שרשור עדכונים - לילה
- 18/08/11

andy181

New member
חח זה מה שאני חשבתי היום. צריך לצעוק

לכל הבית תיזהרו מאתי... מעניין אם מישהו משם חוץ מיוני הדביל ישאר חבר שלה אחרי התוכנית (אחרי שישמעו על כל מה שעשתה).

איתן הוא אדם קנאי ורכושני כלפי דניאל ואורטל

דניאל מקבלת את איתן כמו שהוא וזורמת איתו ומקשיבה לו, ולכן יותר נוח לו להצמד אליה אבל איתן אוהב יותר את אורטל אך היא עושה לו את החיים קשים ולא לוקחת אותו כמובן מאליו ולכן הוא עושה כל מאמץ כדי שאורטל לא תהיה של אף אחד ,והוא כועס מאוד אליה , הכעס של איתן כלפי אורטל היה שהיא ניסתה להתקרב לאורן , למרות שאורן אמר לו שהיא סירבה לחיזוריו , וגם אורטל שללה שיש התקרבות בינהם . כעת איתן טוען שהוא לא יכול לסמוך עליה אם תצא עם חברות לבילוי כי היא עלולה להתחיל עם גברים תוך כדי, זאת קנאה בדרגה הכי גבוהה בן גבר לאישה, הוא גם מקנא מעט לדניאל וביקש מחבריו לא להיות צמודים מידי אליה, אך מכוון שהוא לא בדיוק אוהב אותה הוא זנח בקשה זו.

Klayhamn

New member
../images/Emo70.gif אני חושב שהצלחתי להבין ../images/Emo70.gif

אני לא בטוח לגבי יתר ההשערות שהעלו כאן (יכול להיות שגם הן נכונות... אגו וכיו"ב) - אבל מהשיחה האחרונה של גב ובן אני כבר די בטוח שהסיבה שבן כל כך מנסה לשדך את ליהי לגב מורכבת מהשיקולים הבאים : 1. בגלל שהוא דואג לה או לפחות חש רע מכך שהיא נפגעת בגללו . אני לא בטוח כמה הוא מבין מתוך הסיטואציה, אבל ברור לו לדעתי שהיא מעוניינת בגב, והוא גם יודע שבלי גב היא תעוף מהתכנית. הדרך היחידה לשמור על ההבטחה שלו לליהי (שהוא לא יתן שיעיפו אותה) היא לשדך אותה לגב. 2. בגלל ש (כפי שהוא אמר בעצמו), אם היא לא תהיה עם גב, היא תנסה לחזור לבן. ובן מעוניין לנסות את "הבנות החדשות" וגם לא לצאת מטומטם, הוא מבין שיש פה סוג של משחק או משהו "לא שלם לגמרי" - והוא גם מנסה להגן על עצמו ועליה בו-זמנית. אם היא תהיה איתו, הוא יצא דביל שהיא "מנצלת אותו", והוא גם לא יוכל לעשות כלום עם שום בחורה אחרת בתכנית.

Lichy7

New member
יש היגיון מסוים בדבריך

לא מפתיע. אבל אני סבורה שזה לא המצב. 1. שידוך לגב אכן יהיה הדבר היחיד כרגע שיוכל להשאיר אותה בתכנית, אך מאוד לא סביר שבן יהיה מוכן לראות אותה מתאהבת בגב, מתנשקת איתו וכו' רק כדי שתישאר לידו.. מדובר בסבל הרבה יותר גדול מזה שייגרם לו במידה ותודח מהבית. 2. בן יכול לנסות את הבנות החדשות ללא שום תחושת אשמה. הוא זה שנזרק פחות מחצי שעה לאחר שנכנס גבר אחר.. הוא זה שבפועל נוצל ככלי משחק בידי ליהיא כדי להישאר בבית. לדעתי בן פגוע עד עמקי נשמתו ומאוד חושש שליהיא וגב יהיו ביחד. השכנועים האלה מצד בן הם שכנועים לכאורה. למעשה הם נועדו לגרום בדיוק את ההיפך, ובעיקר נועדו כדי לסחוט מגב תגובות של "זה לא יקרה מבחינתי" שירגיעו את בן ויתנו לו קצת שקט. הבעיה היא שגב לא נתפס על ידי בן כטיפוס אמין ולכן הוא לא הסתפק בדבריו של גב אתמול וסחט את החיזוק הזה גם היום, וימשיך לעשות זאת. כאילו וכל משפט של גב מרגיע אותו רק לשעות ספורות, ואז חוזר לו החשש. לא ברור כמה פה זה רגש ואכזבה של ממש, וכמה זה עצם הפגיעה באגו

Klayhamn

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

בשלב זה אני חושב שקשה להכריע בין שני ההסברים... נדע בקרוב רק כמה הערות: לגבי 2: זה ש אנחנו חושבים שבן יכול להרשות לעצמו לעשות את זה בלי תחושת אשמה זה טוב ויפה, הבעיה היא שאם ליהי תתחיל להיצמד אליו (כמו היום בערב, אם ראית) זה יהיה לו מאוד קשה. סביר להניח שאם הדברים עם ליהי היו זורמים "אש", הוא היה מוותר על החדשות, אבל היות והם לא -- הוא תולה את תקוותיו בחדשות. ותשימי לב שהוא כמעט היחיד שלא מפסיק לדבר עליהן, ושימי לב גם למהירות שבה בן "ויתר" על ליהי פתאום כשגב הגיע --- כשבעבר הוא לא הפסיק לחפור לה ולכל בן אדם שהיה מוכן לשמוע. לגבי 1: כל מה שכתבת היה נכון אם היו לו רגשות כלפיה. מכל ההתנהגות שלו ברור שהוא סתם חרמן ומשועמם, וממש לא איכפת לו אם מישהו אחר ילך עליה, כל עוד גם לו עצמו יהיה משהו ("נקווה שיהיו כוסיות" - כמו שהוא אמר...) לדעתי ההסבר שלך מאוד יפה אבל פשוט לא נכון. הצורה שבן מדבר פשוט לא תואמת את זה. הוא גם אמר לליהי : "את עשית את ההחלטה שלך". הוא מנסה לרדת מה-"עץ" של ליהי, וקשה לו (מהסיבות שמניתי ועוד כמה אחרות).

Lichy7

New member
אין הסכמה כי אנחנו לא מסכימים בבסיס עצמו

ומהבסיס הזה יוצאות נקודות ההנחה שלנו. אתה סבור שאין לו רגש כלפיה ומכאן הפרשנות שלך תואמת את ההיגיון הזה. אני לעומת זאת בטוחה באופן חד משמעי שהוא פיתח רגש כלפיה (ולא קונה שום אימרה מאדירת אגו שלו או שום רציונליזאציה שהוא ניסה להפעיל), ומכאן ההסבר שלי הוא ההגיוני. וכמוך- גם אני די בטוחה לגביו. לגבי תשובתו לליהיא שהיא עשתה את הבחירה שלה.. לדעתי זו תשובה שנובעת מאגו פגוע מאוד, וגם מהחשש לצאת לא פחות מסמרטוט בעיני האחרים, כולל הקהל, כולל (ובעיקר) חבריו. הם הרי שמעו מאתי הכל והם הבינו שהיא לא רצתה אותו אלא השתמשה בו כדי להישאר. יש גבול לכמה הוא יהיה מוכן לצאת אפס מעבר למה שהוא כבר ממילא יצא. נצטרך להמתין קצת כדי לראות מה בדיוק יקרה בטריו הזה ומחוצה לו, ואז להחליט אם אתה שוב צנצנת או אם אני פותחת בסשן חנופה (או הכחשה)

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif חח רגע רגע -

אם אני מתחייב להיות צנצנת אז גם את צריכה להתחייב להיות חפץ דומם משעשע כלשהו במידה ותטעי... הרשי לי להמליץ על פּוּמְפִּיה היום בשידור אגב ראינו שבן הגיע למסקנה שזה נגמר עם ליהי לפני שאיתן סיפר לו את מה שאתי אמרה... למעשה -- רגע לפני שאיתן עמד לספר לו, בן סיפר מיוזמתו. אני נשאר בדעתי שהוא לא באמת פיתח רגש. הוא הלך עליה מלכתחילה כ-"כיבוש" ומתוך משיכה מינית גרידא. הדבר היחיד שהיה לו בערך להגיד אחרי שנישק אותה לראשונה היה: "אחי, משחק או לא משחק -- העיקר שנישקתי את ליהי!!!". זה אומר הכל. אני לא קונה שהוא פיתח רגש אליה, היות ואין ביניהם כלום, אין ביניהם אפילו כימיה, שלא לדבר על אינטרקציה אינטלקטואלית כלשהי (שהייתה עם עדי בזמנו בשפע) - והוא יודע את זה ומדבר על זה כל הזמן. וממילא אני יכול להבטיח לך שגברים לא מפתחים רגש כל כך מהר לבחורה, אפילו לא גברים נשיים כמו בן.

קשקשה9

New member
ליצ'י וקליי כשאני קוראת אתכם ,אני מסכימה

עם כל אחד מכם מה זה אומר שאתם טובים ומשכנעים או ש.... אני שניצל ?

Lichy7

New member
זה אומר ש..

או שפשוט יש היגיון גם בדבריו וגם בדבריי.. אך עדין למרות שהטיעונים הגיוניים הם די סותרים, ואז את יוצאת שניצלית
או ששנינו אכן ממש משכנעים.. אבל עדין הטיעונים מנוגדים, ואז את יוצאת טבעול

Lichy7

New member
אבל קליי..

חייב להיות רצף לדברים בעולם הזה. זה בסדר שאתה תתחייב להצטנצן ואני לא אתחייב לכלום, שהרי הסכמנו שאנחנו בעצם נפש אחת
אבל נקרעתי מרעיון הפומפיה
, גדול! אם לא תסכים עם הטיעון, אז אני מקבלת אותו כהתחייבות. גם בשיחה שהיתה לבן לפני מספר דקות עם קרן היה ממש בולט שהוא פיתח אליה רגש. אני פשוט משוכנעת מעל לכל ספק אפשרי. אתה באמת לא רואה את זה?
ועכשיו?
ואולי עכשיו?

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני חושב שזה שוב מקרה של...

נקודת מבט נשית מול גברית... אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר כשאנחנו אומרים "רגש", וגם אם כן, אני לא בטוח שאנחנו מזהים את אותה התחושה (הגברית!) של "רגש רומנטי" - כפי שהיא מגולמת כרגע בבן - באותה הצורה. איך שאני רואה את זה, זו "הידלקות" ולא יותר.

Lichy7

New member
איכשהו..

בדיונים מהסוג הזה לא פעם אנחנו נאלצים לחזור לעובדה שאנחנו לא מאותו מגדר וזה משפיע לא אחת על השיפוט, על קריאת המצבים, על ראיית הדברים בכלל. זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי בזמן שכתבתי לך את התגובה הקודמת. הנושא הזה של בן וליהיא הוא בדיוק אחד מהמקרים האלה. אני עדין בטוחה שיש יותר סיכוי שתתקבל פה צנצנת מאשר פומפיה
ובכלל, אם נסתכל מבחינה סטטיסטית על כמות הצנצנות שבתחילת דרכן היו קליי, אז יש מצב שאני גם צודקת בחישוב הסיכויים
נראה לי שבסוף השבוע הקרוב התמונה תתבהר קצת יותר, בפרט לאור השיחות השונות שראיתי הלילה

Lichy7

New member
כן. הרגע רשמתי לאיזו מישהי למעלה

מתוקה ברמות, קוראים לה קושקושית
לכי לקרוא מיד!

Lichy7

New member
../images/Emo6.gif

כולי מסוחררת כרגע. עליתי למעלה.. רשמתי.. ירדתי חזרה.. הגבתי.. עכשיו שוב אני בדרך למעלה.. ביי בינתיים קליי

למעלה