שאלון השבוע

shirleyrozental

New member
עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? המון. לפחות 6 ככה... 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) פסיכולוגיה מחשבים 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). התוכניות שלי: להיות מאושרת. רוצה להיות מאמנת אישית. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בתי קולנוע/טלויזיה מחשב מיטה עבודה לימודים 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לגלוש באינטרנט לחלום לפרש חלומות נומורולגיה עיצוב כתיבה אמבטיות קצף שירה באמבטיות קצף לבנות ארמונות על חוף הים לשתות מילקשייק וניל/שוקו חם לראות סרטים 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? מיצי (היא אדם ולא חתולה) ורן. 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? יש המון. המספריים של אדוארד זה רק אחד מהם. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? "היי. ברוך הבאה"
10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) "אמרתי לך" "תראי איך החדר שלך נראה" 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? אבא מעיר אותי 12.ממה את/ה הכי מפחד? חרק מסוים שאני אפילו לא מסוגלת לומר את השם שלו
13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? לא ממש יותר מדי... אגב אני חשדה פה

ofirule

New member
גם עונה

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? שעתיים 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה? מחשבים, חקלאות, אנגלית 3.מה התוכניות שלך לעתיד? לא יודע מהנדס משהו או להקים חברה עם מישהו 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? מתעורר מצחצח שיניים בית ספר אוכל טלויזיה בו זמנית מחשב וזהו 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך? בית בית ספר אוטו חולון ראשון חברים 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי? טלויזיה מחשב לקרוא פנטזיה לנדנד לאנשים במסנג' להיות אצל חברים באולינג פיצה מסיבות 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? פסיכים ורוסים 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? יש הרבה אבל עם אני אגיד fight club זה יספיק 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? תחתום לי על הלייט סייבר 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך? "שתוק" ושמבקשים ממני שיחה, בפרט אנשים שאני לא מכיר 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? עם קור בכפות הרגליים בדר"כ 12.ממה את/ה הכי מפחד? לקבל איזה מחלה נוראה 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את האי שלי בקריביים

omri531

New member
תשובות

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? 3-4 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) מתמטיקה, כלכלה ולשון 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). אין לי מושג שחור 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) לקום ב-19:30, להגיע לבצפר בדיוק בצלצול, להאכיל את הדגים בזמן שהאוכל מתחמם, לומר להם לילה טוב 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בית, בבצפר: כיתת מחשבים, כיתה רגילה, כיתת מתמטיקה/אנגלית 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) ללמוד אסטרופיזיקה, להעשיר את אוצר המילים, לקרוא ספרים באנגלית, להתלונן על כל דבר אפשרי ובעיקר - לישון 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? שמות לא יעזרו... בעע 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? מלחמת העולמות והיום השלישי 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? סחתיין על המסיכה גבר 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) שאני לא מצחיק (כי אני כן!) ושאני חרשן 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? עם צעקות: כבר 7:30!!! 12.ממה את/ה הכי מפחד? למות לבד 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את אחד הדגים שלי (רק אם יובטח לו בית טוב)

noosh

New member
.......

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? אממ, ביום צבא רגיל - איזה 13 שעות, אני חושבת
2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) הממ, הייתי טובה באמנות, וגם במתמטיקה. שהם גם שני המקצועות האהובים עליי, כמה נחמד. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). אין לי שמץ של מושג. אני מנסה להגיד לעצמי שזה רחוק, אבל זה מתישהו יתחיל להיות קרוב :| אני שוקלת מדעי הקוגניציה (או חקר המוח, במילים אחרות), או אדריכלות או משהו שקשור לאמנות. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) הימים שלי ממש מבולבלים כי אני עושה משמרות בצבא, אז הנה ארבעה דברים שאני תמיד אעשה ביומיום (בהנחה שאני ישנה בבית) 1. לצחצח שיניים, לשטוף פנים ולשים קרם פנים - בבוקר ובערב. 2. לסדר את המיטה (התחלתי עם זה לאחרונה וזה ממש נחמד). 3. להתעדכן בפורומים (ככה זה כשאת מנהלת) 4. לדבר עם מישהו - חברים או משהו כזה. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) צבא, והמיטה שלי
. עצוב, אבל נחמד דווקא. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לצייר, לנגן, להקשיב למוזיקה, לכתוב, לקרוא, לראות סרטים, ללכת למוזיאונים, בכלל לבלות עם אנשים (זה 8, לא אכפת לי) 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? שמות לא יעזרו פה, אז מה זה משנה 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? "התפוז המכני", כי הוא עשוי בצורה גאונית. אממ, ו"קלוזר", כי הוא מעולה, ו"שמש נצחית", כי הוא מבריק. אבל "אולמוסט פיימוס" פשוט תמיד, תמיד יגרום לי להרגיש טוב ויהיה סוג של אסקפיזם. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? היי? 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) "תעשי מה שאת רוצה" ; "אמרתי לך" ; יש עוד כמה אישיים. ואני שונאת שקוראים לי "חומד" בהתנשאות. שונאת. 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? עם מוזיקה. 10 דקות לפני, כדי שאני אוכל להתאושש ולהתעורר. אני לא ממש טיפוס של בוקר.. 12.ממה את/ה הכי מפחד? מים, ולאבד מישהו קרוב 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? לא הרבה, אני חושבת. אני לא שחקנית ממש טובה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

noname202

New member
../images/Emo9.gif

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?אממ..8 בערך
זה המון... 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.)תנ"ך והיסטוריה 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...).לסיים תתואר ו..מעבר לזה אין לי מושג
4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) בי"ס, מחשב, שיעורים, אוכל...
5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות)מחשב, חדר, בי"ס... 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים)צופים, מחשב, טלוויזיה, ספר טוב
7.מיהם החברים הכי טובים שלך?אורנית, אנה ואנסטסיה 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?ה"פ
9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? מי אתה?
10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים)פקצה
כי אני לא, ו..אין לי שמץ
יש יותר מדי
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?מעירים אותי?
12.ממה את/ה הכי מפחד?גבהים 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?בננה?

../images/Emo140.gif תשובות:

*עוזבת את הציור שאני מנסה לצייר כבר איזה שעתיים -.-'' 1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? בממוצע 6 שעות ויותר 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) מתמטיקה ואנגלית 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...)- אני רוצה להיות מעצבת אופנה או פנים/אדריכלות 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים): א. לקום בבוקר להתכונן לבצפר (בזה נחלל גם לשמוע מוזיקה במחשב) ב. להיות בבצפר ולחזור ממנו ג. לשבת על המחשב/להכין שיעורי בית/ לצייר/לרקוד.. ד. ללכת לישון 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) א. בית ב. בית ג. בית ד. סבתא ה. בית יש לי חיים כל כך מגוונים D: 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים): לצייר, לרקוד, להיות על המחשב, לשמוע מוזיקה (טוב זה אני עושה כל הזמן), לשיר. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? חברה שלי מכיתה ב'
היא בהחלת מספיקה לי 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? אין לא סוגדת לסרטים 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? XDDD סיגריות זה לא בראי 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים): לכי תנקי/טשתפי כלים, אמרתי לך... 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? קופצת מהמיטה בגלל שעון מעורר מפגר -.-'' 12.ממה את/ה הכי מפחד? להשאר לבד בחושך 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? כלום

the last anigma

New member
אני בתורררררר!

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? משתנה בין 0 ליותר מ10. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) נמנמ... בתיכון הייתי אומרת, כימיה, פיזיקה ומתמ'... אבל עכשיו זה לא חוכמה... זה כל מה שאני לומדת. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). כימיה
4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) שוקו, לימודים, מחשב, טלויזיה במיטה. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) אוניברסיטה, בית, רח' המסגר בת"א. (+הבית של החבר כשהוא חוזר) 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לישון, לרקוד, לשחות, להיפגש עם חברים - לא קורה יותר מדי בזמן האחרון, לשמוע מוזיקה, להיות איתו... - גם זה לא קורה יותר מדי..
7.מיהם החברים הכי טובים שלך? החבר, נשמתי התאומה - חברה ממד"א, וחברה מהלימודים. 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? מאטריקס ודוגמה. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? שיקח סטרפסילס. 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) שאני רגישה מדי, שאני עצבנית מדי (שני דברים מאוד קשורים והאמת שנכונים). 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? שעון מעורר של הפלאפון.. 12.ממה את/ה הכי מפחד? מלאבד אנשים 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? תראו.. הנה ההוכחה שאני הכי לא *חנוניתטיפוסית*, בחיי לא ראיתי סרט של מלחמת הכוכבים.. וזה לא כל כך מעניין אותי. מה?! כבר נגמר?!

Tiki Torch

New member
אהה כמובן כמובן

אני מבלה שעות בבצפר בדרך לגיהנום או יותר נכון בגיהנום

עונה

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? הרבה מאוד 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) מחשבים פיזיקה ומתמטיקה 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). מחשבים 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) צחצוח שיניים, אוכל, לימודים, אוכל, צחצוח שיניים, שינה 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בחדר 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) מוזיקה ומחשב 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? אין כאלו 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? אין כזה 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? אתה מכוער 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) הכל, שישתקו וזהו 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? לאט ובזהירות 12.ממה את/ה הכי מפחד? ראה 11 + להסתכל במראה 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את הפרח שלי

../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo69.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?
לא סגור על זה עדיין..
2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.)
ע-ב-ו-ר.. אני חייל
3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...).
כנ"ל.. ניראה כבר יש לי פסיכומטרי על הדרך
4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים)
נקיון ספר מחשב קונג פו
5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות)
בחדר במכון בבסיס בנסיעות במימד האסטרלי
6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים)
קונג פו אינטרנט לצייר לקשקש לדסקס פילוסופיה בגרוש ולהכיר אנשים חדשים
7.מיהם החברים הכי טובים שלך?
לא האלה שמכירים אותי מהגן אלה האלה שיודעים לדוגמא כמה סוכר אני אוהב בקפה ואיך לעודד אותי הרבה יותר חשוב מתאריך של ימי הולדת.. לא מונה מספרים וכ'ו
8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?
כל עוד שהוא של דויד קרוננברג
9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין?
אתה מוכר את הלייטסייבר שלך?!
10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים)
"היית עושה אותה?" "יש בינכם משהו?"
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?
בקושי ועצב רב
12.ממה את/ה הכי מפחד?
לאהוב (חד צדדית)
13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?
טובות הנאה וזיוני שכל בטלפון..?

Greebo

New member
הו פאק ><

הכרתי איש שפעם כל שיחה שלנו היתה מתחילה ב"היתה עושה אותה" (מהצד שלו ><).. הוא כל כך עיצבן אותי עד שבשלב מסויים מסתבר אמרתי לו משהו (לא ממש זוכר מה ולא אכפת ליP:) והוא שם אותי באיגנור ^^ מאז לא שמעתי ממנו.. וטוב שכך כי זה באמת פאקינג מעצבן... הוא גם התחיל עם ידידה שלי איזה 3-4 פעמים Oם

זה גם לא קשור לחיים..

.. גם תוקע את המחשבה, בוטה,חסר טקט מינימלי ומדכא נשים.. תכלס אין דבר מרגיז מזה.. ואני מקבל את זה משני המינים שזה עוד יותר עצוב..

Greebo

New member

1. אררר כולל העבודה שלי? משהו כמו 10+ 2. לא לומד יותר... אבל מקצועות כגון ספרות ופסיכולוגיה היו הכי טובים שלי... לא מחשיב קולנוע.. 3. תוכניות? עתיד? קודם כל לעוף מהבית ואז אני אתחיל לחשוב על עתיד >> 4.להתעורר, קפה, עבודה, קפה, עבודה, עוד קצת קפה, בית או חברים, לישון. 5. בית...ו...מקומות? אין לי מקום קבוע.. 6. אני אוהב יותר מכל לבזבז את זמני הפנוי בחוסר מעש בוטה. 7. הממממ הרבה חברים והרבה אנשים שאני סתם מכיר.. P: 8. לא לשאול פריק של קולנוע שאלה כזאת >< יותר מידי סרטים...אני עשוי להתחיל לזיין את השכל במשך שעות.. 9. יש לך נובלס? 10. יש לך שני שקל לאוכל? >> פאנקיסטים.. 11. בקושי? 12. אין לי פחד ממוקד כל שהוא.. 13. הממ... שום דבר? בסרטים החדשים יש מספיק שחקנים מחוסרי כישרון *שיעול*אנקין*שיעול* מכדי להוסיף אותי לכל העסק..

Greebo

New member
5..

יצאתי מזה רק עם 85 אבל.. 100 בכל בגרות.. אבל מסתבר שמורים לא אוהבים את זה כשאחוז ההגעה לשיעורים שלך עומד על 3 שיעורים בשנה במיקרה הטוב.. P:

למעלה