שרשור בחצות היום
21/08/11

ela501

New member
קרן

בחורה סופר אינטליגנטית,תענוג להסתכל על ההתנהלות שלה בבית היא חכמה לא ילדותית מבינה עיניין , חברותית מאוד ,מודעת לעצמה . בחברת אנשים היא אשת שיחה בולטת מאוד ויודעת תמיד מה להגיד ויש לה ביטחון רב,היא גם יודעת להרים את עצמה מהריצפה שצריך והיא ממגנטת אליה גם את הבנות וגם את הבנים. סורי באורטל אין שום דבר מהתכונות האלו.

meytula

New member
יש בה רק יתרון אחד,היא יודעת להתנסח יפה

כל השאר אפשר להגיד הקשר בין המציאות למה שנכתב על ידך מקרי לחלוטין
קרן היא אתי השקטה,הפלוסים שלה שהיא מניפולטיבית ויודעת לנסח את עצמה יפה לעומת אתי שהיא עמחה

klapim

New member
בנות יקרות קודם תלמדו לרדת אחת על השנייהבעברי

בעברית נכונה עמך ולשנוא

רינתי77

Active member
קח בחשבון שיש כאן בפורום אנשים

אשר לוקים בדיסלקציה. אנו נמנעים מלהעיר ולתקן שגיאות כתיב מתוך עיקרון. זה מאד לא מנומס להעמיד אדם בסטואציה לא נעימה ע"י הערות מסוג זה.

meytula

New member
לשנוא זה מילה חזקה.אני לא שונאת אף אחד

אבל קרן היא בן אדם מאוד לא אמיתי ושלילי בעיניי.היא צבועה ומניפולטיבית ולדעתי היא התשנתה רק בגלל שהבינה שהאופי האמיתי שלה לא מתאים לתוכנית ועשתה אחד ועוד אחד,הבינה שאם הועמדה להדחה משהו צריך הלשתנות והיא אכן משנה את עצמה ומשחקת אותה אחרת לגמרי אחרי ההדחה.אני לא קונה את זה

ela501

New member
אולי לא שמת לב אבל כל פעם שאני כותבת משהו

על קרן את ישר קופצת ומסיתה, בעצם כן שמת לב את עושה את זה במודע

meytula

New member
את צודקת!

הרי זה כל מה שמעסיק אותי בחיים
אני מהבוקר ממתינה לתגובות שלך שישי לי מה לכתוב נגד קרן

לואיזה7

New member
אין לקרן ביטחון רב..........

אם היה לה ביטחון רב לא הייתה מתחננת לאתי ואורטל להשלים איתה........

ela501

New member
דווקא כן צריך ביטחון

והיא היא לא התחננה לאף אחת מהן

webguy

New member
אורטל היחידה שיש לה עמוד שדרה ..

יש לה פילפל לא מפחדת מהוד רוממותו איתן .. עוקצת אותו .. אף אחת מהבנות לא יעירו לאיתן ולו מילה אחת .. אפילו דניאל שותקת על הבגידה שלו .. הנזרקת קרן רק סיננה ללהיא כמה משפטים בשקט נגדו .. אורטל אומרת לאיתן אתה שווהה :) אבל במצב שבבית אי אפשר ליצור קשר איתך ... מה הבעיה עם אורטל ..? אסור לה לרצות בחור ? הרי זה המטרה שם בשביל מה באו לשחות בברכה ..?

למעלה