מעניין...
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להקליט שירים שלי. את מי את\ה מעריץ? אף בנאדם שאתם מכירים. יש עוד? לא. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אין הכי. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אה? מה את\ה הכי אוהב לאכול? הכל. מה הצבע המועדף עליך? כחול. יש עוד צבעים? שחור. חוץ מאלו? אולי ירוק. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? כחול. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? אנשים טובים. חוץ מאמא? לא מצחיק. אמרת לו\לה? כמובן. האם את\ה פנוי\ה? כן. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן. צ'יפס? כן. מה המאכל האהוב עליך? הכל. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? לא קשור. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. בן\בת כמה את\ה? 16. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א. האם אני משגעת לך את השכל? לא, הכל זורם. האם את\ה נהנה מזה? כה, קצת בידור. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי משעמם ואנלא נרדם. אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? אה הא. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? ששש מה את\ה חושב\ת על פאקצות? מה איתם באמת? היית רוצה להיות כזה? לא. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא. האם היית רוצה שאמשיך? חופשי. מדוע? ולמה? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכל מהכל. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון... רוק? או מזרחי? רוק או פופ? רוק. מטאל או רוק? שניהם. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? כוסיות אחושרמוטה. האם יש לך בקשה כלשהי? שיתחתנו איתי. עוד משהו? שיפסיק להסתחרר לי הראש. האם אתה בטוח? לגמרי. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? שקט. לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מממ שנתיים או משו. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? האם את\ה חכמ\ה? מה הממוצע שלך? סביר. מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עלייך? מי המורה האהוב עליך? אנגלית. מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? תגידו אתם. האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי? כן. מה? שתפסיקי לשגע ותביאי שאלות טובות, משהו מעניין, קצת שכל! למה? כובע. איך? ככה. מתי? עכשיו. האם את\ה קורא\ת ספרים? כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? שניהם זורם. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנות. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? טפו טפו טפו. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? בורגר. את מי? אנשים עסיסיים? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? האם יש לך טלוויזיה? כה DVD? כה. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני המווווווון זמן. עם מי? חברים. האם יש לך כלב\ה? כה
אם לא אז האם יש לך בעלי חים אחרים בבית? האם את\ה נשוי\ה? אם לא, עם מי היית רוצה להתחתן? אם היית צובע\ת את השער, לאיזה צבע היית צובע\ת? כחול\שחור מה המצב רוח שלך כרגע? מסטול. האם את\ה אוהב אולסטאר? זורם, למרות שאין לי. ואנס? בכיף. פומה? גם סבבה. חברות אחרות של נעליים? הכל זורם חביבי. של איזה חברה את\ה מתלבש\ת? לא מותגים מי יודע מה. אם כבר אז פול אנד בר. האם את\ה לובש\ת מעילים בחורף? יותר סווצר על סווצר. כפפות? לא. כובע? כה
אחחח תקופות רחוקות.. מתי טול כבר תחזיר לי תכובע!? אוזניות לחימום אוזניים? לא. מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות? מי את\ה חושב\ת שתהיי\ה בעוד כ-10 שנים? האם תעסוק\י באותם הדברים? מה את\ה אוהב\ת? הכל. מה את\ה שונא\ת? הכל. נכון שאת\ה בשוק מהשאלון? יותר באטרף ממנו. האם את\ה חושב\ת שהכינוי מתאים לי? אני מתגעגע ליפית החמדנית.
בגלל שאני באמת משוגעת? את לא, טוב אולי קצת
אם לא אז מדוע? האם את\ה חושב\ת בכללי שהכינוי crazykid oO יפה? אם יכולת לשנות אותו, למה היית משנה? איך קוראים לך? איתן. באיזה איזור של הארץ את\ה גר\ה? מרכז. האם נולדת בארץ? כה. אם לא, אז איפה? לאן היית רוצה לטוס לגור או סתם לבקר? אוסטרליה, מקסיקו, קאריביים, ניו יורק.. והרשימה עוד ארוכה. מה היית עושה שם, גר או מבקר? מבקר. חולה על הארץ האם את\ה חושב\ת שזה אפשרי? האם את\ה חושב\ת שהשאלון הזה הוא השאלון הכי חפרני שנתקלת בו? מתחיל, כה. אם לא, אז באיזה שאלון אחר נתקלת? האם את\ה חושב\ת ששברתי שיא החפרנות והשאלונים? ללא ספק. באיזה שעה את\ה הולכ\ת בד"כ לישון? 3. באיזה שעה את\ה קמ\ה? 7. מה התחביבים שלך? מה סולם האהבות שלך? : הו ראבק הנה מתחילים... את מי את\ה מסמפט? ל מחבב\ת מינוס? כ מחבב\ת פלוס? י אוהב\ת? ל מת\ה? י שרופ\ה? שון. מתי בפעם האחרונה הלכת לים? עם נעמה בקיץ
האם את\ה אוהב\ת להשתזף? חופשי. יותר להתבטל. מה צבע הגוף שלך? שחום, כושי שחורררררררררררררר!!!!!!! אם יכולת, היית משנה אותו? לא. מה צבע העניים שלך? חומות. אם יכולת, היית משנה אותו? כה, כחול
האם האף שלך גדול? חח קצת. קטן? לא. מה צורת הפה שלך? רגילה. האם יש לך ראש גדול? לא. איזה סדרות את\ה אוהב\ת? מהבאות? ראש גדול, זומזום, בובספוג, כל מה שבMTV ובMTV2, השיר שלנו, דרייק וג'וש, זואי 101. ? שום אחד מאלה. מה השעה? 02:21 באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 2. מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט. הסמן בשמאל מתחיל להצטמצם.. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כן, ציפיתי לשאלון קצת יותר מעניין. מה המחשבות שלך? שנאי מתחיל להיות עייף. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? הכלב שלי. האם את\ה חושב\ת בכללי? האם את\ה מאמינ\ה ברוחות? דרקונים? חייזרים? בסטן? ב ה'? בעצמך? לא. במשפחה שלך? מה את\ה עושה חוץ מלענות לשאלון? האם את\ה חושב\ת שזה יהיה נס אם תסיימ\י את השאלון פחות משעה? לא. האם את\ה חושב\ת שתצא\י גיבור\ה אם תסיימ\י את השאלון הזה? לא. אם יכולת, לאיזה גיבור\ה היית הופכ\ת? שקט. לאיזה מטרות? שקטטטטט האם את\ה אוהב\ת קומקיסים? האם את\ה מעשנ\ת? כהההההה האם את\ה מבינ\ה את הסיכון שבעישון? ראבק כהההההההה הו נגמר!
מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? להקליט שירים שלי. את מי את\ה מעריץ? אף בנאדם שאתם מכירים. יש עוד? לא. שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? אין הכי. שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אה? מה את\ה הכי אוהב לאכול? הכל. מה הצבע המועדף עליך? כחול. יש עוד צבעים? שחור. חוץ מאלו? אולי ירוק. אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? כחול. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? אנשים טובים. חוץ מאמא? לא מצחיק. אמרת לו\לה? כמובן. האם את\ה פנוי\ה? כן. האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן. צ'יפס? כן. מה המאכל האהוב עליך? הכל. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? לא קשור. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון. בן\בת כמה את\ה? 16. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י"א. האם אני משגעת לך את השכל? לא, הכל זורם. האם את\ה נהנה מזה? כה, קצת בידור. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי משעמם ואנלא נרדם. אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? אה הא. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? ששש מה את\ה חושב\ת על פאקצות? מה איתם באמת? היית רוצה להיות כזה? לא. מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? האם את\ה חושב\ת שאני חופרת יותר מידי? לא. האם היית רוצה שאמשיך? חופשי. מדוע? ולמה? איזה סוג של מוזיקה את\ה אוהב\ת? הכל מהכל. מה את\ה מעדיף? דיכאון או היפ הופ? דיכאון... רוק? או מזרחי? רוק או פופ? רוק. מטאל או רוק? שניהם. מה את\ה חושב על הפוסיקט דולס XD? כוסיות אחושרמוטה. האם יש לך בקשה כלשהי? שיתחתנו איתי. עוד משהו? שיפסיק להסתחרר לי הראש. האם אתה בטוח? לגמרי. לא היית רוצה שהשאלון יגמר סוף סוף? שקט. לא נמאס לך? האם את\ה חושב שאת\ה מבזבז את זמנך? אם כן, אז על מה היית מבזבז אותו? מאוחר מידי, את\ה כבר מבזבז\ת אותו על השאלון, נכון שזה עצוב ומעצבן? נכון שאת\ה חושב\ת שאני משוגעת? נכון שאת\ה תוהה כמה כוח יש לי שאני כותבת בכמויות? כמה זמן את\ה גולש\ת בפורום הזה? מממ שנתיים או משו. האם את\ה חושב\ת שאת\ה תמשיכ\י לאהוב את אבריל גם בעוד כ-5 שנים? האם את\ה חכמ\ה? מה הממוצע שלך? סביר. מה המקצוע האהוב עליך? מה המקצוע השנוא עלייך? מי המורה האהוב עליך? אנגלית. מי המורה השנוא עליך? מהי התכונה הכי טובה שבך? תגידו אתם. האם היית רוצה לשנות בך משהו? בי? כן. מה? שתפסיקי לשגע ותביאי שאלות טובות, משהו מעניין, קצת שכל! למה? כובע. איך? ככה. מתי? עכשיו. האם את\ה קורא\ת ספרים? כן. מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? שניהם זורם. מה את\ה מעדיפ\ה? בנות או בנים? בנות. מה את\ה מעדיפ\ה? את אמא או את אבא? אבא. מה את\ה מעדיפ\ה? לקפוץ מהחלון או להאנס? טפו טפו טפו. מה את\ה מעדיפ\ה? לא להכין שיעורים אף פעם או להיכשל במבחן? אם היית יכול להפוך בנאדם למאכל, למה היית הופך אותו? בורגר. את מי? אנשים עסיסיים? למה דווקא אותו? למה דווקא למאכל זה? מה הסרט האהוב עליך? האם יש לך טלוויזיה? כה DVD? כה. מתי בפעם האחרונה הלכת לסרט? לפני המווווווון זמן. עם מי? חברים. האם יש לך כלב\ה? כה