שאלות...

leikin

New member
מהסיבה הפשוטה ../images/Emo13.gif

אין לי כסף. האם אתה חושב שיש לי עילה לתבוע אותם? אם הם יתבעו אותי (וזה מה שיקרה) האם ללכת ראש בראש וללכת לבית משפט (כמובן שאז כבר לא תהיה לי ברירה ואקח עורך דין.

aשרון

New member
אל תחתום.........

יש גבול עד כמה שהבנק יכול לכסות לעצמו את התחת, מה שהם ביקשו ממך זה כבר מעשה של מאפיונרים. תפנה לתכנית התחקירים של גיא מרוז ואורלי וילנאי, אולי הם יצליחו לעשות רעש. וכן, הם מבקשים ממך שתוותר על הזכות הבסיסית ביותר, במקומך הייתי עובר בנק.

שלומי251

New member
תקרא טוב את הטופס

ע"פ החוק אתה לא יכול לוותר על הזכות הזו ולא משנה על איזה טופס את חותם. ע"פ החוק, אם צריך לפנות אותך מהדירה אתה אמור לקבל דיור חלופי. אחת האופציות לדיור חלופי זה שהבנק ישלם לך שכר דירה של 18 חודשים שמאפר לך לשכור דירה באיזור מגוריך שמתאימה למשפחתך. סביר מאוד מאוד להניח שאתה חותם שידוע לך שזו החלופה שהבנק יבחר בה באם יצטרכו לפנות אותך כי לא שילמת. אם הפקיד\ה בבנק דיסקונט לא הסביר\ה לך את זה זו תקלה רצינית שלהם.

yosit

New member
גם לאומי מחתימים על זה

וזה אומר שהבנק ייספק לך דיור חלופי הולם. חתמתי על זה השבוע. יותר מזה אתה חותם על מסמך נוסף שאומר שהפקיד הסביר לך לעומק את המשמעות. בשורה התחתונה היום לא ייתנו לך משכנתא אם לא תחתום על כל המסמכים - אין אופציות אחרות באף בנק אחר.

למעלה