שרשור עדכונים - לילה
- 18/08/11

Klayhamn

New member
אה נזכרתי

זה לא בדיוק שהמשחק מול אורן עזר לה פעם שעברה, היא הייתה צריכה לזרוק על איתן קמח כדי להתקרב אליו (!). לכן נצטרך לחכות ולראות איזה (אם בכלל) מאכל תבחר אורטל להשליך על גב, ולפי זה נדע אולי לאן נושבת הרוח

בוףברכה

New member
חחחחחחחח........קמח על גב..../images/Emo157.gif../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif

..שלא..יכנס לו..לנחיר בטעות..... ,..( הגמילה...
..

webguy

New member
היא מחפשת ענין עם גבר נמאס לה להיות לבד שם

אתי היא לא תחליף ....:) אז תנסה עם אורו אומרת הוא לא הכי חתיך אבל יש לו לב טוב .. הוא לא טיפש.. ואומנם הוא בחור שנעלב ונקמן אבל הוא גם מעונין בה אז למה לא לבחון את האנטרקציה בניהם בכל מקרה משעמם שם

אורטל עושה גם חישובים לטווח ארוך,

את מי היא יכולה להביא להורים שלה , ואמרה שהיא לא יכולה להביא את גב, מכוון שהם לא יקבלו את העובדה שהוא נרקומן לשעבר.

שיחת בן וגב

בן לגב: "קיבלתי תפנית עקב הכניסה שלך" בן אומר לגב שליהי בעניין שלו. גב אומר שהיא לא מכירה אותו בכלל. בן אומר שהסיטואציה בינו לבין ליהי לא נעימה ואמר לה שתתמודד עם הבחירה שלה. גב אומר שמבחינתו היא מחוץ לתחום. בן מסכם ואומר שהוא לא רוצה בחורה שמפקפקת ביחסים ביניהם בן לא רוצה שליהי תרוץ אליו ברגע של חולשה הוא אומר לגב שיעשה מה שנכון לו. הוא לא רוצה שיעצור מבעד עצמו לנסות להתחבר עם ליהי ולהפך, אולי זה אפילו יעשה לו טוב

איך שאני רואה את הדברים וחושבת,,, !!!!!!!!!!!

אז אתם זוכרים שזה משחק,,,,, ואתם זוכרים שמדובר גם בכסף גדול בסוף המשחק,,,, לדעתי כל אחד מהמשתתפים במשחק וכל מי שהיה נכנס להשתתף במשחק היה מנסה לעשות הכל אבל הכל כדי להגיע למטרה. אף אחד לא נכנס למצוא חברים לחיים. אף אחד לא מעניין אותו מה יגידו עליו. הכל מ ש ח ק . מי שלא התביית על המטרה וחשב שהשם שלו הכי חשוב יותר מהכל,, חבל שנכנס והנה הוא לא שם הודח. לפנינו דיירי הוילה שנלחמים ואמיצים שכל מה שהם רוצים ולמענו נכנסו ממשיכים להלחם בכל דרך,, אם זה לשקר, לרכל,להכפיש,להלחם אחרת אין דרך אחרת לזכות במליון. תמיד זו מלחמה על גב החלשים יותר כמו קרן על ליהי,,,,, ענבר על איילת,,,קרן וליהי על ליז וכו'.... אף אחד שם לא בגלל שום סיבה אחרת,,,שאף אחד לא ימכור לוקשים מול המצלמה,,, הם כל הזמן חושבים איך לתחמן האחד את השני,,עזבו הצגות למצלמות. לדעתי מי שנכנס למשחק כזה עם מטרה מול העיניים ומשחק אותה יפה נפש ומוכר סיפורים הוא השקרן הכי גדול ... אין אדם שיכנס יאכל מריבות,הסגר,קשיים ויגיד לא באתי בשביל הכסף, או חשוב לי מה יגידו עלי בחוץ,לא נולד אדם כזה. לכן אני חושבת מי שפועלת רק בשם החברות ומה יגידו עליה מוטב לה לצאת מקומה לא שם, להשאיר את המלחמה למי שבאמת באמת מכוון למטרה כדי לזכות. בריאלטי כך זה עובד, כך זה פועל,התחמן,מי שחזק נפשית,בדרך כלל מנצח.

דבר נוסף שיש לי להגיד הוא,,,,

אני לא מבינה את ההפקה,,, חסר רווקים במדינת ישראל?תמיד אותם אנשים משחקים בכל משחק,,, אני אוהבת את גב הוא נהדר,,, בניגוד להשרדות שלא אהבתי,, פה גיליתי בחור מקסים אבל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.גב אמר שיש לו בת זוג לפני שבועיים. 2.גב אומר שהוא לא נכנס לחפש אהבה. 3.גב אומר שהוא נכנס רק בשביל הכסף. אז אני שואלת..... מה הקטע בדיוק?זה המשחק? לדעתי זו תרמית, זה לא אמיתי. יכלה ההפקה להגיד לגב לא לחשוף את האמת להכנס להתמודד ואם יראה הקהל שמגיע לו יקבל. ואם זה לא חשוב שיש לו חברה, ולא חשוב שהוא נכנס רק בשביל הכסף אז ואללה שיכתבו לו צ'ק ויסגרו עניין.

שאני פעילה על הבוקר חחח,, יוני,,,

אני מהתחלה לא אהבתי את יוני,,, יוני מנהל שם את המשחק של הגברים. איתן סיים מזמן אמר בשיחה אמש בדייט עם ענבר, שהוא מצידו בחר,,היו שלוש בנות בתחרות ואחת מהן יש לו הרגשה שלא היתה אמיתית לגביו=קרן. מאז הוא פרווה,,את שלו עשה, אמר אמש ליוני שהוא נשאר בגלל הכסף ולא בגלל סיבה אחרת,, גם יש חוזה שצריך לכבד. מהתחלה יוני תפס פיקוד מחרבש לכולן במוח, חופר, מנהל שם כל מיני שיחות הזויות, אומר לכל אחת את תעשי ככה ואת ככה,,, מערבב שם הכל,, בקיצור מנהל עבודה. איתן היה אמור לשלוט במשחק, להגיד ליוני תרגע,,, הבחורים נכנסו לעזור לאיתן להחליט להיות לו ובעבורו יועצים ולחפש לעצמם אהבה אם זה אפשרי,, אז יוני כנראה לא הבין והפך להיות המבחבש שם.השטינקר,הוא מוביל מהלכים בקרב הבנות,אחת עם השניה, הוא בעצם מפעיל שם חלק גדול מהדינמיקה במשחק. לא אוהבת את י ו נ י.

Deacon Frost

New member
אותי מעצבנת צביעות אחרת

בפורום בוואלה אנשים מתעצבנים מכך שאיתן הראה אתמול סימנים ראשוניים שהפרס חשוב לו בשיחה עם אורן. אני תוהה אם הם טיפשים אם הם חשבו במשך חודש וחצי שהפרס לא מעניין אותו. הסיבה היחידה שעכשיו הוא שקוף מבחינת הרצון שלו לזכות כי הוא יודע מה החוקים וכי יש לו תחרות חדשה מול גב ולכן הוא מתנהג מעכשיו בתחרותיות.

איתן את הבחירה שלו עשה...

הוא מקבל כסף על השהות שלו בוילה ומתמודד על המיליון,, להפסיד הכל?לא הגיוני,,, לכן הוא חושב שהקהל רואה ויודע שהוא רוצה את דניאל והיא רוצה אותו ולכן יצביעו להם. איתן ימשיך להתנהל בדיוק כמו שהתנהל עד היום ולא מעבר. זה שיש לו תחרות עם גב ?הוא יודע שיש צופים שרואים ושומעים שגב אמר שלא בא למצוא אהבה... לכן איתן לדעתי לא דואג.

למעלה