שאלון השבוע

advasoly

New member
../images/Emo70.gif שאלון השבוע ../images/Emo168.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? 12.ממה את/ה הכי מפחד? 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?

advasoly

New member
ממ.. טוב , ראשונה...

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?ממ.. איזה שעתיים. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.)- מתמטיקה, אנגלית, ספורט, ספרות, תנ"ך, משפטים. יש עוד לא? 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). ללמוד משפטים בארה"ב ולעבור לגור שם. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) אמא מעירה אותי, הולכת להתקלח ולצחצח שיניים, מתארגנת ויוצאת לבי"ס (ארר..), לומדת שם כמה שעות, חוזרת הבייתה מכינה שיעורים ונפגשת עם חברים. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות)ברעננה, אצל בתים של חברות, ברכב בדרך למקומות. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לנסוע לחברים, לטייל בארץ, נגן, לרקוד ולהתאמן, לשיר, ללמוד. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך?ממ.. יש הרבה.. 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?Pulp Fiction...אבל יש כל כך הרבה. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? שהוא מגניב!!!! 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים)ממ... "כואב לי" כשסתם מתבכיינים. ו"מה את רוצה ממני?" כי רוב הפעמים אני לא רוצה כלום... 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?שעון ואמא. חחחח אחלה שילוב! 12.ממה את/ה הכי מפחד? מג'וקים... חחחח 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?ממ.. כליה. גם ככה אין לי צורך בה, היא רק דופקת אותי.. חחחחח

Rey Mysterio13

New member
אמממ

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? 6-8 שעות בערך
2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) אמממ הבעה, מתמטיקה, ומדעים 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...)לא יודע X: 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) מחשב, ביצפר, טלוויזיה, מחשב. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) נו לא יודע 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) תרשו לי לוותר על זה X: 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? שמות? Oo 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?אמממ יש סרטים שאני אוהב, לא "סוגד" 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? ואתה...? (בבקשה אל תהרגו אותי
) 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) לא יודע
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? בעצבים X: 12.ממה את/ה הכי מפחד? יש לי פחד גבהים 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? מסטיק מישהו רוצה?

Tiki Torch

New member
להלהלה

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?משו כמו 4 שעות או 6 ככה 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.)מחשבים ואממ ספרות ובכללי אני טוב ברוב המקצועות 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...).רוצה ליהיות מתכנת 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) -קם -חי -מקיים כל פעולת חיים אפשרית -ישן 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות)בית,חברים,עזריאלי,בצפר 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) מלא 7.מיהם החברים הכי טובים שלך?כאילו שהשמות שלהם יעזרו למישהו 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?ספייס בולז,אקס מן,הנסיכה הקסומה,סטאר וורז,וכו' וכו' 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? צוחק על המסכה שלו כי מסכות נשימה זה לייק סואו לא באופנה עכשיו 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) תנקה אי אפשר 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?בקושי 12.ממה את/ה הכי מפחד?משאלונים חסרי בינה עם נטייה למלחמת הכוכבים 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?לא הרבה,שקל אולי רק אם אני ארוויח איזה מיליון שם

ושלי

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? משהו כמו 8 אני מניח 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) מתמטיקה ופיזיקה 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). אני לומד מתמטיקה וכלכלה באונ' 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) אונ' - אוכל - מחשב - שינה, בדרך כלל אוכל ליד המחשב... 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) דירה, אונ', חברים, מרכז העיר 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) ספורט (כדורגל, כדורסל, ביליארד), להיות עם החברה שלי
, סרטים, דיונים בפילוסופיה, מסעדות. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? הם אנשים טובים... שמות לא ממש יעזרו... 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? לא סוגד לכלום אוהב את חולית, מלחמת הכוכבים, הרבה סרטי מד"ב אחרים. 8 א... צריך להוסיף סרטים שרוצים לראות או שנרצה שיעשו... המשחק של אנדר, רומח הדרקון, חולית, סדרת הרובוטים והמוסד של אסימוב. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? לא חושב שהייתי אומר לו משהו... 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) לא אומרים לי דברים רעים... 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? עם חיוך לקראת יום חדש? 12.ממה את/ה הכי מפחד? לא להצליח 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? לא מקבלים עבור עבודה?... אדם

Nimst

New member
יש להכניס נושא להודעה

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? מאז שהתחילו הלימודים, ממש מעט. מקסימום שעה. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) כרגע אני לא מרגישה טובה בשומדבר, אם לומר את האמת. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). כרגע אני לומדת רפואה. אבל מי יודע.. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) לקום, לימודים, בדרך כלל חוק וסדר ולישון:) 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) באוניברסיטה. אוי, זה עצוב. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לקרוא, חברים, מחשב, טיפה טלויזיה. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? שגב. 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? אני לא אוהבת את המילה לסגוד. אני אוהבת את מועדון קרב. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? אתה נראה לי מוכר מאיזשהו מקום. 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) "לא יודע" ו.. לא עולה לי שומדבר חוצמזה כרגע. 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? בקושי רב. 12.ממה את/ה הכי מפחד/ת? להיות אומללה. 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את ידי הימנית. סתם, נו. לא ראיתי את מלחמת הכוכבים$: הודגש באמצעות מדגישומטיק

להביא ללוק?

אף על פי שהיתה לו יד די מגניבה... כמו של שוונצנגר בשליחות קטלנית אדם

ailag

New member
../images/Emo58.gif

בסוף השני שיצא דארת' ויידר מוריד ללוק סקייווקר את היד עם light saber בקטע של luke, i am your father אם זכרתי נכון. הנה, עכשיו לא תצטרכי לראות את השעמום הזה.

Nimst

New member
חלילה

לא נעלבת בכלל. דין ואני קבענו לראות אצלו את כל הסרטים של מלחמת הכוכבים. זה היה לפני 5 שנים, אז אולי מתישהו בקרוב.

MajorWinters

New member
אל תשאל...

מסתבר שאני בקשר עם די הרבה בחורות שלא ראו את הסרטים... הסנדלר הולך יחף..

למעלה