חידון הכרות

../images/Emo6.gif עונה../images/Emo6.gif

שמי: עדן כינוי אהוב: דנדוש גיל:18 עיר מגורים: אשקלון עולה לכיתה: חחחחחחח שום כיתה מכורה לרבלדה כי יש שם את השחקנים הכי טובים הכי אהובה ברבלדה: רוברטה הכי אהוב ברבלדה: מיגל השחקן שלי: מישל בראון השחקנית שלי:נטליה אורירו ודולסה מריה תחביבים שלי: לישון ולהיות בברכה החוגים שלי אם יש: אין לי שום חוגים החוגים האהובים בבצפר אם יש: אין כבר מקצועות אהובים הכי טעים לי" ציפ'ס צוחק הרבה: שמצחקים אותי בוכה הרבה: רק שקורה לי דבר רע יש בן זוג: בנתיים לא היית פעם אהבה : לא נשיקה: לא חיות : היה לי 3 כלבים אבל כבר לא טלנובלה חוץ מרבלדה: בובה פראית מה עשיתי בחופש: ברכה שינה מה הייתי רוצה לתרום לרבלדה: בנתיים אין לי רעיון מה אני הכי אוהבת בפורום: את הגלריות מה חסר לי בפורום: כלום הפורום בשבלי: זה תחביב כמה זמן ביום אני בפורום: אני לא סופרת.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifתורי!../images/Emo20.gif

שמי: נעמה כינוי אהוב: נעמה
גיל: 17 עיר מגורים: חור במרכז עולה לכיתה: י"ב מכור לרבלדה כי: אני לא מכורה
הכי אהובה ברבלדה: דולסיטה
הכי אהוב ברבלדה: פונצ'יטו וכריסטיאנוש!
השחקן שלי: מה ז"א? שחקן שהוא לא מרבלדה?? אם כן.. אז נגיד ש.. אממ... ג'סי מקרטני/קוקו/ג'נסן, למרות שיש עוד המון... השחקנית שלי: אממ.. ג'סיקה אלבה/ אמבר טמבלין(?) ועוד... התחביבים שלי:לאכול, לשתות, וכאלה..
חח וגם להיות במחשב, לראות TV, לישון כשאני עייפה..
החוגים שלי אם יש: אין. המקצועות האהובים בבצפר אם יש: לא אומרים ת'מילה הזאת בחופש!!
הכי טעים לי: פיצה. צוחק הרבה: דיי הרבה.. בוכה הרבה: יותר צוחקת ב"ה!...
יש בת/בן זוג:לא. היית פעם אהבה:לא. ונשיקה:לא. חיות:בתמונות הם יכולות להיות ממש מאמיות..
אבל רק בתמונות! טלנובלה חוץ מרבלדה:שמשודרות עכשיו? - טב"ע ובובה פראית... מה עשיתי בחופש: סידורים, עבודה, בילויים, והמון המון מחשב וTV... מה הייתי רוצה לתרום בפורום: אממ.. מה צריך? מה אני הכי אוהב בפורום:אותכם!
מה חסר לי בפורום: תנו לי לחשוב על זה... הפורום בשבילי: כיף
כמה זמן ביום את/ה פורום: כל זמן שאני על מחשב...

blondi rebelde

New member
עונה

שמי:בת-אל כינוי אהוב:אין גיל:ב10.10 אני יהיה 14 עיר מגורים:בת-ים עולה לכיתה:ט מכור לרבלדה כי:בעיקר בגלל פונצ'ו... סתם בגלל כולם אנהי כריס דולסה וכל השחקנים הכי אהובה ברבלדה:אנהי הכי אהוב ברבלדה:מיגל השחקן שלי:אלפונסו הררה השחקנית שלי:אנהי התחביבים שלי:טלויזיה מחשב להיות עם חברות החוגים שלי אם יש:אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:מתמטיקה- יש לנו את המורה הכי טובה בבי"ס הכי טעים לי:שוקולד צוחק הרבה:המון ומכל דבר כמעט בוכה הרבה:לא יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה:לא ונשיקה:לא חיות:אין טלנובלה חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים, קח אותי רודריגו מה עשיתי בחופש:בקניונים, עם חברות בסופרלנד מה הייתי רוצה לתרום בפורום:לא יודעת.. מה אני הכי אוהב בפורום:כנ"ל מה חסר לי בפורום:כלום הפורום בשבילי:לא יודעת כמה זמן ביום את/ה פורום: אין לי מושג אבל אני נכנסת כמה פעמים ביום

../images/Emo39.gif מיי אנסרססס../images/Emo26.gif

שמי: קרנוש דיאז כינוי אהוב: נוני, נונה גיל: 15 עיר מגורים: ראשל"צ עולה לכיתה: י מכור לרבלדה כי: זה הכי יפה בעולם ואהובתי המושלמת והיפה שם. הכי אהובה ברבלדה: אנהי אהבת חיי הכי אהוב ברבלדה: פונצ'ו וכריסטיאן השחקן שלי: אהרון דיאז
השחקנית שלי: אנהי
התחביבים שלי: לראות רבלדה..
המקצועות האהובים בבצפר אם יש: ספרות הכי טעים לי: קופלקס צוחק הרבה: יותר מידי לפעמים בוכה הרבה: אממ בסדרות כן יש בת/בן זוג: אמממ.. חחח.. בינתיים לא היית פעם אהבה: כן ונשיקה: כן טלנובלה חוץ מרבלדה: פסיון
מה עשיתי בחופש: למדתי
מה הייתי רוצה לתרום בפורום: הנוכחות שלי.. חחח.. סתם כל מה שאני יוכל
מה אני הכי אוהב בפורום: הכל מה חסר לי בפורום: דיבורים על קוקי שלי וקלאסה לפעמים הפורום בשבילי: מקום בילוי.. חחח.. כמה זמן ביום את/ה פורום: זה בתקופות אצלי...

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שמי: אלמוג כינוי אהוב: אלמי [ככה החברים שלי מכנים אותי חחח] גיל: עוד 8 ימים אני בן 13 עיר מגורים: חולון עולה לכיתה: ח' מופ"ת מכור לרבלדה כי: בגלל הכל. טוב, חוץ מכמה שחקנים בודדים הכי אהובה ברבלדה: רוברטה הכי אהוב ברבלדה: מיגל השחקן שלי: פונצ'ו השחקנית שלי: דולסה מריה התחביבים שלי: דרמה וכל מה שקשור לבימוי ועריכת סרטים החוגים שלי אם יש: דרמה במתית, פינגפונג יהיה כנראה בשנה הבאה המקצועות האהובים בבצפר אם יש: פיסיקה ומדעים הכי טעים לי: בלינצ'ס צוחק הרבה: כשצריך הרבה אבל כמובן שלא תמיד תמיד... בוכה הרבה: עוד פעם, רק כשצריך יש בת/בן זוג: עדיין לא חחח היית פעם אהבה: כן ונשיקה: לא חיות: אריה [המזל שלי] וכלב טלנובלה חוץ מרבלדה: הימור מסוכן, תשוקת הנצים, האסירה, אם חורגת מה עשיתי בחופש: הרבה דברים חחח מה הייתי רוצה לתרום בפורום: את כל מה שאני יכול אבל זה בהדרגה כמובן חחח. בוא נגיד, עד כדי כך שאהפוך לאדמדם חחח מה אני הכי אוהב בפורום: את המנהל שלי ואת החברים הנפלאים שיש לי פה. מה חסר לי בפורום: גבי מארח!!!!!!! הפורום בשבילי: כמעט הכל אבל הייתי נותן לו 100 כמה זמן ביום את/ה פורום: כמה שאני יכול ומסוגל, עכשיו די הרבה בגלל שאין לי לימודים סקר יפה ונהנתי מאוד לענות עליו

סוכריה16

New member
עונהה

שמי: דיקלה כינוי אהוב: דיקל גיל: 16 ו.... ספטמבר 17. עיר מגורים: נתניה עולה לכיתה:יא מכור לרבלדה כי: כי אני מתה על השחקנים, על המשחק ועל אנהי ופונצ'וווו הכי אהובה ברבלדה: מיה קוצ(לו)'י הכי אהוב ברבלדה: מיגה הבונבון השחקן שלי: אנהי חולה עלייה השחקנית שלי:פונצ'ו חולה שרופה מתה על הבן אדם הזההההההה התחביבים שלי: מחשב, חבות וטיוי = שכבר הרבה פחות. החוגים שלי אם יש: אין.. אבל מקווה שבקרוב אני אתחיל המקצועות האהובים בבצפר אם יש: חחחחחחחחחחחח לא יודעת! שנה הבאה קולנוע, פסיכולוגיה- אני ממש מקווה שאוהב הכי טעים לי: אגוזיייייי צוחק הרבה: חח וואה.. מלאאאאאאאא בוכה הרבה: חח גם. יש בת/בן זוג: לא היית פעם אהבה: כן חח
ונשיקה:כן חיות: איכסססססססססססססססס! שונאת שונאת חיות! כלבים זה הפחד שלי! וכל היוצא מזה! אוהבת רק סוסים ודולפיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שזה הכי מושלם טלנובלה חוץ מרבלדה: תשוקת הניציםםםםםםם!!1 חולה על זה! ועל רות נורמה ושלישיית הכוסונים. מה עשיתי בחופש: אממ.. נבחנתי בהסטוריה,חח.. עבדתי .. ועכשיו רק התחיל- והייתי בטבריה.. ובא לי ללכת יעם חברות לאילת.. מה הייתי רוצה לתרום בפורום: לא מגיע לכם כלוםםםםם.. חח סתם! אני מרגישה שאני תורמת! אני מתה על הפורום מה אני הכי אוהב בפורום: את הילדיםםםם! הילה, לילך, עיינת, גבייי, גל חח כולםםםםםםם מה חסר לי בפורום: לא חסר... הפורום בשבילי:
כמה זמן ביום את/ה פורום: הרבה! אם אני בבית אני הרבה

גמאני עונה../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

שמי:
יובל
כינוי אהוב:יובי גיל:12 וחצי עיר מגורים:חסוי.. טוב
עולה לכיתה:ז' מכור לרבלדה כי:כי זו הסדרה הכי מהממת שיש הכי מדהימה עם השחקנים הכי פצצתיים וחתיכים והלהקה הכי מצליחה בעולם
הכי אהובה ברבלדה:
אנהי הפצצה
הכי אהוב ברבלדה:
פונצ'ו כמובן
השחקן שלי:פונצ'ו המהמם והכוסון
השחקנית שלי:אנהי המהממת והכוסית
התחביבים שלי:יש הרבה אני לא יתחיל לכתוב... החוגים שלי אם יש:גיטרה
המקצועות האהובים בבצפר אם יש:תיאטרון(יהיה לי בכיתה ז') הכי טעים לי:פסיפלורה(פרי מ-ד-ה-י-ם) צוחק הרבה:
אוביו
בוכה הרבה:לא ואמן שגם לא יהיה על מה לבכות! יש בת/בן זוג:|לב
לב| היית פעם אהבה:כן ואהבה מיוחדת.. 3 שנים ברציפות
ונשיקה:אמ... כן..
חיות:היו המון לא זוכרת עכשיו אין טלנובלה חוץ מרבלדה:השיר שלנו, אני אניטה, לפעמים בובה פראית. מה עשיתי בחופש:המון וגם יעשה מה הייתי רוצה לתרום בפורום:כל מה שאני יוכל מה אני הכי אוהב בפורום:את ההיענות הרבה והחום
והאהבה
(מרגש
לא?) מה חסר לי בפורום:חדשות חמות... (ומספיק עם הסירטונים!!!זה מעצבן
) הפורום בשבילי:מי וידה 2 (אחרי רבלדה)
כמה זמן ביום את/ה פורום:כל יום כל היום

נ"ש יואוו אתם לא מאמינים!!!

בן דוד שלי הוציא אלבום.. אני עכשיו שומעת...הוא שר ומנגן על גיטרה..יואוו איזה מוכשר!!!!! איך אני מתה עליו!!! אמן יצליח לו והוא יתפרסם!!!!אלב לא נראה לי שהוא יתפרס..כי זה לא בעיברית... חבל לא משנה..העיקר שהוא מנגן...

gsufvi

New member
עונה

שמי:עדו כינוי אהוב:אין גיל:16.5 עיר מגורים:ת"א עולה לכיתה:יא מכור לרבלדה בגלל השחקנית של לופיטה הכי אהובה ברבלדה:לופיטה הכי אהוב ברבלדה:ניקו השחקן שלי:השחקן של ניקו השחקנית שלי:השחקנית של לופיטה התחביבים שלי:טלויזיה,מחשב לשחק כודרגל ולהפגש עם חברים החוגים שלי אם יש:אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:כימיה ופיסיקה הכי טעים לי:המבורגר צוחק הרבה:כן בוכה הרבה:לא יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה:כן ונשיקה:כן חיות:אוגרים טלנובלה חוץ מרבלדה:לא טלנובלה אלא אופרת סבון תשוקות מה עשיתי בחופש:למדתי מה הייתי רוצה לתרום בפורום: מה אני הכי אוהב בפורום:את הספוילרים מה חסר לי בפורום:מידע על השחקנים הפורום בשבילי:פורום מושלם כמה זמן ביום את/ה פורום:5-6 פעמים שכל פעם זה תלוי כמה יש לכתוב ולקרוא

קצת באיחור אבל עונה

שמי:סתו כינוי אהוב:סתווית גיל:15 [עוד 3 חודשיעם!!] עיר מגורים:קירית אונו עולה לכיתה:י' מכור לרבלדה כי: איך לא? השחקנים, הסדרה, הכלללל הכי אהובה ברבלדה:דולסיטה שלי!! הכי אהוב ברבלדה:פונציטווו וכריסוש ביחד!! השחקן שלי:פונצו השחקנית שלי:דולסה התחביבים שלי:טלנובלות, אני חולה על טלנובלות! ואממ..לגלוש בפורום רבלדה..:) החוגים שלי אם יש: אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:חחח..אין חיה כזאת.. הכי טעים לי:שוקולדד צוחק הרבה:ברור! בוכה הרבה:פחות.. יש בת/בן זוג:איןן היית פעם אהבה:איך לא? ונשיקה:+חסוי+ חיות:אין..:(( טלנובלה חוץ מרבלדה:טלנובלה בע"מ, תשוקת הניצים, אני אניטה, אם חורגת, לוסיה שלי..ועוד... מה עשיתי בחופש:שופינגגג מה הייתי רוצה לתרום בפורום:אמממ.... מה אני הכי אוהב בפורום:אין לי מושג..אבל כל מה שצריך..:)) מה חסר לי בפורום:כלום! הפורום בשבילי:
כמה זמן ביום את/ה פורום:עכשיו שחופש דיי הרבה..:)

moranstf

New member
עונה(באיחור של שנה)

שמי:מורן כינוי אהוב:מילקי גיל:18 חודש ו3 ימים עיר מגורים:בת-ים עולה לכיתה:חחחח סיימתיייייי אושרר! מכור לרבלדה כי:כי אהובתי שם!ועוד הרבה אהובים..והם ממכרים הכי אהובה ברבלדה:מיה הכי אהוב ברבלדה:מיגל השחקן שלי:אהרון דיאז היפיוף הבוגד! השחקנית שלי:אנהי המלכה המהממת! התחביבים שלי:מחשב,טלפון,טלויזיה.. החוגים שלי אם יש:אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:חחח למה שיהיה?? הכי טעים לי:הרבה דברים..קצפת! צוחק הרבה:דיי הרבה.. בוכה הרבה:לא כ"כ.. יש בת/בן זוג:יש היית פעם אהבה:יש עכשיו ונשיקה:כן חיות:לא טלנובלה חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים,בובה פראית,אני אניטה לפעמים לפעמים,רודריגו,וטנלובלה בע"מ מה עשיתי בחופש:עבדתי ועבדתי ויום ראשון אני באילת1!! מה הייתי רוצה לתרום בפורום:מה שיש לי לתת.. מה אני הכי אוהב בפורום:שהוא נוח מה חסר לי בפורום:בית הפורום בשבילי:אין תשובה.. כמה זמן ביום את/ה פורום:לא הרבה..כי אני לא הרבה בבית גם

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifלמה הבוגד?!?!../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה