מה חנונים רואים???

BambaCreature

New member
דוני דארקו

דוני דארקו מאטריקס 1 קיל ביל 1&2 (אל תגידו שיש שם עלילה, כי אין. לעומת זאת, יש שם גאונות ואקשן, ופסקול מצויין) מועדון קרב תאוריית הקשר (באנגלית זה נשמע יותר טוב) להיות ג'ון מלקוביץ' נפוליאון דינאמיט ויש כמה מאות סרטים שאני חייב לראות- התפוז המכני 12 הקופים, ברזיל, וכל הסרטים של טרי גיליאם חומות של תקווה סדרת הסנדק Trainspotting סיפורו של ויל האנטינג מה קרה בגטאקה נפלאות התבונה ועוד ועוד ועוד סדרות - סימפסונס וזהות בדוייה. וכעת אני מוריד את "אבודים" ו-"4400". ואני חייב לראות את Futurama. במילים אחרות - אני בור תרבותי. תהייה: האם אני האורגניזם היחיד שלא אהב את "ספרות זולה"? כנראה שכן.

Greebo

New member
הו דוני דארקו 3>

עוד סרט שהוא שליטה טוטאלית.. אם אהבתם אותו אני ממליץ על "ארצות הברית של לילנד" לתרגם ישר לאנגלית בבקשה כי אין לי מושג מה התרגום לעברית.. זה סרט אינדי עם קייוין ספייסי בתפקיד קטן ודון צ'ידל בתפקיד קצת יותר ראשי.. (משנה אומנם..אבל הרבה יותר דקות מסך מספייסי..) ראו הוזהרתם, סרט ממש *ממש* עצוב..

Ziga

New member
"מה קרה להרולד סמית'?"

סרט גאוני. אחוות הזאבים. דוני דארקו, Very Bad Things (עד החתונה זה יעבור, נראה לי) כל סרטי מונטי פייטון, כמובן. סטאר-וורז, הנסיכה הקסומה, ואני מניח שאלו החשובים שבהם.

thorondor

New member
לא כל סרטי מונטי פייטון.

Meaning of life די גרוע, מלבד שיר הזרעים.

Ziga

New member
הכל יחסי. =]

יחסית לשאר הסרטים, נבון, הוא לא ממש טוב, ברובו. אבל כשל עצמו, הוא דווקא לא כ"כ רע.

*כל* סרטי מונטי פייטון

במשמעות החיים יש קטעים כל כך טובים! the penis song every sperm is sacred ועוד רבים.

Ziga

New member
כמובן. אבל בסך הכל, יש יותר טובים.

You don't have to be a six-footer, You don't have to have a great brain, You don't have to have any clothes on - You're a Catholic The moment dad came! ..because.. Every sperm is sacred, every sperm is great, If a sperm is wasted, God gets quite irate.​

noname202

New member
מממ....

סרטים: בכללי מד"ב וקומדיות
האהובים: מטריקס, ספיד וה"פ. סדרות:סופרמן
[אני מסוגלת לראות את הסדרה הזאת 1,000,000 פעם ולחזור לסיבוב נוסף
], סמולוויל כשהיה משודר אצלנו
, בנות גילמור, השמינייה[נו מה אתם רוצים
], ארץ נהדרת, משחק מכור
, רק בישראל בזמנו היא הסדרה שהכי אהבתי...
... זהו בערך

SuperKeren

New member
סופרמן=לויס וקלארק?

או יותר נכון.. ותתכוננו זה הולך להיות ארוך...
: "סופרמן: ההרפתקאות החדשות של לויס וקלארק" (וכן, ככה זה גם באנגלית
!) אוי אני חולה על הסדרות שציינת! למרות שלדעתי רק בישראל הפך להיות חרא לקראת הסוף, וחבל

ailag

New member
|פיהוק|

סרט צפוי, מתלהב מעצמו, חוטא בבלבול ההאקרז-קראקרז וחסר סצנות שאפשר במיוחד להזכר בהן או משפטים שאפשר לצטט. אז עשו סרט על ילדים שאוהבים מחשבים. אז קראו לו האקרז. זה לא הופך אותו לקאלט..

Dark Faerie

New member
זה הולך להיות ארוך:X

סטאר וורס
האחים בלוז מולין רוז' מכסחי השדים הפנטר הוורד איילנד סיפורי דגים כל סרטי בחזרה לעתיד ברוס הגדול מכולם שמש נצחית בראש צלול כל הסרטים של מונטי פייטון מטריקס גריז

זה תמיד משתנה, אבל

מה שאני זוכרת כרגע זה: סרטים: mononoke hime nausica (of) the valy of the wind (וסליחה על שגיאות הכתיב) vampire hunter D bloodlust george and the dragon space balls princess bride (או חרוש חרוש...) dogma the unbearable lightness of being סרטים רוסים שהשמות שלהם לא יגידו לכם כלום קלרה הקדושה שוקולד סוד הגן הנעלם, בגלל הסיפור. (אבל הספר יותר טוב) eurotrip (scotty doesn't know1 don't tell scotty, scotty doesn't know!!) ועוד ועוד ועוד ועוד.. ואני פשוט לא זוכרת. ואני מניחה שמאטריקס הראשון גם, בזמנו. ודלתות מסתובבות. ו- butterfly effect dune המיני סדרה סדרות: לויס וקלארק באפי אנג'ל (כמה שזה בנאלי שזה בא ביחד) רשימה די ארוכה של סדרות אנימה עם טריגן, קאובוי ביבופ,ו- FMA בראש

למעלה