שרשור בחצות היום
21/08/11

Klayhamn

New member
זה כבר משהו אחר לגמרי

כאן את כבר מתארת תרחיש לפיו קרן עצמה משערת שהבנים ירצו להשאיר את הבחורה הכי לא פופולארית. אני לא בטוח שאפילו איתן וגב מודעים לאסטרטגיה הזו - קל וחומר קרן, שהיא ממש לא חכמה (אלא רק ערמומית מאוד). כל הדברים שקרו בוילה בחודשיים האחרונים מובילים אותנו למסקנה הפשוטה שדיירי הוילה צופים שמי שלא פופולארי יעוף (אלא אם כן "מישהו דואג לו"). לא ראינו שום אינדיקציה לכך שהם מודעים לאינטרס שיש להם למשוך את הבנות הכי לא פופולאריות עד לסוף, אחרת לא היינו רואים את איתן מעמיד בנות חלשות להדחה, או - לא היינו רואים אותו מחזיר לוילה (כשהקהל העמיד) דווקא את הבנות החזקות. היחיד שאולי (אם בכלל) חושב על האסטרטגיה של לשמור על הבחורה החלשה הוא גב, וגם לגבי זה אין לנו מושג האם הוא בכלל העלה זאת בדעתו, וגם אם כן, האם הוא אכן מתכוון לפעול כך. לכן, כן --- קרן מנסה לצייר את ליהי כמבולבלת ולא-סגורה-על-עצמה, לא כדי שהיא תודח, אלא כדי להכשיר את ההליכה של קרן על גב בעיני הוילה ובעיני הקהל . לקרן ממש לא איכפת אם ליהי תודח או לא -- להפך, היא הייתה מעדיפה שהיא תשאר איתה עד הגמר, כי הדבר מגדיל לא רק את הסיכויים של הבנים לזכות, אלא גם את הסיכויים של קרן. למעשה, אם קרן הייתה יכולה להדיח את אורטל מהוילה, אז האסטרטגיה האידיאלית מבחינתה הייתה לדחוף את ליהי על גב כדי שהיא (קרן), ליהי ודניאל יהיו השלישיה בגמר, ולקרן יהיה את הסיכוי הטוב ביותר שהיא יכולה לקוות לו לזכות במליון שקלים חדשים. אבל היא לא יכולה להדיח את אורטל, ולכן האסטרטגיה שלה מוכרחה להיות להיצמד לגב לפני שאורטל (או מישהי אחרת) תעשה זאת.

noaxxx

New member
קודם כל תודה על התשובה המושקעת../images/Emo45.gif

הרבה חומר למחשבה... לגבי ההשערה שלך, שלא גב ולא איתן מודעים לאסטרטגיה הזו, קשה לי להסכים. איתן אולי צנון בהתנהלות החברתית שלו אבל טיפש הוא לא, ואם הוא משחק שח, אז כנראה שהוא יודע לחשוב קצת אסטרטגית. לגבי גב, סביר להניח שהרעיון עלה לו בראש, אבל אי אפשר לדעת כי הוא לא פותח לנו אפילו חריץ למחשבות שלו. לעניין של למשוך את הבנות הפופולאריות עד הסוף, אני מסכימה איתך שכך זה התנהל עד עכשיו, אבל צריך לזכור שהמשחק מתקרב לרגע האמת, ואני משערת שהשיקולים את מי כדאי לשמור, יראו קצת אחרת מעכשיו, במיוחד לאור העובדה שגב נכנס וזה גרם לאיתן להתעורר ולהיות קצת יותר דרוך. אני מבינה אותך כשאתה אומר שקרן צריכה להגיע לגב כשהדרך פנויה גם מבחינת ליהי, כדי לא להקים על עצמה את כל הוילה, אבל אני לא מבינה איך זה שקרן מוציאה את ליהי מבולבלת וכו'... מפנה לה את הדרך. וחזרנו לשאלה המקורית שלי. כנראה שאתה נשען על ההגיון הבסיסי ביותר, שגבר רואה בחורה שלא סגורה על עצמה אז היא פשוט לא עושה לו את זה. אם זה העניין אז יצאתי חומוס, ואני אתלה בזה שאני אחרי לילה לבן, והראש קצת עייף :)

Klayhamn

New member
אז ככה... ../images/Emo9.gif

לגבי ההשערה שלך, שלא גב ולא איתן מודעים לאסטרטגיה הזו, קשה לי להסכים. איתן אולי צנון בהתנהלות החברתית שלו אבל טיפש הוא לא, ואם הוא משחק שח, אז כנראה שהוא יודע לחשוב קצת אסטרטגית. יש הבדל גדול בין להיות מסוגל לחשוב על דברים בצורה "אסטרטגית" כשאתה מצוי חיצונית להם (כמו משחק שח) ובין להיות מסוגל לחשוב בצורה כזו כשאתה מצוי בתוך סבך מורכב של יחסים אנושיים, אילוצי הפקה, מאות מצלמות 24/7, וכיו"ב. לעניין של למשוך את הבנות הפופולאריות עד הסוף, אני מסכימה איתך שכך זה התנהל עד עכשיו, אבל צריך לזכור שהמשחק מתקרב לרגע האמת, ואני משערת שהשיקולים את מי כדאי לשמור, יראו קצת אחרת מעכשיו, במיוחד לאור העובדה שגב נכנס וזה גרם לאיתן להתעורר ולהיות קצת יותר דרוך. העניין הוא ש-"רגע האמת" הוא מאוחר מדי. מספיק שאיתן לא העיף את אתי - וכבר הוא סיכן את המליון שלו בצורה משמעותית, בגלל שבאורטל עוד תיאורטית יכל "לבחור" - אבל באתי ברור שאינו יכול לבחור, ויש לה (עד כמה שהוא יודע) סיכוי טוב להיבחר ע"י הקהל. אם היה מדיח אותה כשהייתה לו הזדמנות, היה משפר משמעותית את סיכוייו לזכות. כך שלא משנה כמה תהללי את האינטילגנציה שלו או את "רגע האמת", את ההזדמנות הקריטית לבצע פעולה אסטרטגית הוא ממילא פספס, אז מה זה משנה בכלל? לגבי גב -- העניינים עדיין בסימן שאלה כאמור. אני מבינה אותך כשאתה אומר שקרן צריכה להגיע לגב כשהדרך פנויה גם מבחינת ליהי, כדי לא להקים על עצמה את כל הוילה, אבל אני לא מבינה איך זה שקרן מוציאה את ליהי מבולבלת וכו'... מפנה לה את הדרך. וחזרנו לשאלה המקורית שלי. מאוד פשוט. אם ליהי מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה, אז לגיטימי (בעיני קרן) שהיא - ש-"נזרקה" ע"י איתן, תצעד בהדרגה לכיוונו של גב אפילו שהיא יודעת שליהי דלוקה עליו. לכן האינטרס של קרן הוא להציג את ליהי כחלשה ומבולבלת, ולא לתת לה להרים ראש. זה בדיוק מה שהיא עשתה במקרה של איתן : היא זרקה את ליהי על בן וניטרלה אותה לחלוטין כתחרות על ליבו של איתן... עכשיו קורה בדיוק אותו תרחיש רק לגבי גב. כנראה שאתה נשען על ההגיון הבסיסי ביותר, שגבר רואה בחורה שלא סגורה על עצמה אז היא פשוט לא עושה לו את זה. לא. את שוב חושבת על זה כאילו גב הוא בכלל פקטור פה. הוא ודעותיו לא רלוונטיות לאסטרטגיה של קרן, בדיוק כמו שדעותיו של איתן לגבי ליהי לא היוו פקטור ולא היו רלוונטיות לגבי הנטרול קרן את ליהי בסיפור ההוא. קרן לא צריכה שגב יוותר על ליהי - היא צריכה ש ליהי תוותר על גב - והיא צריכה לגרום לכולם (בוילה, בקהל) להרגיש שזה מה שהיא עושה. זה הכל. על גב היא לא יכולה לשלוט ואפילו לא ממש להשפיע, על ליהי כן. ולכן היא פועלת כדי לנטרל את ליהי . את אורטל בזמנו היא ניטרלה מול איתן כשלכלכה עליה ואמרה שהיא שקרנית / תחמנית / נחשה וואטאבר והצליחה לשכנע אותו (אפילו אם זה אמת, זה לא משנה, הנקודה היא שזה נטרול תחרות). היא כנראה תנסה לעשות אותו דבר פה, מול אורטל וגב, במידה ויהיה צורך בכך.

noaxxx

New member
אז אם פרקת אותי ככה לגורמים אז..../images/Emo9.gif

לעניין איתן, אולי אתה צודק. אני מניחה שעד שלא נראה לפחות שיחה אחת שלו עם הבנים בענייני ההדחות, לא נדע. דווקא אתמול התחילה אחת כזו בחצר של הבנים והמצלמה מיד תפסה אזימוט. לגבי רגע האמת, אני נאלצת להסכים איתך אבל לא לגבי אתי, מכיון שאתי כבר הועמדה ע"י הקהל. אין לו סיבה לחשוב שדווקא היא זו שמסכנת אותו. אם כבר, הוא היה צריך להוציא את אורטל ברגע שהוא ידע שהוא הולך עם דניאל עד הסוף (ועושה רושם שהוא יודע את זה כבר הרבה זמן). נכון שהיא לא מועמדת, ואין לו איך, אבל הוא אפילו לא הביע רצון בשום שלב על כך שהוא רוצה שהיא תצא. ועכשיו הסיכויים ירדו עוד יותר מאז שאורן והיא התקרבו אחד לשניה. והגענו לשאלה המקורית שלי ואני שמחה להודיע שהבנתי אותך, אמרתי כבר שאני מבינה מהר כשמסבירים לי לאט? חח תודה על הסבלנות, היה כיף ומעניין

noaxxx

New member
ונ.ב.

אולי ההשמצות של איתן את אורטל בזמן האחרון, מעידות על הרצון שלו להחליש אותה בחוץ?

madteacher

New member
../images/Emo45.gif ניתוח מבריק לטעמי

תענוג לקרוא! תואם כמעט לחלוטין את מחשבותי, למעט הסתייגות אחת: הכתוב בפסקה שלפני אחרונה. אני לא מאמינה שקרן חשבה על תרחיש כזה (לדחוף את ליהי לגב מתוך מגמה שהיא, ליהי ודניאל תהיינה שלישיית הגמר, במטרה לזכות במיליון). וזאת מהסיבה הפשוטה שהיא יודעת היטב שאין לה שום סיכוי לזכות במיליון לבד. הסיכוי היחיד שלה כמו שזה נראה כרגע (וכמו שהיא עצמה מבינה היטב), הוא עם בן זוג, וכמובן, גב הוא הבחירה הטבעית והאידיאלית מבחינתה. היא כנראה, תנחל מפלה נוספת בדרך לכיבוש היעד, כי גב יודע היטב שהיא עלולה לסכן לו את המיליון. אישית אני חושבת שגב יתעורר לחיים וילך על הזכיה עם אחת החדשות, מישהי נקייה מטעויות וחפה מאינטריגות, שהקהל יחבב מבלי שתספיק "להתלכלך" בזמן הלא רב שנותר.

goodpink

New member
הראו רק את החלק שבו אורטל מספרת על מה שקרה

עם המיטות. כמו שאמרו אורטל "התפוצצה" על שטות בגלל שהאגו שלה נפגע אורטל אמרה לאתי על מה שקרה שהם ישבו עם הלימון וצחקו ואתי אמרה שהיא צריכה להעביר את המיטות מאחר ואורטל בועטת בה אורטל אמרה אמרת את זה כאילו אני לא שם... אתי אמרה לה אבל זה היה בצחוק....לפעמים את לוקחת אותי יותר מידי קשה.... אורטל אמרה שציפתה שהיא תבוא לדבר איתה .... ואז הם השלימו והצביעות....של אתי אורטל אמרה לה שהיא אוהבת אותה מאוד בגלל זה מפריע לה...אתי אמרה לה שהיא הכי יפה בווילה נישקה אותה בכל הפנים וכו וכו וכו והצביעות ממשיכה ואורטל חזרה להרגיש שקיבלה את הפרס הכי גדול בווילה את אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי

meytula

New member
הסיפור של אתי וארוטל בקצרה לכל מי שרוצה להבין

הסיפור התחיל מישבת לילה שכולם צחקו ואז השיחה עברה למיטה הזוגית של אורטל ואיתי ואתי התחילה להגיד ליד כולם שאורטל בועטת בה וכו וכו ושהיא היחידה שתחליט מתי להפריד את המיטות והפכה את אורטל ליד כולם לכלומניקית שלא מחליטה כלום וזה עיצבן את אורטל אז באותו הלילה אורטל הפרידה את המיטות ומשם התחילה ההסתה של אתי על אורטל חוץ מזה אורטל ציינה בפני אתי שזה צבוע מצידה(מצד אתי )שהיא מלכלכת כל כך הרבה על קרן וליהי והעיקר במסיבת טו באב היא רקדה איתן כל הערב ולא שמה עליה פס בכלל ושכחה למי היא באה לבכות כשהן פגעו בה. ועכשיו אתי חירטטה את אורטל והן השלימו

goodpink

New member
הסיפור עם המיטות לחלוטין לא אשמת אתי הרפש

זה לחלוטין הבעתיות של אורטל שצצה בסיטואציה הזו....האגו שלה נפגע ופגעלה בצורה שפעלה נא לדייק בדברים הם בכלל לא כמו שכתבת שהם ישבו בחוץ וצחקו על אורטל על הלימון אחרי זה אתי אמרה שהיא צריכה להפריד את המיטות כי אורטל בועטת בה... אורטל בתגובה האגו שלה נפגע כפי שעכשיו בשיחה עם אתי היא העידה וגם בשיחה עם אורן בתגובה אורטל הלכה ורצתה להפריד את המיטות ואז אתי אמרה לה שהיא לא תקבע מתי תפריד את המיטות פה כבר הכוחניות של אתי ואורטל בתגובה נכנסו לעניין אבל הכל התחיל משטות של אורטל ופגיעה של האגו שלה ....

ela501

New member
מה יש באורטל חוץ מיופי?

לא חכמה ,ילדותית, נעלבת סידרתית,קנאית, מלשנית, סכסכנית,מזגזגת בין הבנים חסרת אינטרקציה בין הבנות וגם עם הבנים.

למעלה