איך שאני רואה את הדברים וחושבת,,, !!!!!!!!!!!
אז אתם זוכרים שזה משחק,,,,, ואתם זוכרים שמדובר גם בכסף גדול בסוף המשחק,,,, לדעתי כל אחד מהמשתתפים במשחק וכל מי שהיה נכנס להשתתף במשחק היה מנסה לעשות הכל אבל הכל כדי להגיע למטרה. אף אחד לא נכנס למצוא חברים לחיים. אף אחד לא מעניין אותו מה יגידו עליו. הכל מ ש ח ק . מי שלא התביית על המטרה וחשב שהשם שלו הכי חשוב יותר מהכל,, חבל שנכנס והנה הוא לא שם הודח. לפנינו דיירי הוילה שנלחמים ואמיצים שכל מה שהם רוצים ולמענו נכנסו ממשיכים להלחם בכל דרך,, אם זה לשקר, לרכל,להכפיש,להלחם אחרת אין דרך אחרת לזכות במליון. תמיד זו מלחמה על גב החלשים יותר כמו קרן על ליהי,,,,, ענבר על איילת,,,קרן וליהי על ליז וכו'.... אף אחד שם לא בגלל שום סיבה אחרת,,,שאף אחד לא ימכור לוקשים מול המצלמה,,, הם כל הזמן חושבים איך לתחמן האחד את השני,,עזבו הצגות למצלמות. לדעתי מי שנכנס למשחק כזה עם מטרה מול העיניים ומשחק אותה יפה נפש ומוכר סיפורים הוא השקרן הכי גדול ... אין אדם שיכנס יאכל מריבות,הסגר,קשיים ויגיד לא באתי בשביל הכסף, או חשוב לי מה יגידו עלי בחוץ,לא נולד אדם כזה. לכן אני חושבת מי שפועלת רק בשם החברות ומה יגידו עליה מוטב לה לצאת מקומה לא שם, להשאיר את המלחמה למי שבאמת באמת מכוון למטרה כדי לזכות. בריאלטי כך זה עובד, כך זה פועל,התחמן,מי שחזק נפשית,בדרך כלל מנצח.