שאלונים

שאלון הזוי אבל משעמם.. ../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? לא ממש 9. האם אתם עוסקים בספורט? לפעמים 10. האם אתם נחשבים לחכמים? ככה אומרים, אבל לא נראה לי חח 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן רעבה מאתמול 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? ברור 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? בערך 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? יש אחרת 16. האם אתם טובים במחשבים? כן 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? ככה ככה 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? לא 19. האם אתם מעריצים מישהו? כן 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? בזמן אחרון לא נראה לי 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? המון 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? תמיד 27. יש לכם מורה בן בכיתה? מזמן סיימתי ללמוד 28. ללמוד זה כיף? תלוי מה ואיפה 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? פעם ככה פעם ככה 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא מפריע לי 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כבר הייתי 33. יש לכם כושר גופני טוב? בערך 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן מי לא 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? פעם 38. ובסופר לנד? לא זוכרת 39. האם תרצו להיות בירח? פור וואט? קר שם! 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? 42. האם התחשמלתם פעם? כן 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? כן 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? אממ.. 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? חח כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? חח לא מתחברת אבל משעמם 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? מתי לא 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? אין לי דעה על עצמי 51. אתם חשים חכמים? " 52. יש לכם שייער יפה? תשאלו אחרים 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? אז... שמחתי לעשות להם את היום (את השנייה) 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? כן 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) כן 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? כן חח 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? כן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? אממ.. כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן, בעיקר שקר לבן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? אממ.. לא זוכרת 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? איככ 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? היה לי החלפתי 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? פעם הבאה מצפה לשאלון יותר מעניין 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? ירקות מטוגנים חח 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? לא הייתי מביאה 73. האם אתם אוהבים חופשים? מי לא 74. האם עברתם את גיל 12? מזמןןןן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? לא 77. יש לכם כלב בבית? כן
78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב למה לא לכלב.. סתם... כלב הכי טוב! 79. אוהבים מבחנים? חח ממש 80. אתם רוצים תעודה טובה? שיהיה 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? מה קשור ענבים מה.. אממ.. הם בסדר חח 82. לשרת בצבא!... מוותרים? אני אחרי אז כנראה לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? ב-ר-ו-ר

Poisonn

New member
יאללה עוד שאלון :)

1. האם יש לכם מחשב בבית? מין הסתם חח 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? חח 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? אה? 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? פעם אחת? חח 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? אממ 9. האם אתם עוסקים בספורט? אפשר לומר 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא 11. האם יש לכם אחים? לא 12. בא לכם לאכול משהו כעת? לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? מה? 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? ככה אני יודע 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? אמא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? אממ 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? היה 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? לוידע 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? תלוי 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? מישהו שואל? 33. יש לכם כושר גופני טוב? כן 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? כן 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? יש מצב 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? חחחח לא 42. האם התחשמלתם פעם? לא חח 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? כן 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? - 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? ככה אני יודע רק כן או לא 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? 51. אתם חשים חכמים? 52. יש לכם שייער יפה? 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) כן 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? איך בדיוק? 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא מזיז לי 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? אפשר לומר 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? שנים כבר לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא יותר מדי 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? קוסקוס 70. פעם אכלתם לא כשר? לא זכור לי 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? לא 73. האם אתם אוהבים חופשים? מי לא אוהב? 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? לא 76. אתם מפונקים? לא 77. יש לכם כלב בבית? כן 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב חחחח כן 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? לא מזיז לי 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון? ככה

little WhiSper

New member
../images/Emo143.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? נו מה 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? יש 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? חחחח הכי לא 4. האם יש לכם אחיינים?
5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?וודאי 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? לא צריך לטפס 7. הייתם פעם על רכבות הרים? חסוי 8. האם יש לכם לב חזק? חייב להיות 9. האם אתם עוסקים בספורט?
10. האם אתם נחשבים לחכמים?
11. האם יש לכם אחים? רק תבחרו 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כע! כריות! 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? ברור 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא נראה לי 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? רגיל כזה 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? הא? 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כע 19. האם אתם מעריצים מישהו? לא 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כן 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן? 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? וודאי 28. ללמוד זה כיף? תלוי מה 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? משתדלת 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן
32. האם תרצו להיות בצבא? למה לתסבך? 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לאנראהלי 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? אולי 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?של מי של הפרות? , לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? לא 42. האם התחשמלתם פעם? לא? 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא! בלי עין הרע! 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) חוץ מכשנולדתי לא 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? סקר? ככה 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? הלוואי וזה היה רק פעם 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לא. ואני לא חשה! 51. אתם חשים חכמים? לא. ואני לא חשה! 52. יש לכם שייער יפה? איף לא 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? חחחחחח.... לא. 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? עוד לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) לאדעת 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? לא 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? אולי 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? אולי 59. האם הקאתם אי פעם? לא מספיק 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? יותר מדי 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? לצערי כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? אין לי 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? לוזכרת 70. פעם אכלתם לא כשר? לא 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? ודאי 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? לפעמים 73. האם אתם אוהבים חופשים? בהחלט 74. האם עברתם את גיל 12? אכן 75. האם יש לכם DVD בבית? לאדעת 76. אתם מפונקים? לא! 77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? נו בוודאי 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? אינני יודעת עדיין! 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?לא

אדם ק

New member
יס, יס, יס.

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? כן 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? לא 9. האם אתם עוסקים בספורט? כן 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? כן 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים? חח ברור שכן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? לא...עוד לא חחח 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לוידע...לא נראה לי 16. האם אתם טובים במחשבים? לא 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? שפות מה? 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן כן כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? כן 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים? כן... נראה לי... 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? כן עשית לי חשק 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא... 2 בדיוק 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? תלוי מה 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? כן 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? כן 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? כן כשהייתי קטן קטן 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? מחלקם כן ומחלקם פחות... אבל מרובם כן! 42. האם התחשמלתם פעם? כן מגדק חשמלית של בוסטן חחח 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? ......... 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? לא 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? כן 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן הוא לא רע חחח 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? לא 50. אתם חשים יפים? לא הא? 51. אתם חשים חכמים? לא... 52. יש לכם שייער יפה? תלוי בעיניי מי... בעיניי לא... 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) כן 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? לא יפריע לי... 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא יזיק 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? וואי כן!! 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? לא 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? כן כמו כולם 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא.... אני ב-3 יח'... אבל בזה זה קל... 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? כן יודע... האם הוא דור שלישי? לא!... 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? לא הרבה... שיהיה לך סופ"ש מהנה =] 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? כן כבד 70. פעם אכלתם לא כשר? כל יום לביצפר 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? משתדל שלא! 77. יש לכם כלב בבית? לא 78. חתול כן / כלב לא, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? כן 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון ? את שואלת או מקווה ?!?! חחח נחמד מאוד =]

N o A 1 1

New member
......

. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר?כן 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור?כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר?כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? לא 9. האם אתם עוסקים בספורט?לא 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לפעמיים 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת?לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? לא 16. האם אתם טובים במחשבים? כן 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? כן 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית?כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? כן 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס?כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת?שהזכרת כרגע כן 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? כן 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם?כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? כן 28. ללמוד זה כיף? לא 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס?לא 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? כן 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם?כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם?לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח?כן 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות?לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? חלקם 42. האם התחשמלתם פעם? לא 43. האם נפצעתם קשה אי פעם?לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור)כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? לא 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם?כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? נחמד 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר?כן 50. אתם חשים יפים? לפעמיים 51. אתם חשים חכמים? לפעמיים 52. יש לכם שייער יפה? לפעמיים תלוי ביום 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם?על העיניים לפעמיים 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך?כן (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת?לא 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? כן 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט?כן 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב?לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?!אני לא סימנתי את זה שקרנים... האם אי פעם שיקרתם?כן 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? כן 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? כןהאם הוא דור שלישי?לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? כן 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים?כן 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו?כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם?כן 73. האם אתם אוהבים חופשים? כן 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית? כן 76. אתם מפונקים? כן 77. יש לכם כלב בבית?כן 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלבכן ולא 79. אוהבים מבחנים? כן 80. אתם רוצים תעודה טובה?כן 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים?לא 82. לשרת בצבא!... מוותרים? לא 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?כן

../images/Emo85.gif

1. האם יש לכם מחשב בבית? כן 2. האם יש לכם טלוויזיה בבית? כן 3. האם אתם גרים בעיר בית הספר? לא 4. האם יש לכם אחיינים? לא 5. האם איחרתם אי פעם לשיעור? כן 6. האם טיפסתם פעם על הגדר של בית הספר? כן 7. הייתם פעם על רכבות הרים? כן 8. האם יש לכם לב חזק? לא 9. האם אתם עוסקים בספורט? סוג של 10. האם אתם נחשבים לחכמים? לא 11. האם יש לכם אחים? כן 12. בא לכם לאכול משהו כעת? לא 13. הייתם מעדיפים מחשב נייד על כדורגל עם חתימות שחקנים מפורסמים?כן 14. האם רבתם עם מישהו מכות רציניות? כן 15. האם יש לכם מצלמת וידיאו MINI-DV? אה? 16. האם אתם טובים במחשבים? לא 17. יש לכם ידע בשפות תכנות? לא 18. האם יש לכם HOT (TV) בבית? כן 19. האם אתם מעריצים מישהו? 20. יש לכם יותר מ5 חברים טובים?כן 21. האם אי פעם הברזתם משיעור בביה"ס? כן 22. האם אתם עשירים? לא 23. בא לכם ארטיק קרח כעת? לא 24. האם יש לכם יותר מ-2 מחשבים בבית? לא 25. האם קניתם אי פעם מחשב חדש מהקודם? כן 26. האם פעם ניקיתם את החדר לבד? כן 27. יש לכם מורה בן בכיתה? 28. ללמוד זה כיף? ממש 29. האם תעדיפו סוכרייה על מקל מתוקה על מסטיק מנטה גס? לא 30. האם אתם נוהגים לאכול כשר? לא 31. פעם ביקרתם בארץ זרה? כן 32. האם תרצו להיות בצבא? לא 33. יש לכם כושר גופני טוב? לא 34. האם הסתפרתם אי פעם? כן 35. האם צבעתם את השיער אי פעם? כן 36. האם הדלקתם נפץ חזק (לא שומים) אי פעם? לא 37. האם פעם הייתם בלונה-פארק? כן 38. ובסופר לנד? כן 39. האם תרצו להיות בירח? לא 40. פעם פחדתם לבוא לבית הספר עקב אלימות? לא 41. האם אתם מרוצים ממוריכם? 42. האם התחשמלתם פעם? כן 43. האם נפצעתם קשה אי פעם? לא 44. האם הייתם אי פעם בבית חולים? (לא לביקור) כן 45. האם עישנתם סמים אי פעם? 46. האם עישנתם סיגריה רגילה אי פעם? כן 47. האם אתם אוהבים את הסקר הזה? לא 48. האם אי פעם כאב לכם הראש? כן 49. האם חשתם דקירות בחזה בעבר? כן 50. אתם חשים יפים? לא 51. אתם חשים חכמים? לא 52. יש לכם שייער יפה? לא 53. אם תלכו ברחוב, יגידו לכם "ווואווו" על היופי שלכם? לא 54. האם קפצתם פעם מאופנוע? לא 55. האם קפצתם פעם מגג נמוך? (למשל גג מקלט תת קרקעי שכונתי) כן 56. הגעתם לשאלה 56! עכשיו זרקו את השאלון לפח הסמוך. האם תשמחו לעשות זאת? כן 57. הייתם שמחים להיות אנונימיים ברגע זה? לא 58. האם קרתה לכם פדיחה רצינית אי פעם? כן 59. האם הקאתם אי פעם? כן 60. אתם מרבים לגלוש באינטרנט? לא 61. אתם מרבים לשחק במשחקי מחשב? לא 62. אז איך סימנתם שאתם עושים ספורט?! שקרנים... האם אי פעם שיקרתם? אוי תיחנקו 63. האם אי פעם עשו לכם הפתעה? כן 64. האם אתם רוכבים על אופניים? לא 65. האם אתם טובים במתמטיקה? לא 66. יש לכם פלאפון? כן 67. אתם יודעים שזה קרינה??? האם הוא דור שלישי? לא 68. יש לכם מה לומר לי עכשיו? סתמי 69. האם יש מאכל ספציפי כלשהו שאינכם סובלים? 70. פעם אכלתם לא כשר? כן 71. האם קראתם ספר מההתחלה ועד סופו? כן 72. האם אתם מביאים איתכם אוכל לבית ספרכם? 73. האם אתם אוהבים חופשים? לא 74. האם עברתם את גיל 12? כן 75. האם יש לכם DVD בבית?לא 76. אתם מפונקים? כן 77. יש לכם כלב בבית? אח 78. חתול / כלב, סמן 'כן' לחתול ו 'לא' לכלב לא 79. אוהבים מבחנים? לא 80. אתם רוצים תעודה טובה? 81. איך לא.... כאילו תהיה לכם כזו... אתם אוהבים ענבים? לא 82. לשרת בצבא!... מוותרים? כן 83. טוב מקווה שנהניתם. נכון?לא

למעלה