שרשור עדכונים - לילה
15/08/11

בוףברכה

New member
עד...הצעקות...החדשות...

..(שהאדים..של כוהל...יצאו..להם..מהנקבוביות של העור.. הם יקבלו..האנGאובר..1..מהשניה..

noaxxx

New member
קרן עשתה היום שיחות הרדמה/הרגעה עם אתי ואורטל

אף אחת מהן לא באמת סומכת עליה עכשיו.. אבל יחד עם האלכוהול, זו התוצאה

lantora

New member
יוני מעוצבן על אתי כי נישקה אותו בשפתיים

ואתי "בבאסאלי,באמאשלינ לא התכוונתי"

adiyon2

New member
עכשיו רוצה לקחת את הלבים לחדר

הנה היא בדרך לחדר לשים את הלבים מסביב למיטה

meytula

New member
פייר,אני מאוכזבת מהתוכנית

תוכנית רומנטית בלי רומנטיקה בגרוש ,גם ביום היחיד שמוקדש לאהבה הרסו לזוג הראשי את כל הערב מה שכן אורן וענת ממש חמודים יחד

goodpink

New member
יש לה יותר כימיה עם בן...והרבה יותר עם גב גם

עם איתן חיצונית היא נראית טוב למרות שאיתן לא קולט כלום מבחינת אופי.

goodpink

New member
לא מסכימה כל כך היא מחפשת מישהו מחוספס ועמוק

גב מחבק ומגונן...אורן נראה שהוא בורח מעומק משום מה הוא לא רוצה להיכנס לזה הוא רוצה FUN FUN FUN למרות שאפשר להגיד שהוא כן גבר מגונן... בן נראה לי הבעיה שהוא לא מספיק בטוח בעצמו אם הוא היה הם היו מתאימים... פיזית שאני רואה את אורן וענת לא נראה לי שהם מתאימים...לעומת תחושה שונה שהיא משדרת שהיא עם בן או גב או אפילו עם איתן איתן כל הזמן מתלונן שבנות לא מסתכלות לו בעיניים לדוגמא בשיחה שהיתה לענת השבוע עם בן אחרי שהוא כעס עליה היא כן מיישרת לו מבט כל הזמן... זה עניין של כימיה לדוגמא גם בסיטואציה שבן כעס על ענת שהם דיברו בכניסה לחדר הבנות ולא ידעו מה בכלל הם דברו אם רואים את הקטע הזה לעומת כל סיטואציה שיש לה אורן יש לה הרבה יותר כימיה עם בן לא משנה כבר כנראה מחר היא יוצאת חבל שהיא לא תהיה שם שגב נכנס

כימיה שונה מהתאמה

נכון שיש לה כימיה עם בן יותר כי היא נמשכת אליו יותר. אבל אורן הרבה יותר מתאים לה אישיותית, יש לו יותר ממה שהיא צריכה. על אורן אפשר יותר לסמוך, למרות שבן כביכול יותר עמוק וכאלה. וברור שגב הכי מתאים לה ויש מצב שזה מרמז דווקא על זה שהיא לא הולכת מחר.

נעמה8080

New member
מה קרה?! קרן הרעה לא מפחדת יותר מאתי?!

זהו! אז היא היתה היסטרית לגביה, היא ממש "הפחידה" אותה, ואופס זה נעלם, למה?! כי זה היה הצגה! הגיוני שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני לא האמנתי לקרן ולא אאמין לה בחיים! רעה נשארת רעה! כנראה היא מפחדת שיעבירו לאיתן דברים וילכלכו עליה בבית ושהצופים ישמעו אז היא מעדיפה לעשות "שלום" מזויף עם אתי ואורטל ולהרגיע את הבלאגן, הכל מאינטרס. "אנחנו טובות, אנחנו תמימות"!
בסדרררררררררררררר

עדיישן

New member
בבקשה לינק -תעודות הזהות

לצערי פספסתי את הקטע שבו הם ישבו כולם בסלון וראו את תעודות הזהות. באתר יש רק תקציר של שתי דקות ....אני רוצה לראות את כל הקטע. למישהו יש לינק לזה? תודה מראש

כנראה לכם שגם בן יודע על גב?

בן אמר לאורן שהוא אמר להפקה שהוא רוצה להביא.. לא הבנתי את מה.. ליום ההולדת שלו ואמר להפקה שיורידו לו מההכנסות שלו, אם יש הרי ברור שהבנים מקבלים כסף עבור ההשתתפות שלהם. כנראה שעשו איתם חוזה שהם יקבלו שכר לפי גובה הרייטינג וזה שבן אמר אם יש אומר שהם מודעים לזה שהרייטינג נמוך ואולי הוא גם יודע שמכניסים עוד רווק.

למעלה