^-^
1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? באמצע שבוע- חצישעה-שעה, בשבת 2-3 שעות. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) יצא ככה השנהP: תנ"ך וספרות. אבל ספרות זה בגלל שהמורה אוהב אותי לאחרונה. [והציונים שם די סאקס, אבל אני טובה
|אשליות|] 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). להיות פסיכולוגית של ילדים עם OCD. ואני יודעת שזה מאוד ספציפי, אני גם אגיע לזה. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) לצחצח שיניים, להתקלח, להכין מערכת ולאחר לביתספר. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בית, ביתספר, עבודה, ידידיםוחברות[זה אחד
] 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) חברות, מועדונים [אלוהים איזה פקאצה], אוכל[
], מחשב, טלויזיה, לישון, ולהיות עם בן
שממש בא לי עכשיו
7.מיהם החברים הכי טובים שלך? ע.ש.ר.ע.מ.א. נו יש 5 מה אני יעשה
8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? מעודדות צמודות
9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? היי, לא עשו על זה סרט כבר?
10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) *את תמיד עושה את זה! לא עושה כלום לא עושה כלום ובסוף מתעצבנת ששום דבר לא קורה!!11 (אמא. היא תמיד אומרת את זה על הדברים הכי מטומטמים. נגיד שביקשתי ממנה להביא לי דפדפת ולא הזכרתי לה בבוקר
) *אמ. שערסים מתחילים איתי. זה מטריד
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? בקושי רב? 12.ממה את/ה הכי מפחד? בערך מכל דבר שקיים. רצינית. 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? שקל? ^-^