שרשור עדכונים - לילה
15/08/11

בוףברכה

New member
זהו..נראה לי..מחולק...

דניאל איתן ליהי בן אתי יוני ענת ענבר אורטל אורן קרן+1000,000??

izmeral1

New member
לילה שמח לכולם ולנטיין מוצלח../images/Emo140.gifכאן

מה קורא שם עם הדרמות של היום שעבר. אז קצת אלכהול. והכול נשתף לו כלא היה חחח. מה זה. יש לי הקטלה יחודית שאין לאף אחד. אתי. תפסה את קרן בשירותים ואיימה עליה. להאות שהם כאילו בסדר .פחחחחחחחחחחחחחח. אני משך כול העונה הזו חייבת להגיד לכם. שקרן מתבזבזת לה שם. מקומה ליד התאטרון. -שחקנית מדרגה ראשונה. ממשחק עוברת למציאות. וכך היא מצליחה. כולם שם לא יכולים עליה. עד לרגע זה. כן בן היום נתן ליוני להבין מי זו קרן. רודפת ללא מעצורים את איתן. כתבתי פה הרבה שהיא עושה הכול כדי לזכות בו. הבנתם היא נגעה במכרה זהב וקשה לה לנתוש-אותו. ערמומית ושמה קרן. אז בן נתן לה סימן למה לא תבלי בברכה את יודעת שאיתן הרבה במים. חחח והערמומית מחילפה בגדי ים. חופשי ויורדת לה למטה מתה. הבנתם. על האיום. המצאה של קרן הכי מלוכלכת שהיה בעונה. שקרנית וזאת מהעניים ניתן להבחין. איום עלק אתי מיימת. מה שכן אתי גם קוראת אותה טוב. ערב לילה הכי מתוק לכולם.

meytula

New member
אורטל הצליחה לעודד את דני קצת

הפקה מטומטמת ביום האהבה הסו לזוג הכי חזק את הערב זה רק מוכיח שיש להם רגשות אחד כלפי השני

NevaEva

New member
למה היא הייתה צריכה לעודד אותה?

כאילו, למה היא הייתה מדוכדכת?

meytula

New member
גם אני!והיא אפילו לא אכפת לה ממנו

הוא התבאס והיחידה שדאגה לו זאת דניאל.זה ממש לא פייר לפחות ביום האהבה לא היו מתעללים בדניאל

נעמה8080

New member
גם ביום הולדת גם בט"ו באב

לא פלא שאבא של דניאל רוצה שיוציאו אותה, אולי הוא הבין שההפקה בעד קרן כמו שאנחנו הבנו? יכול להיות שלקרן יש קשרים בהפקה? עשו כאילו שדניאל זכתה להיות עם איתן לגדל כלבה, וככה קרן תצא המסכנה, אבל את החסינות נתנו לקרן. מוזרררררררררררר

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש מצב לזה.הפרקים החסינות הדייט החלומי ביום הולדת מה שהיה הערב הכל די שקוף שההפקה מובילה את קרן לניצחון

בוףברכה

New member
יוני..ואורן...סאטלה...לי נראה שיוני...פורק עו

ד...מעט....., יוני שותה..אוטוטו לא יפסיק לתת את מישנתו ..על מהלך האירועים ועל האנשים בוילה...בפירוק.....

לא חושבת שסיפרו לאיתן על הרווק החדש

הסיבה היא שהוא קיבל סיבוב בדיוק כשהחלה המסיבה. מתי בדיוק הם יכלו לספר לו? עד הקליפים , הוא ישב בחדר עם הבנים והם דיברו על הסיפור של בן ויוני. דקה אחרי הקליפים הוא נעלם לחדר וישב שם בבעסה.. לכן אני חושבת שיש קשר לקליפ תעודת הזהות של דניאל, לצערי הרב ...למרות שאיתן אמר לדניאל שזה שטויות ושהוא מכיר אותה היום.

meytula

New member
כי יש לו רגשות לדנאיל

תאכלס לא נאמר שם משהו נורא..חוץ מזה שהיא משיגה כל מה שרוצה אבל זה ממש לא סיבה לקחת את זה קשה מתוך כל המאות ימים שהוא איתה יום יום והספיק להכיר אותה

למעלה