חחחח לא באמת שזה מבאס
A adiyon2 New member 16/8/11 #85 לי נראה שקרן מאוד נהנית מתמרחת על אורן. יאללה הפקה כבו תמוסיקה ועשו כיבוי אורות, בלילה הזה יהיו הרבה רכילויות
לי נראה שקרן מאוד נהנית מתמרחת על אורן. יאללה הפקה כבו תמוסיקה ועשו כיבוי אורות, בלילה הזה יהיו הרבה רכילויות
ר רינתי77 Active member 16/8/11 #90 נראה שאף אחת מהן לא באמת בקטע, הן צריכות תידלוק תכוף כדי לשמור על המורל וזה אומר משהו...
ס סתיו7337 New member 16/8/11 #149 אופס, עכשיו ראיתי שכתבת ליהי ולא ענבר.... אני עדיין מתרשמת משתי תבניות העוגה שתלויות לענבר על האזניים
אופס, עכשיו ראיתי שכתבת ליהי ולא ענבר.... אני עדיין מתרשמת משתי תבניות העוגה שתלויות לענבר על האזניים
ר רותי167 Well-known member 16/8/11 #98 דניאל המתוקה נכנסה לסרטים שאיתן התאכזב מתעודת הזהות שלה. כל מה שהיא אמרה שם היא אמרה גם בבית,לא נחשף שום סוד. יכול להיות שהודיעו לו שמחר נכנס גב לתוכנית ,הודעה כזאת היא כאות לכשלון שלו כרווק של התוכנית וזה די מבאס.
דניאל המתוקה נכנסה לסרטים שאיתן התאכזב מתעודת הזהות שלה. כל מה שהיא אמרה שם היא אמרה גם בבית,לא נחשף שום סוד. יכול להיות שהודיעו לו שמחר נכנס גב לתוכנית ,הודעה כזאת היא כאות לכשלון שלו כרווק של התוכנית וזה די מבאס.