שאלונים

נכון שמשעמם../images/Emo35.gif ../images/Emo127.gif

יס, יס, יס. 1. האם יש לכם מחשב בבית? 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? 4. האם יש לכם אחיינים? 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? 7. הייתם פעם על רכבות הרים? 8. האם יש לכם לב חזק? 9. האם אתם עוסקים בספורט? 10. האם אתם נחשבים לחכמים? 11. האם יש לכם אחים? 12. בא לכם לאכול משהו כעת? 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? 16. האם אתם טובים במחשבים? 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? 19. האם אתם מעריצים מישהו? 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? 22. האם אתם עשירים? 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? 27. יש לכם מורה בן בכיתה? 28. ללמוד זה כיף? 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? 32. האם תרצו להיות בצבא? 33. יש לכם כושר גופני טוב? 34. האם הסתפרתם אי פעם? 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? 38. ובסופר לנד? 39. האם תרצו להיות בירח? 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? 42. האם התחשמלתם פעם? 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) 45. האם עישנתם סמים אי פעם? 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? 50. אתם חשים יפים? 51. אתם חשים חכמים? 52. יש לכם שייער יפה? 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? 59. האם הקאתם אי פעם? 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? 64. האם אתם רוכבים על אופניים? 65. האם אתם טובים במתמטיקה? 66. יש לכם פלאפון? 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? 70. פעם אכלתם לא כשר? 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? 73. האם אתם אוהבים חופשים? 74. האם עברתם את גיל 12? 75. האם יש לכם DVD בבית? 76. אתם מפונקים? 77. יש לכם כלב בבית? 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? 80. אתם רוצים תעודה טובה? 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? 82. לשרת בצבא!... מוותרים? 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?

שנשונה תלמדי..../images/Emo11.gif

זה שאלון...
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בן\בת כמה את\ה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם אני משגעת לך את השכל? האם את\ה נהנה מזה? אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? היית רוצה להיות כזה? מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? רוק או פופ? מטאל או רוק? מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? האם יש לך בקשה כלשהי? עוד משהו? האם אתה בטוח? לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? האם את\ה חכמ\ה? מה הממוצע שלך? מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עלייך? מי המורה האהוב עליך? מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי? מה? למה? איך? מתי? האם את\ה קורא\ת ספרים? מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? את מי? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? האם יש לך טלוויזיה? DVD? מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? עם מי? האם יש לך כלב\ה? אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? האם את\ה נשוי\ה? אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? מה המצב רוח שלך כרגע? האם את\ה אוהב אולסטאר? ואנס? פומה? חברות אחרות של נעליים? של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? כפפות? כובע? אוזניות לחימום אוזניים? מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? האם תעסוק\י באותם הדברים? מה את\ה אוהב\ת? מה את\ה שונא\ת? נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? בגלל שאני באמת משוגעת? אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? האם נולדת בארץ? אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? מה היית עושה שם, גר או מבקר? האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? באיזה שעה את\ה קמ\ה? מה התחביבים שלך? מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? האם את\ה אוהב\ת להשתזף? מה צבע הגוף שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? מה צבע העניים שלך? אם יכולת, היית משנה אותו? האם האף שלך גדול? קטן? מה צורת הפה שלך? האם יש לך ראש גדול? איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? מה השעה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו? האם את\ה חושב\ת בכללי? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? ב ה'? בעצמך? במשפחה שלך? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?

../images/Emo199.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית?
2. האם יש לכם טלוויזיה בבית?
3. האם אתם גרים בעיר בית הספר?
4. האם יש לכם אחיינים?
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?
6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?
7. הייתם פעם על רכבות הרים?
8. האם יש לכם לב חזק? מאיזו מבחינה?
9. האם אתם עוסקים בספורט?
10. האם אתם נחשבים לחכמים? נראה לי 11. האם יש לכם אחים?
12. בא לכם לאכול משהו כעת?
13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?
14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות?
15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא חושבת 16. האם אתם טובים במחשבים? כנ"ל 17. יש לכם ידע בשפות תכנות?
18. האם יש לכם HOT (TV) בבית?
19. האם אתם מעריצים מישהו? היהודיםםםםםם
סתם לא, רק את זמי. 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?
21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?
22. האם אתם עשירים?
23. בא לכם ארטיק קרח כעת?
24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית?
25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?
איזה משפט דפוק 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד?
27. יש לכם מורה בן בכיתה?
28. ללמוד זה כיף?
29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?
30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? אממ כן, אבל אין לי בעיה לכפור 31. פעם ביקרתם בארץ זרה?
32. האם תרצו להיות בצבא? "ארצה" 33. יש לכם כושר גופני טוב? תלוי באיזה יום 34. האם הסתפרתם אי פעם?
35. האם צבעתם את השיער אי פעם?
36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? ישמצב 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק?
38. ובסופר לנד?
39. האם תרצו להיות בירח? לא במיוחד 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? כן
41. האם אתם מרוצים ממוריכם? ככה 42. האם התחשמלתם פעם? זרמים 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? קצת 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) לא חושבת
45. האם עישנתם סמים אי פעם?
46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם?
47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה?
48. האם אי פעם כאב לכם הראש?
49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר?
50. אתם חשים יפים? זה יעזור אם אני אחוש יפה? זה ישנה את המציאות? 51. אתם חשים חכמים? אני חשה. 52. יש לכם שייער יפה? בזה אני לא חשה 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? אני מסופקת. 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא. כדאי? 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי)
56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? :| 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם?
59. האם הקאתם אי פעם?
60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט?
61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב?
62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? הא??
63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה?
64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא באופן קבוע 65. האם אתם טובים במתמטיקה?
66. יש לכם פלאפון?
67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? וואי! אתה יודע שאתה לחוץ? ולא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? כן, תשובה 67 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?
70. פעם אכלתם לא כשר?
71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?
72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם?
73. האם אתם אוהבים חופשים?
74. האם עברתם את גיל 12?
75. האם יש לכם DVD בבית?
76. אתם מפונקים?
77. יש לכם כלב בבית? תלוי איך מסתכלים על זה 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים?
80. אתם רוצים תעודה טובה?
81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים?
82. לשרת בצבא!... מוותרים?
83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?:|

ואיי אני ראשונה :]

איזה מזל שמשעמם לי... מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?שיהיה לי כבר כסף להתחיל רישיון!! את מי את\ה מעריץ?אפחד יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?Lostprophets - Shinobi Vs Dragon Ninja זה שיר שבחיים לא נמאס לי ממנו ואני כבר שומעת אותו שנים!!
שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?ףףף... מה את\ה הכי אוהב לאכול?הכל! מה הצבע המועדף עליך?ליודעת אבל הרבה,נראה לי בעיקר גוון של כחול כזה.. יש עוד צבעים?נו...שששש חוץ מאלו?שששששששש!!! אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?עם גוון כחול...חחח איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?האחד..(מהמכוערים) חחחחח
את מי אתה אוהב?את האנשים שאני אוהבת! :] חוץ מאמא?אבא? אמרת לו\לה?לא אמרתי לולה... האם את\ה פנוי\ה?כן האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן! צ'יפס?כה מה המאכל האהוב עליך?נראה לי שלזניה עם בשר שאמא מכינה :] מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? שתבוא,היא מוזמנת :] האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?בבית..חח בן\בת כמה את\ה?17.5 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?
האם אני משגעת לך את השכל?זה בסדר,במילא משעמם לי.. האם את\ה נהנה מזה?כן,כי זה ממש מראה שיש לי חיים שאני בשלוש לפנות בוקר יושבת ועונה על שאלון בפורום! אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?כי אמרתי שמשעמם אז למה סתם!?!? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?הלא ששששש!??!?! כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?שאלה רטורית אני יכניס לך ל@^%&$^&@&$&!!!!!1 מה את\ה חושב\ת על פאקצות?שהם מצחיקות...חחחח היית רוצה להיות כזה?לייק ברור! מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?פאקצה!!!
האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?אולי תפסיקי לדבר על עצמך?? האם היית רוצה שאמשיך?לא,אני רוצה שתרדי לי,בסדר? מדוע?כי זה כיף?! איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?כמעט כל הסוגים :] מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?היפ הופ רוק או פופ?רוק וגם פופ מטאל או רוק?גם וגם מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?שהם הכי שולטות בעולםםםםם!!!!
האם יש לך בקשה כלשהי?שתמצצי לי. עוד משהו?את יכולה לבוא גם מחר? האם אתה בטוח?כן,אל תדאגי...חחח לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?לא,אני עדיין לא עייפה.. לא נמאס לך?לא,אבל נמאס לי שהשאלה הזאת חוזרת על עצמה!!!! האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא! מה פתאום! אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?לישון מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?את ישבת וכתבת אותו! את לא חושבת שזה יותר עצוב?! נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?לא,אני סתם חושבת שאת סתומה.. נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?@$^#!@ כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?לא הרבה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?בעעעעע איתך! האם את\ה חכמ\ה?חחחחחחחחח מה הממוצע שלך?חחחחחחחחחחחחח מה המקצוע האהוב עליך?חחחחחחחחחח מה המקצוע השנוא עלייך?חחחחחחחחחחחח מי המורה האהוב עליך?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי המורה השנוא עליך?הרבה! מהי התכונה הכי טובה שבך?לא יודעת. האם היית רוצה לשנות בך משהו?את הגושי שומן שיש על גופי! בי?סתמי. מה?סתמי מה לא ברור!? למה?כי בא לי... איך?אני יפליץ עליך. מתי?מיצידי עכשיו,בואי! האם את\ה קורא\ת ספרים?כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?גם וגם מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?לא עונה מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?חחחחחח תלוי איך האנס נראה...חחחחח מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?ששששש אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?ךזניה עם בשר את מי?ממ לא יודעת אבל הייתי לוקחת בנאדם שמן בשביל שיהיה לי הרבה אוכל...חחחחח
למה דווקא אותו?כי הוא שמן.. למה דווקא למאכל זה?כי זה טעים מה הסרט האהוב עליך?לא יודעת האם יש לך טלוויזיה?כה DVD?כה מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?ואיי שנים... עם מי?לא זוכרת כבר... האם יש לך כלב\ה?כה אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?יש לי גם אוגרים האם את\ה נשוי\ה?כן אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?אבל אני נשואה אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?צבעתי כבר לשחור... מה המצב רוח שלך כרגע?סבבה האם את\ה אוהב אולסטאר?פחות או יותר ואנס?כה פומה?לפעמים חברות אחרות של נעליים?תלוי איך הנעליים נראות של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?כל מיני האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?בדרך כלל כפפות?לא כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?חי חי חי :] מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?אין לי מושג! האם תעסוק\י באותם הדברים?לא יודעת מה את\ה אוהב\ת?הרבה מה את\ה שונא\ת?הרבה נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?ששששש בגלל שאני באמת משוגעת?שששש אם לא אז מדוע?שששש האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?שששששששש אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?ששששש איך קוראים לך?חנע באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?אני גרה בח"ול! ואריאל... האם נולדת בארץ?כה אם לא, אז איפה?בעע לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?אנגליה,אבל רק בשביל לראות את האנשים שהכרתי שם! :[ מה היית עושה שם, גר או מבקר?גרתי שם במשך חודשיים ומשו האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?מסתבר. האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?ואיי שיא החופר! אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?אחושרמוטה! באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?מתי שיוצא באיזה שעה את\ה קמ\ה?מתי שיוצא מה התחביבים שלך?הרבה מה סולם האהבות שלך? :חחחחחחחחחח בואו נחזור שניה לכיתה א' אני אוהבת את:בלה בלה בלה אני מחבבת את"בלה בלה אני מסמפטת (
) את? בלה בלה בלה
את מי את\ה מסמפט?חחחחחחחח קורע...חחחח מחבב\ת מינוס?ששש מחבב\ת פלוס?שששש אוהב\ת?ששששש מת\ה?שששש שרופ\ה?שששש מתי בפעם האחרונה הלכת לים?ואיי שנים... האם את\ה אוהב\ת להשתזף?כן,רק חבל שאני לאיכולה.. :[ מה צבע הגוף שלך?לבן כסיד! חחחחחח ענבר בשבילך
אם יכולת, היית משנה אותו?כן! שישתזף כבר!!! מה צבע העניים שלך?חום אם יכולת, היית משנה אותו?כה האם האף שלך גדול?לא קטן?נראה לי מה צורת הפה שלך?בצורת פה כזה האם יש לך ראש גדול?כן,אחושרמוטה! איזה סדרות את\ה אוהב\ת?הרבה מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?חחחחחח מה השעה?3 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?לא יודעת מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?בקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?כה מה המחשבות שלך?מיטה,מיטה,מיטה. על מה את\ה חושב\ת עכשיו?מיטה,מיטה,מיטה? האם את\ה חושב\ת בכללי?לא...מה פתאום! האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?כה דרקונים?לא חייזרים?לא בסטן?לא ב ה'?לא בעצמך?תלוי מתי במשפחה שלך?תלוי במה מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?ביד האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?ששש האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?שששש אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?שששש לאיזה מטרות?ששש האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?כה האם את\ה מעשנ\ת?כה האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כה זה השאלון הכי מתיש שיש בעולםםםםםם!!!!!11 :[[

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונה עונה עונה ../images/Emo9.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?
להתגייס כבר! את מי את\ה מעריץ?
אף אחד. יש עוד?
לא לא. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?
כרגע? דן תורן וחמי רודנר-אימפריות נופלות לאט\חמי רודנר-מלנכוליה אהובתי שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?
לא נראה לי. מה את\ה הכי אוהב לאכול?
שטויות בעיקר,אבל אם כבר אז פיצה..המורגר..שניצל תירס., מה הצבע המועדף עליך?
אדום! יש עוד צבעים?
לבן זה נחמד חוץ מאלו?
שחור אולי גם כן. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?
עם האדום! הוא נראה לי הכי חי :) איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?
איזה כוסית על מהחלל. את מי אתה אוהב?
את המשפחה שלי והחברים שלי חוץ מאמא?
אמרתי כבר,המשפחה והחברים אמרת לו\לה?
כן תמיד כל יום האם את\ה פנוי\ה?
יאס האם אתה אוהב לאכול פיצה?
מאוד צ'יפס?
גם כן מה המאכל האהוב עליך?
היינו בסרט הזה לא? אמרתי כבר,פיצה והמבורגר ושניצל תירס ובעיקר אוכל של אמא מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?
לא אוהבת כאלה דברים האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?
תיכון בן\בת כמה את\ה?
17 ו5 חודשים אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?
כן בכיתה י"ב האם אני משגעת לך את השכל?
קצת כן האם את\ה נהנה מזה?
לא ממש אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?
כי משעמם לי א-ש אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?
כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?
כן. מה את\ה חושב\ת על פאקצות?
הן יכולות להיות בסדר,באמת. היית רוצה להיות כזה?
לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?
משהו בתחום המוזיקה\אומנות\ספורט\תקשורת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?
כן האם היית רוצה שאמשיך?
לא מדוע?
ככה איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?
הכל מהכל! מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?
היפ הופ רוק או פופ?
רוק מטאל או רוק?
רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?
מי אלה? האם יש לך בקשה כלשהי?
להתגייס כבר ולסיים בצפר דחוף עוד משהו?
למצוא עבודה האם אתה בטוח?
כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?
הוא עוד ארוך לא? לא נמאס לך?
לא ממש האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?
קצת כן.. אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?
לנגן או לאכול מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?
כן נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?
לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?
לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?
שנתיים וחצי בערך האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?
לא האם את\ה חכמ\ה?
לא מה הממוצע שלך?
73 מה המקצוע האהוב עליך?
ביולוגיה אזרחות וספרות מה המקצוע השנוא עלייך?
מתמטיקה מי המורה האהוב עליך?
המורה לשעבר לביולוגיה והמורה הנוכחי לאזרחות מי המורה השנוא עליך?
למתמטיקה מהי התכונה הכי טובה שבך?
אני מקשיבה האם היית רוצה לשנות בך משהו?
כן למה לא בי?
אולי מה?
הכל למה?
למה לא? איך?
עם הידיים והרבה מוח מתי?
מחר האם את\ה קורא\ת ספרים?
כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?
בנות מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?
ביחד זוג מנצח מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?
לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?
לא להכין שיעורים אף פעם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?
פיצה,במבה את מי?
את המורה למתמטקה למה דווקא אותו?
כי היא זונה תב זונה למה דווקא למאכל זה?
כי אני אוהבת את זה מה הסרט האהוב עליך?
אבודות והוזות\פיטר פן\כנפיים שבורות\עידן הקרח..יש ימבה. האם יש לך טלוויזיה?
כן DVD?
כן

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהמשך ../images/Emo9.gif(טוב זה אחד החופרים)

מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?
4 חודשים ככה עם מי?
דניאל האם יש לך כלב\ה?
לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?
כן חתולה האם את\ה נשוי\ה?
לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?
בחורה. אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?
אדום מה המצב רוח שלך כרגע?
בסדר כזה :) האם את\ה אוהב אולסטאר?
כן ואנס?
כן פומה?
כן חברות אחרות של נעליים?
כן של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?
הרבה פוקס טי אנ טי ולי קופר,והרבה לא מוכרים האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?
לרוב לא. כפפות?
לא כובע?
כן אוזניות לחימום אוזניים?
לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?
לישון לנהוג לאכול ולהיות עם חברים שלי,ספורט מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?
נשואה לאיזו בחורה עם כמה ילדים האם תעסוק\י באותם הדברים?
לא יודעת מה את\ה אוהב\ת?
בנות,אנשים,אוכל,לישון,לנהוג,לשחק סנוקר,לנגן,להיות עם אנשים,לעשות ספורט מה את\ה שונא\ת?
מתמטיקה ,שקרנים,בגידות נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?
לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?
"משוגעת" בגלל שאני באמת משוגעת?
כן אם לא אז מדוע?
ככה האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?
לא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?
מה אכפת לי ממנו?! איך קוראים לך?
תום באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?
מרכז האם נולדת בארץ?
כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?
ברזיל,אמסטרדם,כל דרום אמריקה מה היית עושה שם, גר או מבקר?
גם וגם האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?
אם רוצים הכל אפשרי האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?
יש מצב! אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת?
לאדעת האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?
נראה לי שכן באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?
12-1 באיזה שעה את\ה קמ\ה?
בין 8 ל10 מה התחביבים שלך?
לנגן,לאכול,לצייר,לעשות ספורט מה סולם האהבות שלך? :
חסוי את מי את\ה מסמפט?
אותך מחבב\ת מינוס?
אותך מחבב\ת פלוס?
אותך אוהב\ת?
אותך מת\ה?
אותך שרופ\ה?
אותך מתי בפעם האחרונה הלכת לים?
כמה חודשים טובים האם את\ה אוהב\ת להשתזף?
כן למה לא מה צבע הגוף שלך?
לבן כהה אם יכולת, היית משנה אותו?
כן מה צבע העניים שלך?
חום בהיר אם יכולת, היית משנה אותו?
כן האם האף שלך גדול?
לא קטן?
לא מה צורת הפה שלך?
צורה של פה. האם יש לך ראש גדול?
לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת?
חברים מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?
בובספוג,השיר שלנו,דרייק וג'וש,זואי 101 מה השעה?
13:15 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?
אינלי מושג מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?
עכשיו האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?
כן מה המחשבות שלך?
מה יש לאכול על מה את\ה חושב\ת עכשיו?
על האוכל שאניא וכל אחרי השלאון הזה.. האם את\ה חושב\ת בכללי?
כן האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?
לא דרקונים?
לא חייזרים?
לא בסטן?
כן ב ה'?
בג'ה! בעצמך?
כן במשפחה שלך?
כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?
שומעת מוזיקה ואוכלת מסטיק האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?
כן האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?
לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?
ספורמן או ספיידרמן לאיזה מטרות?
נאותות האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?
לא האם את\ה מעשנ\ת?
כן האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?
כן

../images/Emo121.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? היהודים יש עוד? כה שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אממ דרגון נינג'ה של לוסטפרופטס שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה?? מה את\ה הכי אוהב לאכול? אנשים מה הצבע המועדף עליך? שחור יש עוד צבעים? כה חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? לא יודעת איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? הסולם של בולט.. נו מזה השאלות האלה =\ את מי אתה אוהב? את צ'וץ' חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? כה צ'יפס? כה מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? לא האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בן\בת כמה את\ה? 17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? יא האם אני משגעת לך את השכל? לא האם את\ה נהנה מזה? לא אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? רובם מטומטמות <זה עובדה> היית רוצה להיות כזה? אם הייתי רוצה אז הייתי כזאת מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כה האם היית רוצה שאמשיך? לוכפת מדוע? ככה איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הרבה.. רוק בכללי מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפהופ.. אבל גם לא =\ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? אממ שתיהם.. יותר רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? מזה? האם יש לך בקשה כלשהי? כה.. הרבה עוד משהו? האם אתה בטוח? לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא נמאס לך?כה אין לי כוח עוד.. זה דפוק =\

סימנים

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להגשים את עצמי, מה שממש לא קורה כרגע. את מי את\ה מעריץ? אותך!
יש עוד? עוד כמה.. כן.. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? הזמן שלך [שבמקרה אני גם שומעת עכשיו] שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? ... מה את\ה הכי אוהב לאכול? פסטה ושוקולד, כל אחד לחוד. מה הצבע המועדף עליך? בורדו יש עוד צבעים? תכלת חוץ מאלו? ירוק אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? תכלת איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? רגוע כזה, נשמה טובה. את מי אתה אוהב? ... חוץ מאמא? מי אוהב את אמא..?! אמרת לו\לה? לא האם את\ה פנוי\ה? יאפ האם אתה אוהב לאכול פיצה? מאוד צ'יפס? כה מה המאכל האהוב עליך? פסטה ושוקולד, עברנו על זה כבר. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? איכ לא. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? עבודה בן\בת כמה את\ה? 22 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם אני משגעת לך את השכל? קצת האם את\ה נהנה מזה? קצת:) אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? וודאי כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? יאכ היית רוצה להיות כזה? אולי ליום אחד מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מעצבת גרפית האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? האם היית רוצה שאמשיך? מדוע? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? טובה כזאת:) מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפהופ רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? מי? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כה אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? דברים מועילים כמו למצוא עבודה מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? חופשי כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? פה? נראה לי קצת פחות משנה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? מי? האם את\ה חכמ\ה? לא מה הממוצע שלך? אין לי מושג מה המקצוע האהוב עליך? אמנות:) מה המקצוע השנוא עלייך? תנך האם את\ה קורא\ת ספרים? כה מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? לשוקולד:) את מי? לא משנה:) למה דווקא אותו? כדי שאני אוכל לנשנש אותו למה דווקא למאכל זה? כי זה הכי טעים מה הסרט האהוב עליך? מבצע סבתא האם יש לך טלוויזיה? כה DVD?כה מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? וואו.. הממ.. למדגסקר מזמן עם מי? אחותי האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? ג'וקים נחשב? האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? איתך! אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? בלונד :p מה המצב רוח שלך כרגע? לא ברור האם את\ה אוהב אולסטאר? כה של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אה? האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? בוודאי כפפות? לא כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים? חח לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לישון איך קוראים לך? עדי באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? צפון האם נולדת בארץ? כה אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הולנד. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקרת ועוברת הלאה האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? בטח מתי בפעם האחרונה הלכת לים? בנופש האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כה, חבל שזה לא ממש עובד עליי מה צבע הגוף שלך? שקוף אם יכולת, היית משנה אותו? כן!!!!!!! מה צבע העניים שלך? ירוק אם יכולת, היית משנה אותו? כן. האם האף שלך גדול? סתם עקום מה השעה? 14:38 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא זוכרת מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? ? ב ה'? לא בעצמך? כה במשפחה שלך? כה מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מדברת עם אלעד:) אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? סופר וומן, כי היא כוסית על האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? לא מעשנת האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? וודאי

bazmaster

New member
גניחו

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?כמה דברים ..ביניהם..רשיון טייס את מי את\ה מעריץ?יש כמה יש עוד?... שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?אאין אחד...בין הגדוליפ:שלי-אלג'יר שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? .מה את\ה הכי אוהב לאכול?שניצל+צ'יפס מה הצבע המועדף עליך?כחול יש עוד צבעים?ירוק וכתום חוץ מאלו?לא אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?כתום איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?כמוני את מי אתה אוהב?אחת... חוץ מאמא?... אמרת לו\לה?כן האם את\ה פנוי\ה?כן האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן צ'יפס?כן מה המאכל האהוב עליך?שניצל+ציפס מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?כן חשבתי על זה האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון בן\בת כמה את\ה?17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?יב האם אני משגעת לך את השכל?כן האם את\ה נהנה מזה?כן אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?אני כזה מפגר?את התבלבלת!! אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?אכן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?הבנתי מה את\ה חושב\ת על פאקצות?שימותו היית רוצה להיות כזה?לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?קטן האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?כן האם היית רוצה שאמשיך?כן מדוע?זה עושה לי את זה
איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?בגדול...כל מה שמוצא חן בעיני מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?הא....אחד מהם?היפ הופ רוק או פופ?רוק מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD?זונות האם יש לך בקשה כלשהי?לא ממש עוד משהו?לא האם אתה בטוח?כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?כן לא נמאס לך?לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?כן אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?לעשות משהו חסר תועלת אחר מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?יאפ נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?כן נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?כן כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?בערך שנתיים האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?אבריל?הא? האם את\ה חכמ\ה?מאוד מה הממוצע שלך?300 מה המקצוע האהוב עליך?חלון מה המקצוע השנוא עלייך?לשון..אבל כבר לא לומד
מי המורה האהוב עליך?אין אחד מי המורה השנוא עליך?אין אחד מהי התכונה הכי טובה שבך?סקסי האם היית רוצה לשנות בך משהו?לא בי?לא מה? למה?ככה איך?לא אומר מתי?עכשיו האם את\ה קורא\ת ספרים?כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?האמ...גם גם מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?הא...בנות? מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?לא אומר מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?תלוי על ידי מי
מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?חח אני גם נכשל וגם לא מכין שיעורים אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?שניצל את מי?אותך! למה דווקא אותו?אותך!ככה למה דווקא למאכל זה?זה טעים מה הסרט האהוב עליך?שיער האם יש לך טלוויזיה?כן DVD?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?טומב ריידר 2 חחח עם מי?לא זוכר האם יש לך כלב\ה?כה אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? האם את\ה נשוי\ה?ברור אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?צהוב עם נקודות ירוקות מה המצב רוח שלך כרגע?תחת האם את\ה אוהב אולסטאר?ככה ואנס?כן פומה?סבבה חברות אחרות של נעליים?TRAK של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?חח כל מיני האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?יאפ כפפות?לא ממש כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?סוד מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?אני עצמי ואנוכי האם תעסוק\י באותם הדברים?אולי מה את\ה אוהב\ת?שניצל מה את\ה שונא\ת?שניצל מקולקל נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?מאוד האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?אולי בגלל שאני באמת משוגעת?כן אם לא אז מדוע?ככגדבסבע האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?לא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?שמנדריק איך קוראים לך?סוד באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?איפה שנפלו בקיץ הנקנקיות מתכת מהשמיים האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?אמריקה מה היית עושה שם, גר או מבקר?מבקר האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?לא באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?1 באיזה שעה את\ה קמ\ה?לבצפר?7 וחצי, ברגיל 11 מה התחביבים שלך?מוסיקאי...טיסנאי..חופר מה סולם האהבות שלך? : ----- את מי את\ה מסמפט?לא אומר מחבב\ת מינוס?--- מחבב\ת פלוס?--- אוהב\ת?לא לפורום.. מת\ה?הא? שרופ\ה?לא מתי בפעם האחרונה הלכת לים?בקיץ.... האם את\ה אוהב\ת להשתזף?הא... מה צבע הגוף שלך?טורקיז אם יכולת, היית משנה אותו?כן מה צבע העניים שלך?חום אם יכולת, היית משנה אותו?כן האם האף שלך גדול?כן קטן? מה צורת הפה שלך?בעעע האם יש לך ראש גדול?כן איזה סדרות את\ה אוהב\ת?מלא מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?בוב!!!! מה השעה?3:28 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?היית צריכה לשאול את זה בהתחלה לא?...לא זוכר עכשיו מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?עוד מעט האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?כן מה המחשבות שלך?גנינדגעלחדיךין על מה את\ה חושב\ת עכשיו?משהו סקסי האם את\ה חושב\ת בכללי?לא האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?כן דרקונים?ברור חייזרים?ברור בסטן?כן ב ה'?כן בעצמך?כן במשפחה שלך?כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?הורג כותבי שאלונים האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?סופר שניצל לאיזה מטרות?סוד האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?כן האם את\ה מעשנ\ת?לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כן

hunger

New member
יש לי משהו לציין..

את מי בדיוק התשובות שלכם מעניינות?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? שיסתיימו הקקה לימודים האלה0 את מי את\ה מעריץ? אדריאנה לימה
יש עוד? לא:X שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? הממ, יש הרבה. אבל נראלי ש- Trivium - A Gunshot To The Head Of Trepidation שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה אתם רוצים? מה את\ה הכי אוהב לאכול? פרוגים:p מה הצבע המועדף עליך? אדום,שחור יש עוד צבעים? כן לא חוץ מאלו? לא אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? שחור איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? אדריאנה לימה את מי אתה אוהב? אותכם חוץ מאמא? מישהו שאמרשאני אוהבת את אמא?D: אמרת לו\לה? כן האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? פרוגים מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? טעים, אבל לא הכי אהוב... האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכוניסטית כושלת בן\בת כמה את\ה? 16.6 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א האם אני משגעת לך את השכל? לא האם את\ה נהנה מזה? כן אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי כיף לי אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? הלא לא כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא מה את\ה חושב\ת על פאקצות? כוסיות אעש היית רוצה להיות כזה? כן, אני כזאת מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? זונה האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא האם היית רוצה שאמשיך? כן מדוע? כי כיף לי איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? מטאל, דת'מטאל וכאלה מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון!
רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? מטאל מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? מי אלה? האם יש לך בקשה כלשהי? כע עוד משהו? לא האם אתה בטוח? כן לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? לא לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? לאדעת מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? לא כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? שנתיים האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? כן[מה קשור?] האם את\ה חכמ\ה? מאוד מה הממוצע שלך? 75 מה המקצוע האהוב עליך? מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? איכסטוריה מי המורה האהוב עליך? דורית:p מי המורה השנוא עליך? ורדה מהי התכונה הכי טובה שבך? לא'דעת האם היית רוצה לשנות בך משהו? הוו כע בי? כן מה? לא'דעת למה? כי ככה איך? בניתוח פלסטי מתי?מחר האם את\ה קורא\ת ספרים? לא מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? גם וגם מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? להאנס מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שיעורים אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? סטייק בנאדם את מי? מוראל למה דווקא אותו ? כי היא עומדת לידי ובא לי עליה למה דווקא למאכל זה? כי זה מאגניב מה הסרט האהוב עליך? יורו טריפ, האחרים האם יש לך טלוויזיה? לא DVD? לא מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? שבוע וחצי בערך עם מי? אחותי וגיסתי האם יש לך כלב\ה? לא אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? לא האם את\ה נשוי\ה? כן אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? איתך אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? אדום מה המצב רוח שלך כרגע?אחלה בחלה האם את\ה אוהב אולסטאר? כן ואנס? כע פומה? כע חברות אחרות של נעליים? לא של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? טיהיD: האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא כפפות? לא כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? לרקוד, לישון.. מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? זונה האם תעסוק\י באותם הדברים? כן מה את\ה אוהב\ת? לרקוד מה את\ה שונא\ת? איכסטוריה נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? יפית פית פית?:p בגלל שאני באמת משוגעת? כן אם לא אז מדוע? ככה האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? לא אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? אדוע באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? איפשהו בארה"ב מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? למה לא? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? לרשום אותו? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 1 באיזה שעה את\ה קמ\ה? 3-4[לפנותבוקר] מה התחביבים שלך? ריקוד מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? טיהיD: מחבב\ת מינוס? יאוו מזה כיתה ג'? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? שבוע שעבר, לא בשביל להכנס.. האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כן, אשכניזה מה לעשות מה צבע הגוף שלך? אני אשכנזיה... זה עונה על השאלה? אם יכולת, היית משנה אותו? כן מה צבע העניים שלך? חום חרא אם יכולת, היית משנה אותו? כן האם האף שלך גדול? כן קטן? אם הןא גדול הוא לא קטן מןהסתם מה צורת הפה שלך? :X האם יש לך ראש גדול? לאנראלי איזה סדרות את\ה אוהב\ת? חברים, נולד לרקוד.. מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? השיר שלנו מה השעה? 17:05 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? עכשיו אתם נזכרים לשאול? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? מחרתיים האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? כלום על מה את\ה חושב\ת עכשיו? כלום האם את\ה חושב\ת בכללי? לא האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? כן דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? הע? שטן יעני?? לא ב ה'? לא בעצמך? לא במשפחה שלך? לא מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? כלום האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאיזה מטרות? אוכ.. האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? לא האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן ביי...

i miss you

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?אמממ הוא את מי את\ה מעריץ?יש כמה אנשים שאני מעריצה על דברים מסויימים יש עוד?כה שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?כל פעם משתנה שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? לא הבנתי מה את\ה הכי אוהב לאכול?כמעט הכל מה הצבע המועדף עליך?שחור,אדום,סגול יש עוד צבעים?כה,את כולם חוץ מצהוב,למרות שהוא מכניס חיים חוץ מאלו?די אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?עם אף אחד,אני לא ממש מאמינה בחתונות איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?אה.. את מי אתה אוהב?את כולם חוץ מאמא?את כולם אמרת לו\לה?אה...זהו,שלו,על מי שאנחנו מדברים,אני לא אומרת האם את\ה פנוי\ה?נפשית לא...איזה מופלץ האם אתה אוהב לאכול פיצה?כה צ'יפס?כה מה המאכל האהוב עליך?אורז מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?לא אוכלת בשר.. בשר=רצח האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון בן\בת כמה את\ה?עוד מעט 17 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?יא האם אני משגעת לך את השכל?לא האם את\ה נהנה מזה?כה אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?מה? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?כה כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?הבנתי מה את\ה חושב\ת על פאקצות?בכללי-לא יודעת היית רוצה להיות כזה?יש תכונות שהייתי לוקחת מהן מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה?לא יודעת האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי?לא האם היית רוצה שאמשיך?כה מדוע?ככה איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת?כמעט הכל מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ?היפ הופ רוק או פופ?רוק ופופ מטאל או רוק?רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? יש להן שירים סבבה האם יש לך בקשה כלשהי?כה עוד משהו?לא האם אתה בטוח?כה לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף?לא לא נמאס לך?לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך?לא אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו?על לצייר מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן?לא נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת?כה נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות?כה כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה?שנתיים-שלוש האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים?ומי אמר שאני אוהבת את אבריל? אני אוהבץ רק את השיר האחרון שלה האם את\ה חכמ\ה?כה מה הממוצע שלך?אז זהו,שבדקתי את התעודה האחרונה והממוצע-82 מה המקצוע האהוב עליך?כמובן שמעשי-אומנות מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית וספורט מי המורה האהוב עליך?יש הרבה מי המורה השנוא עליך?אייףף..רחל מהי התכונה הכי טובה שבך?קשה...נותנת מעצמי האם היית רוצה לשנות בך משהו?כה,להפסיק לפתח ציפיות בי?אותך אני לא מכירה,אלא אם את שני,וזה בסדר מה?כלום למה?ככה איך?ככה מתי?ב8 ורבע האם את\ה קורא\ת ספרים?כה מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?ספרים לבד,סרטים לא לבד מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים?בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא?אין דבר כזנ מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס?לקפוץ מהחלון ללא ספק מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן?לא להכין שיעורים אף פעם אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו?לשוקולד את מי?חחח למה דווקא אותו?כי הוא מתוק,ובא לאכול אותו למה דווקא למאכל זה?אמרתי מה הסרט האהוב עליך?אבודות והוזות האם יש לך טלוויזיה?כה DVD?לא מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט?אייףףף...אלא אם כן בחדר של מישו זה נחשב עם מי?חחח האם יש לך כלב\ה?כה אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית?לא האם את\ה נשוי\ה?לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן?אף אחד אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת?אני כמעט כל חצי שנה צובעת מה המצב רוח שלך כרגע?בסדר האם את\ה אוהב אולסטאר?כה ואנס?כה פומה?כה חברות אחרות של נעליים?כל דבר כמעט של איזה חברה את\ה מתלבש\ת?אנערף האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף?לא כפפות?כה כובע?לא אוזניות לחימום אוזניים?לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות?הכל מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים?עם קריירה האם תעסוק\י באותם הדברים?אולי כן ואולי לא..מה שבטוח-אולי מה את\ה אוהב\ת?הכל מה את\ה שונא\ת?איזה קקי אחד נכון שאת\ה בשוק מהשאלון?לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי?אנערף בגלל שאני באמת משוגעת?לא אם לא אז מדוע?ככה האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה?כה אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה?איף איך קוראים לך?עדי באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה?אשקלון האם נולדת בארץ?כה אם לא, אז איפה?אההה לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר?כרגע-איתו לשוודיה מה היית עושה שם, גר או מבקר?חודשיים האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי?לא =[ האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו?לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת?ככהגדחיכחעדגוןכןדגשךח האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים?צכעמלראג לא באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון?תלוי באיזה שעה את\ה קמ\ה?תלוי.בדר"כ 6 מה התחביבים שלך?לצייר,לנגן,לשיר,לרקוד,לכתוב ועוד תחביב שהפסקתי מה סולם האהבות שלך? :כרדערגאטרא את מי את\ה מסמפט?אותו מחבב\ת מינוס?את כולם מחבב\ת פלוס?את כולם אוהב\ת?אותו מת\ה?כה,אני מתה שרופ\ה?הכלבה שלי מתי בפעם האחרונה הלכת לים?לפני שבועיים האם את\ה אוהב\ת להשתזף?כה מה צבע הגוף שלך?מגעיל עד מבחיל אם יכולת, היית משנה אותו?כה מה צבע העניים שלך?חום-ירוק-צהוב אם יכולת, היית משנה אותו?לא האם האף שלך גדול?לא קטן?לא מה צורת הפה שלך?בסדר האם יש לך ראש גדול?לא איזה סדרות את\ה אוהב\ת?כמעט כל 3,חברים,ויש מלא מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ?יש המון מה השעה?17.54 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?מי זוכר מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?אף פעם האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?אולי מה המחשבות שלך?על מחר על מה את\ה חושב\ת עכשיו?על מחר האם את\ה חושב\ת בכללי?לא,אני לא יכולה אני מב"רניקית האם את\ה מאמינ\ה ברוחות?רוחות מלחמה איפה התקווה?! דרקונים?לא..רק זה שבשרק חייזרים?לא בסטן?אה? ב ה'?כה בעצמך?שאלה קשה...לא יודעת במשפחה שלך?כה מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון?מדברת במסנג'ר האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה?לא האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה?לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת?לסופה מאקס מן לאיזה מטרות?סתם כי היא סקסית האם את\ה אוהב\ת קומקיסים?לא ממש האם את\ה מעשנ\ת?כבר לא =] האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון?כה

Poisonn

New member
הופה שאלון :)

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לעשות קעקוע את מי את\ה מעריץ? אמא יש עוד? לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? לא שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? פיצה מה הצבע המועדף עליך? אדום שחור יש עוד צבעים? לא חוץ מאלו? זהו אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? שחור איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? - את מי אתה אוהב? יש הרבה :) חוץ מאמא? אמא מלכה :) אמרת לו\לה? המון האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? יאפ צ'יפס? יאפ מה המאכל האהוב עליך? אמרתי לא? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? צבא בן\בת כמה את\ה? 20 פלוס אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם אני משגעת לך את השכל? טיפה אבל אני רגיל :) האם את\ה נהנה מזה? חח אפשר לקרוא לזה גם ככה אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה את\ה חושב\ת על פאקצות? משעשעות היית רוצה להיות כזה? בטחחחח מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? לוידע האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? טיפה האם היית רוצה שאמשיך? בכיף מדוע? משעמם איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? רוק וטראנס מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? לא זה ולא זה רוק או פופ?רוק מטאל או רוק? רוק מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? האם יש לך בקשה כלשהי? 600 שקל? :) עוד משהו? אמממ לא :) האם אתה בטוח? יאפ לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? נוווו לא נמאס לך? לא האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? טיפה אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מקלחת מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? אני לא חושב אני יודע נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? בזה לא כזה הרבה האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? חחחחחחחחחחחחחחח גנבת את זה מאבריל לוין? האם את\ה חכמ\ה? לא מה הממוצע שלך? - מה המקצוע האהוב עליך?- מה המקצוע השנוא עלייך?- מי המורה האהוב עליך?- מי המורה השנוא עליך?- מהי התכונה הכי טובה שבך? אממ לוידע האם היית רוצה לשנות בך משהו? יש מצב בי? לא שולט בזה מה? - למה?- איך?- מתי?- האם את\ה קורא\ת ספרים? לא מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? סרטים מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנות מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אמא מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? להיכשל אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? פיצה חחח את מי? אותך למה דווקא אותו? כי ככה בא לי למה דווקא למאכל זה? כי בא לי פיצה מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר לב אמיץ רקוויאם לחלום קיץ אחד של סוטול ואמממ לא זוכר האם יש לך טלוויזיה? חחחחח לא DVD? חח לא מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? בקולנוע 6 שנים בערך עם מי? לא זוכר כבר האם יש לך כלב\ה? כן אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? משו כזה האם את\ה נשוי\ה? בטח חח אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? כחול מטאלי מה המצב רוח שלך כרגע? וואלה בסט האם את\ה אוהב אולסטאר? לא ואנס? כן פומה? לא חברות אחרות של נעליים? מה שנוח לי של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? אין משו מיוחד האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? אין לי כזה חורף אז לא כפפות? לא כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? פאבים ים חברים הופעות מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? לוידע האם תעסוק\י באותם הדברים? צבא? לא ניראה לי מה את\ה אוהב\ת? בקשר ל......? מה את\ה שונא\ת? לא אוהב לשנוא נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? לא האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? לא בגלל שאני באמת משוגעת? כן אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? יפית לפחות תסדרי ת'שאלון חחח אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? אני מה הקשר איך קוראים לך? אדם באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מדבר יהודה האם נולדת בארץ?כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אוסטרליה ניו זילנד מה היית עושה שם, גר או מבקר? הכל יכול להיות אני זורם האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? לא אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? היו עוד האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? לא באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? מאוחר באיזה שעה את\ה קמ\ה? תלוי מה התחביבים שלך? כתוב למעלה במה שאני אוהב לעשות מה סולם האהבות שלך? : את מי את\ה מסמפט? מחבב\ת מינוס? מחבב\ת פלוס? אוהב\ת? מת\ה? שרופ\ה? מתי בפעם האחרונה הלכת לים? לפני שבוע האם את\ה אוהב\ת להשתזף? תלוי מה צבע הגוף שלך? כרגע לבן אם יכולת, היית משנה אותו? לוידע מה צבע העניים שלך? חום אם יכולת, היית משנה אותו? ניראה לי האם האף שלך גדול? לוידע קטן? מה צורת הפה שלך? האם יש לך ראש גדול? איזה סדרות את\ה אוהב\ת? אוז מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? השיר שלנו מה השעה? 21:37 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מאיפה לי מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד דקה שתיים בערך האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? כל מני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? מתי אני עושה קעקוע האם את\ה חושב\ת בכללי? כן האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? לא דרקונים? לא חייזרים? לא בסטן? שטן ולא ב ה'? - בעצמך? כן במשפחה שלך? כן מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מעשן האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? לאיזה מטרות? האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? כן האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון ? כן

RtOoNmY

New member
Fuck This =\

מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? ממ לא יודעת.. את מי את\ה מעריץ? אף אחד יש עוד? לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אין שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? WTF? מה את\ה הכי אוהב לאכול? אוכל בדר"כ מה הצבע המועדף עליך? שחור ואדום יש עוד צבעים? לא חוץ מאלו? די כבר אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? אדום איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מספיק ודי את מי אתה אוהב? כבר לא יודעת ראבקקק חוץ מאמא? בלאט בעע אמרת לו\לה? איףף שאלון מעצבןן האם את\ה פנוי\ה? ממ..כן.? האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? לא שאלת כבר.? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? תאמת שלא.. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? כן בן\בת כמה את\ה? 15 וחצי אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י האם אני משגעת לך את השכל? כן.. ברמות... האם את\ה נהנה מזה? לא אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? לא היית אמורה לשאול אם לא.? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן.. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? :S מה את\ה חושב\ת על פאקצות? שיהיה להן בכיף, רחוק רחוק ממני.... היית רוצה להיות כזה? לא מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? רוכבת משהו האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? כן האם היית רוצה שאמשיך? לא מדוע? ככה איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? כל מיני מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? היפ הופ אם כבר... רוק או פופ? רוק מטאל או רוק? תלוי.. שניהם.. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? שו האדה? האם יש לך בקשה כלשהי? לא עוד משהו? לא האם אתה בטוח? כן, ושכחת לכתוב את\ה... לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? דווקא כן.. לא נמאס לך? נמאס האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? כן אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? לא יודעת מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? כן נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? לא נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כן כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? לא יודעת.. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? אבריל?? האם את\ה חכמ\ה? לא יודעת.. לא נראה לי מה הממוצע שלך? לא יודעת מה המקצוע האהוב עליך? מד"ח
מה המקצוע השנוא עלייך? כל מיני.. לשון נראה לי מי המורה האהוב עליך? לסוציו.. מי המורה השנוא עליך? שושנה ללשון מהי התכונה הכי טובה שבך? לא יודעת האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן בי? לא מה? כלום למה? כי לא משנים אנשים איך? ככה מתי? אף פעם האם את\ה קורא\ת ספרים? כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנים מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אף אחד מהם מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? לקפוץ מהחלון מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? לא להכין שעורים אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? חמאת בוטנים.. את מי? כוולם למה דווקא אותו? ככה זה למה דווקא למאכל זה? ככה זה... מה הסרט האהוב עליך? לא שאלת כבר.? האם יש לך טלוויזיה? כן DVD? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? מזמן עם מי? משפחה בלעע האם יש לך כלב\ה? הלוואי אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? כן האם את\ה נשוי\ה? לא אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? כן אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? 8 מה המצב רוח שלך כרגע? ממ כן.. האם את\ה אוהב אולסטאר? כן ואנס? כן פומה? לא חברות אחרות של נעליים? חח כן של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? מה שבא ברוך הבא האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? לא כפפות? לא כובע? לא אוזניות לחימום אוזניים? לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? כן מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? לא יודעת האם תעסוק\י באותם הדברים? אולי מה את\ה אוהב\ת? כל מיני מה את\ה שונא\ת? כל מיני נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? כן האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? כן בגלל שאני באמת משוגעת? אולי אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אולי אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? מספיק איך קוראים לך? רוני באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? צפון משהו האם נולדת בארץ? כן אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? הולנד מה היית עושה שם, גר או מבקר? גרה האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? כן האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? כן אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? היי האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? כן באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? אממ.. כן באיזה שעה את\ה קמ\ה? כל מיני מה התחביבים שלך? כן מה סולם האהבות שלך? : חהחהחה את מי את\ה מסמפט? חחחחחחחחחחח עידו מחבב\ת מינוס? עידו מחבב\ת פלוס? עידודיק אוהב\ת? עידווו מת\ה? עידוו שרופ\ה? עידו מתי בפעם האחרונה הלכת לים? עידוווו האם את\ה אוהב\ת להשתזף? כןןןן סימני שיזוף שליטעע מה צבע הגוף שלך? כל מיני כחול וירוק אם יכולת, היית משנה אותו? כןן מה צבע העניים שלך? חום ירוק אם יכולת, היית משנה אותו? אולי... אבל אולי לא... האם האף שלך גדול? כן קטן? לא מה צורת הפה שלך? כמו פה האם יש לך ראש גדול? אולי איזה סדרות את\ה אוהב\ת? כל מיני מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? בובספוג מה השעה?22:13 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודעת מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בקרוב מקווה האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כן מה המחשבות שלך? כל מיני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? מתי זה יגמר? האם את\ה חושב\ת בכללי? לא הרבה האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? כן דרקונים? אולי חייזרים? כן בסטן? שטן? ב ה'? לא החלטתי בעצמך? לא יודעת במשפחה שלך? לא מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? מדברת עם עידו האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? כן האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? סופרמן לאיזה מטרות? להציל את העולם האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? לא האם את\ה מעשנ\ת? כן האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? כן

למעלה