שרשור עדכונים - לילה
15/08/11

בוףברכה

New member
חחחחחחח.........תאמת בהתחלה...

רציתי להדביק עליה מדוZה...(קרוב משפחה של....הכוכב ים...

noaxxx

New member
בן.. המגדל השחור, לא מתאים?

ואני לא מכירה את עולמו של בוב...

בוףברכה

New member
הבלוטה...

עברה..פוטושופ
....(אם תסתכלי טוב..תראי. עקבות...
הכתום..מימין...זה איתן...ש..עדיין לא הבשיל...(צנון.., ..ת'כלס..גם גזר..מתאיםלו..הוא כתום..

נעמה8080

New member
שמתם לב שקרן

הלכה גם לאורטל וגם לאתי וסידרה איתן את העניינים?! מעניין למה?! כי רצו לספר לאיתן דברים נכונים?! פחדה שאיתן יגלה את האמת?! לדעתי כן! בימים האחרונים קרן בכתה לבנים כמה שאתי מפחידה אותה ועכשיו פתאום אומרת לה קשה לי לא לדבר איתך?! כמה שקרים, רוע וצביעות מצד קרן!!!!!! לפני יומיים קרן לא הסכימה לדבר עם אתי, מה קרה פתאום?!

ela501

New member
נעמה קו המחשבה שלך הוא כמו של ילדה בת 12

הבנו שאת לא אוהבת את קרן,מבחינתך היא אשמה בכל מלחמות ישראל והמצב הכלכלי בישראל... אולי תרפי קצת ותפקחי את העיניים והלב.. דיי כבר הסתה תמידית למרות שזה גורם לך לאושר ללט

so?

ודניאל אמרה על אורטל שהיא שטן כשיצאה לדייט עם איתן ופתאום היא חברה שלה הכי טובה? כיף לראות רק צד אחד? אה?

קרן כנראה יוצאת פה חומוסית לגמריי

אם אכן איתן התבאס מזה שמכניסים רווק נוסף... היא חיה בסרט, איך הוא לא יכול היה לראות את חצי הכוס המלאה שבסרטונים = לראות אותה... לעומת חצי הכוס הריקה = ההתבאסות מדניאל.... מישהו פה מרוכז בעצמו??

רגע רק רגע

Active member
ואני פה צריך מגבת...

כמה ליקוקים אחת לשניה... "אחותי, איך התרגשתי בקליפ שלך..." "לא, את לא מבינה איך בכיתי בשלך..." ועוד משהו - חסר שענבר תאבחן שאיתן במצב רוח אובדני. היא עוד תנהל עליו חרם

רגע רק רגע

Active member
והפירוש -

היה לי מאוד טוב לראות שאתי מתקרבת אלינו בחזרה ומתרחקת מאורטל. ועוד הפעם הן מדברות על ליז וכמה שהיא חסרה להן... אני מתחיל להתעצבן

למעלה