים בבצפר אם יש:מדעים הכי טעים לי:גלידה צוחק הרבה:המון !!1 בוכה הרבה:גם.. יש בת/בן זוג:לא.. היית פעם אהבה:כן.. ונשיקה:בערך.. חיות:לא.. טלנובלה חוץ מרבלדה: השיר שלנו מה עשיתי בחופש:סתם שיעמום .. מה הייתי רוצה לתרום בפורום:תמונות מידע הכול .. מה אני הכי אוהב בפורום:את השיתוף פעולה .. מה חסר לי בפורום:שום דבר! הפורום בשבילי:המקום האמיתי .. חחחח כמה זמן ביום את/ה פורום: שעה ... בהפסקות ..

למעלה