חולית המיני סדרה? ניא מורידה מהאווירה שלה סיפור. הברון שם אפילו די סטרייט.
R RadioActive Tomato New member 5/1/06 #92 חולית המיני סדרה? ניא מורידה מהאווירה שלה סיפור. הברון שם אפילו די סטרייט.
N Nimst New member 6/1/06 #100 אני לא חושבת שאנחנו מדברים על אותו הספר. הקלות הבלתי נסבלת של הקיום, של מילן קונדרה?
L Lu Tze New member 5/1/06 #90 אני אמנה את הסרטים הפחות פופלריים שאהבתי. דוני דארקו, פאוסט (גירסת הבובות של האנימטור הפולני ההוא), LEXX, סולאריס (הסובייטי של טארקובסקי), מסע הכזבים של ביל וטד, האריסון ברז'רון, ד"ר סטריינג'לאב, לורנס איש ערב ושבע סמוראים (של קורסאווה).
אני אמנה את הסרטים הפחות פופלריים שאהבתי. דוני דארקו, פאוסט (גירסת הבובות של האנימטור הפולני ההוא), LEXX, סולאריס (הסובייטי של טארקובסקי), מסע הכזבים של ביל וטד, האריסון ברז'רון, ד"ר סטריינג'לאב, לורנס איש ערב ושבע סמוראים (של קורסאווה).
L Lu Tze New member 6/1/06 #95 לא. אולי קצת בעצם. אבל זה לא קשור. פשוט נראה לי מיותר לרשום סרטים שכולם מכירים ואוהבים כמו שליחות קטלנית 2 או התפוז המכני.
לא. אולי קצת בעצם. אבל זה לא קשור. פשוט נראה לי מיותר לרשום סרטים שכולם מכירים ואוהבים כמו שליחות קטלנית 2 או התפוז המכני.
L Lu Tze New member 6/1/06 #98 כל כך גבוהה שלא רק שלא תפסתי אותה, אפילו לא ראיתי אותה בכלל. איזו בדיחה?
L Lu Tze New member 6/1/06 #104 חשבתי ששאלת בחצי-רצינות בהתחשב בכך שרוב האנשים דווקא הביאו סרטים מוכרים. מעיין סרקאזם-בתוך-סרקאזם כזה. או משהו. לא יודע...
חשבתי ששאלת בחצי-רצינות בהתחשב בכך שרוב האנשים דווקא הביאו סרטים מוכרים. מעיין סרקאזם-בתוך-סרקאזם כזה. או משהו. לא יודע...