שאלון השבוע

Greebo

New member
לא ממש..

קראש היה מיגע שכזה.. אבל די נהנתי מהיסטוריה של אלימות...די מאוד נהנתי.

אני התלהבתי ממנו הרבה יותר מ..

..סין סיטי אפילו.. ומה מיגע בקראש?הסקס או התאונות דרכים?

שאלונים =]

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?- מממ... 3? 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.)- ספרות ואנגלית. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). - אין לי שום מושג. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) - בית ספר, בית, משם יכול להיות כל מיני דברים. אין לי מושג. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) - בית, חברים, קניון, אוך לא יודעת לכו ממני. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) - לאכול, לישון, מחשב, לטייל, לפגוש אנשים, טלוויזיה. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? -יעזור אם אני אגיד את השמות? 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? -יש יותר מדי >< 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? -אז, אתה בא לכאן הרבה? (לא באמת אכפת לי מזה) 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) -יש לך סיגריה/אש?, "טל, קומי, את תאחרי להסעה". 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? שעון/אימא. 12.ממה את/ה הכי מפחד? להיות לבד. 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? שקל.

yuki kun

New member
אמממ..

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? אממ 4.. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) הו.. לצערי תנ"ך [ למרות שאני לא אוהבת אותו] ואנגלית, וגם במתימטיקה אני לא גרועה. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). אני רוצה ללמוד רפואה ולעבוד במחקר. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) מקלחת, בצפר, מחשב, שיעורים. [מקורי הא?] 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בבית ובבצפר. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לקראו והרבה, סרטים גם הרבה, לאפות וחברים. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? חבורת מטאליסטים קשוחאים [כן עם א'] ואפלים שבמיקרה גם חנונים.. 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? הו.. שאלה קשה.. אני חושבת שראיון עם הערפד וכל סרטי דיסני לדורותיהם. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? מי זה? [אני לא מסתובת בשינקין]. 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) 'יו איך גדלת!' [לרוב מאנשים שלא ראו אותי 10 שנים.. הה.. ההפתעה!] ו'תפזרי את השיער' . 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? מעוכה, מקומטת ומזילה ריר. 12.ממה את/ה הכי מפחד? ג'וקים!
[יום אחד הם ישטלתו על העולם, אני אומרת לכם!] 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? נותנת? לא.. זה לא יהיה שיא חיי לשחק בסרט.. אבל אם אני מקבלת תמורה אז למה לא? אגב, היי אני חדשה , גם חנונית במישרה מלאה [כולל משקפיים+ספר] שמאוד תשמח להצתרף.. אפשר?

O r c h i d

New member
בוּ

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? הרבה
2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) מתמטיקה+מחשבים 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). לאיודע... נראהלי אני אלמד מדעי המחשב... אבל זה תלוי בהמון דברים
4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) לקום, בי"ס, ואחרי זה יש כלמיני דברים לא קבועים. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בי"ס תופס לי בערך חצי מהיום... ואמ, בבית[?], באולם כדורסל
, בסלון[?] 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) מחשב, טלויזיה, חברים, מוזיקה, כדורסל, קולנוע. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? אתם לא מכירים
8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? לא סוגד לשומדבר... יש הרבה סרטים שאהבתי מאוד
9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? לאיודע 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) ^ 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? בקושי 12.ממה את/ה הכי מפחד? לאיודע 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? שקל? לא ראיתי אתזה[עדיין
]

danny girl

New member
../images/Emo42.gif אני../images/Emo42.gif

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? די הרבה.. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) תנ"ך וסוציו' 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...) אין לי כ"כ תוכניות, אבל יש רצונות.. הייתי רוצה לגור שנה בהולנד עם מישהו/מישהי. שנה רק איתו /איתה.. בסבבה שלנו.. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) בי"ס, מחשב, טלפון, תנועה? 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בי"ס, תנועה,בית מדי פעם.. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) מחשב, ספר, תנועה, חד"כ, סרטים וחברים 7.מיהם החברים הכי טובים שלך?* דניאלפו מעדיפה לשתוק* 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? לא סוגדת לסרטים.. אבל משהו שאהבתי: חיוך של מונה ליזה, גרין מייל, חייו של דיויד גייל 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? סביר להניח שהייתי חולפת על פניו משום שאינני מכירה אותו 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים)"לכי ללמוד" "איך היה המבחן ב___" 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?שעון מעורר..ואז אמא שמזכירה לי שהשעון לא העיר אותי. 12.ממה את/ה הכי מפחד? מוות של קרובים 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את גלי.

נימ../images/Emo60.gif

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? 2 בערך 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) כימיה ותנ"ך! [
!] 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...) אין לי מושג! אולי ללמוד כימיה, ואז להיות מורה 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) זה תלוי ביום:O אבל המ.. לקום
->ביצפר->לישון
[אין דברים קבועים לכל יום:O] 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בבית, בביצפר, בת"א, באגף, בשכונה עם הכלבה 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) הוו המ - לראות סרטים, לקרוא, להתעסק באמנות איכשהו, לשמוע מוזיקה, לישון, לחשוב:} 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? המ אני לא יודעת 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? אני לא סוגדת לסרטים:O 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? מיזה?:-X 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) הו המ יש כל מיני, אבל שכחתי:X הא כן - 'יפה לך', וכל מיני אימרות שאמורות לעורר רגשות אשמה, שאותן אני ממש שונאת 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? הורים, לעתים רחוקות השעון מעיר אותי 12.ממה את/ה הכי מפחד? כרגע מכלום *_* אולי מכל מיני דברים קטנים כאלו, אבל אני לא ממש ~פוחדת~ מהם 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? לא ראיתי אף פעם אף אחד מהחלקים של מלחמת הכוכבים ככה שאני לא יודעת אם אני רוצה לשחק שם או לאS: אבל אם סתם היו באים ומציעים לי באמת אז.. הייתי רוצה לשחק את הג'וק המוזר הזה הירוק עם האוזניים!

תשובות:

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? הממ שעתיים 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) לפי התעודה האחרונה זה ביולוגיה ותהליכים ביוטכנולוגיים. מצד שני, לפי התעודה אני גם ספורטאית מצטיינת (
) אז לא הייתי סומכת על זה. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). world domination, of course 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) הממ השקיית פרח קפה ריצת בוקר בפאנן כדי להשיג את האוטובוס בי"ס מפה זה כבר בד"כ לא קבוע. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בחדר שלי בעזריאלי בבית הספר שלי בגוגל/וויקיפדיה בתפוז 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) בעיקר דברים כאלה של זקנים שלא מצריכים הרבה מאמץ: להפגש עם אנשים לקרוא ספרים לקרוא עיתון (ולפתור את התשבץ!) לשמוע מוסיקה לאכול לצייר ולעשות יצירה 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? אתה
8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? אין 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? "היי מותק... רוצה לעלות אליי לשמוע תקליטים?" (מה יש לי לחפש בשינקין? ><) 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) "למה את לא עושה רישיון?" "את לא חושבת בהיגיון כרגע"
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? ע"י שעון מעורר/חתולה 12.ממה את/ה הכי מפחד? שאתה לא תאהב אותי
13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את הכבוד שלי (מה שבכלמקרה היה קורה, זה שואוביזנס)

^-^

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? באמצע שבוע- חצישעה-שעה, בשבת 2-3 שעות. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) יצא ככה השנהP: תנ"ך וספרות. אבל ספרות זה בגלל שהמורה אוהב אותי לאחרונה. [והציונים שם די סאקס, אבל אני טובה
|אשליות|] 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). להיות פסיכולוגית של ילדים עם OCD. ואני יודעת שזה מאוד ספציפי, אני גם אגיע לזה. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) לצחצח שיניים, להתקלח, להכין מערכת ולאחר לביתספר. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בית, ביתספר, עבודה, ידידיםוחברות[זה אחד
] 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) חברות, מועדונים [אלוהים איזה פקאצה], אוכל[
], מחשב, טלויזיה, לישון, ולהיות עם בן:) שממש בא לי עכשיו:) 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? ע.ש.ר.ע.מ.א. נו יש 5 מה אני יעשה
8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? מעודדות צמודות
9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? היי, לא עשו על זה סרט כבר?
10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) *את תמיד עושה את זה! לא עושה כלום לא עושה כלום ובסוף מתעצבנת ששום דבר לא קורה!!11 (אמא. היא תמיד אומרת את זה על הדברים הכי מטומטמים. נגיד שביקשתי ממנה להביא לי דפדפת ולא הזכרתי לה בבוקר
) *אמ. שערסים מתחילים איתי. זה מטריד
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? בקושי רב? 12.ממה את/ה הכי מפחד? בערך מכל דבר שקיים. רצינית. 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? שקל? ^-^

../images/Emo85.gifדובידו.

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?
נומ. הרבה, כמעט 5 שעות, אם לא יותר. 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?
היסטוריה, מתמטיקה ופיזיקה. 3.מה התוכניות שלך לעתיד?
הזמן יעשה את שלו. כשהעתיד יגיע אני אדע. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב?
אין לי סדר יום קבוע :| 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?
צופים, ביה"ס או"ש, בית. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?
מחשב, טלויזיה, לישון. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך?
אין לי :| 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?
אין. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין?
מי אתה?[סליחה על הבורות] 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?
שאני קטינה[אהמ.] ושאני נמוכה. 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?
עם השעון המעורר של הפלאפון על רגל ימין כמובן. 12.ממה את/ה הכי מפחד?
מהמוות. [לא שטוב לי לחיות.] 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?
כלום. אני מעדיפה לראות את הסרט מאשר לשחק בו.

Dark Faerie

New member
עונה^_^

.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב?יותר מדי>< 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.)המ. ספרות ומוזיקה,נראה לי. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...).ללמוד רפואה 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) להתארגן,ללכת לביה"ס,להיות במחשב ולישון 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לשמוע מוזיקה,לקרוא,לכתוב,לשחק במחשב,לנגן.. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך?יש הרבה>> 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?יש יותר מדי>< 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? תביא לי את הלייט סייבר שלך
10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים)"מתאים לך לנגן בפסנטר" " 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?שהמערכת שלי מנגנת ביטלס בקולי קולות^_^ 12.ממה את/ה הכי מפחד?מעליות
13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים?את כל מוצרי מלחמת הכוכבים שיש ליP:

Quack Quack

New member
משעמם לי. נורא.

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? ממ..5 בערך X: 2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) ביולוגיה וערבית. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). אין לי מושג. X: 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) קמה, בצפר, מחשב, חוג. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בית, חוג, בצפר, חדרשלי ובית. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לשמוע מוזיקה, לנגן, להיות על המחשב, לבהות באנשים/דברים, להרביץ לאנשים ולקפצץ. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך? 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? MIB
9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשנקין? Darth, i'm your mother. בקול מכני מאגניב. 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) לוידעת
11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? לבד. 12.ממה את/ה הכי מפחד? מהרבה דברים. 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? את הרגל הימנית שלי? P: [מה? יד-ימנית זה כבר לא מקורי ]:]

ללא נושא

1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? 4 בערך
2.מה המקצוע שבו את/ה הכי טוב/ה?(2 לפחות...-חנונים בכל זאת.) לשון וספרות. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...). אני רוצה לעבוד במשהו שקשור למוזיקה. 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) בימי חול-להתארגן בבוקר, לאחר לבית הספר, לשמוע מוסיקה, לגלוש באינטרנט ולקרוא\לכתוב לפני שאני הולכת לישון. 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) בית ספר, בבית. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) לקרוא, לפעמים לכתוב, מחשב, להקשיב למוזיקה, טלוויזיה, ותהרגו אותי, אבל גם לשחק תופסת
7.מיהם החברים הכי טובים שלך? . 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו? לא נראה לי שיש כזה. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין? מה קורה? 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?(לפחות שניים) "היי, אתה!" ו"כפית עם סלט פורטוגזי!" 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר? אמא כועסת עליי כי אני לא מסכימה לקום, בדר"כ. ואז היא מתעצבנת ואני קמה. 12.ממה את/ה הכי מפחד? לא אומרת כאן. 13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? כליה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ווהו.

פורום של גיקים. =) (שאלות לא רלוונטיות יעלמו באורך פלא.) 1.כמה שעות ביום (בממוצע) את/ה מבלה מול מסך המחשב? שעות?? בערך רבע שעה. 3.מה התוכניות שלך לעתיד? (מקצוע בלימודים גבוהים, באיזה מקצוע לעבוד...)אין לי כאלה ברגע זה.=) 4.מהו סדר היום הקבוע שלך מהבוקר ועד הערב? (4 דברים קבועים) :
לפספס ארוחת בוקר
שיעור או שניים.
ישיבה כל שהיא.
הכנת שיעור להתנדבות 5.איפה את/ה מבלה את רוב זמנך?(עד 5 מקומות) במכינה הקדם צבאית:בחדר,במשרד,בכיתה,בחדר אוכל, באוטובוסים/טרמפים. 6.מה את/ה אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי?(לפחות 6 דברים) : לשרוץ אצל חברים, לחרוש,לשמוע מוזיקה,לקורא, לתפור,לצייר,לסוע,לדפוק את הראש בקיר
. 7.מיהם החברים הכי טובים שלך?יש כמה כאלה. כן כן. 8.הסרט שאת/ה סוגד/ת לו?יש המון, בינהם:דוגמה,טריינספוטינג,הומ יש עוד המון אבל הם לא עולים לי במחשבה. 9.מה היית אומר/ת לדארת' ווידר אם היית פוגש/ת אותו בשינקין?סביר להניח שהייית חושבת שהוא יצא מכנס אייקון.
אולי הייתי הולכת לאכול איתו איזה סטייק. 10.הדברים שאת/ה שונא/ת שאומרים לך?-בעיקר כשמציינים את הברור מאיליו. 11.איך את/ה מתעורר/ת בבוקר?בקושי. בגרירה של השותפה שלי או " את קמה?" 12.ממה את/ה הכי מפחד?שדארת' ווידר לא ירצה לאכול איתי סטייקים בשינקין
13.מה היית נותן/ת בשביל האפשרות לשחק בסרט של מלחמת הכוכבים? חתו"צ?

למעלה