תראו מה מצאתי בעיתון של אתמול

Luanne

New member
../images/Emo70.gifתראו מה מצאתי בעיתון של אתמול../images/Emo70.gif

אתמול היתה כתבה ב24 שעות של ידיעות על הטענות שהגמר היה מכור, ובה נכתב בפירוש שהמשימה האחרונה אכן תוכננה וצולמה אחרי שנקבעה שלישיית הגמר, ושימו לב מה אומר "גורם בתוכנית": "אין ספק שהתמודדות במשימה רגילה, שלא דורשת כח פיזי, היתה מעניקה לעמיחי ומיה את הניצחון. אבל בהפקה רצו קרב צמוד ככל האפשר שיספק רייטינג גבוה. הרייטינג, בהתאמה, היה גבוה: כ- 30 אחוזים בממוצע". ובמילים אחרות - הניצחון של עמיחי ומיה הוקרב על מזבח הרייטינג. ועוד: "גם המתמודדים עצמם, שחזו בממשימה האחרונה, לא הסתירו את מה שהם חושבים והתלוננו עוד בניו זילנד בפני ההפקה. "כל הקטע ההיפה בתוכנית זה להראות שגם בנות יכולות לנצח" אומר מקורב לאחד המתמודדים. "המשימה האחרונה היתה רמאות לשמה". נ.ב - שוב אציין שמדובר בציטוטים מתוך כתבה ב24 מאתמול. ולסיכום - ביזיון, ביזיון ביזיון. אני מחרימה את העונה הבאה!

Luanne

New member
אה ועוד משהו קטן../images/Emo6.gif

בישראל היום כתבו על זה שאחרי שידור פרק הגמר, ההפקה עשתה מסיבה לשי וגיא, אבל חוץ משניהם אף אחד מהמתמודדים לא טרח להופיע! מה שלדעתי מחזק את מה שכתבתי למעלה. טוב לדעת שגם המתחרים החרימו את הניצחון הבזוי הזה, ושה"ברכות" בסיום היו מיפלציות של ההפקה.

PilpelLady

New member
מאייפה מצאת את זה?../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מה יש למחשב שלי? עושה "שלח" מתי שבא לו...

שי וגיא תעשו לי ילד!!!../images/Emo24.gif

אין על שי וגיא למרות שאדון שי כהנא מסמפת בחורות בצורה קצת מוגזמת... לפחות עכשיו הוא מתמיד עם טל טלמון ההורסת...

PilpelLady

New member
עוד ילדה בלי ערך עצמי, שנדלקת על כל סלבריטאי

וכוכב ריאליטי מזדמן....בטח היא גם צועקת "רן דנקר תעשה לי ילד! ישראל (מכוכב נולד) - תעשה לי ילד!" וכו'.... הם זכו במיליון - פתאום כל הילדות שתמיד רצו להתחתן עם מישהו עשיר - (במקום לנסות להתעשר בעצמן ולהשיג חיים משלהן) מעריצות אותם... פתאום כולם מתחנפנים אליהם...עושה לי בחילה.... פאתטי, תתבגרי...

היא לא תתנגד לילד מ...

מהישרדות: אריק, מירית, איגור, בשבקין, איתי, גיא, עידן (וכן, אני מודע לעובדה שכתבתי את אריק ומירית) מחצית ממי שיגיעו לנבחרת בכל עונה של "כוכב נולד" היא סתם ספאמרית שמקוממת אותנו כדי שניכנס להודעות שלה.

את מודעת לכך ששי וגיא הם לא אותו בנאדם?...

אני מניחה שלכל אחד מהם איבר מין משלו. אי לכך לא נראה לי ששניהם יוכלו לעבר אותך...

YMA7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif על המידע, אבל אני לא קונה את

התירוץ שלהם שהם רצו קרב צמוד. אין קרבות צמודים, יש עריכה שיוצרת קרבות צמודים. ראינו משימות שנראה כאילו הקרב צמוד ובפועל ההפרש היה עצום (למשל, הבלונדיניות שלא ספרו נכון את הבודהות). ואם זה באמת הנימוק שלהם זה ממש אבל ממש מחפיר/מזעזע/לא אנושי/מביש. גם משימת הגמר לא היתה צמודה. שי/גיא סגרו בצ'יק את הפער. מיה/עמיחי בכלל לא סיימו את המשימה כי היא מעבר ליכולות הפיזיות שלהם. אגב, אם היו שמים כדור של 4 טון (פי 8) זה היה יותר פייר כי את המשקל הזה גם שי/גיא לא היו מסוגלים לדחוף. אין ספק, תפירת ה"ניצחון" של שי/גיא ראויה להכנס לספר השיאים של גינס כתרמית הגדולה ביותר בתולדות תוכניות הריאליטי בישראל ובעולם כולו.

Luanne

New member
אופס,שלחתי מוקדם מדי

מה שהתכוונתי לרשום, זה שהגמר הרי שודר במלואו בשני פרקים ולא את המשימה האחרונה בנפרד, כך שההובלה של עמיחי ומיה לא היתה אמורה לפגוע ברייטינג כי עדיין היה מתח (שכמובן נקטע שוב ושוב בגלל הפרסומות הבלתי נסבלות) מקווה שהצלחתי להסביר את כוונתי.

YMA7

New member
הטענה שהמשימה נועדה למאבק צמוד

היא בדיחה גרועה. הרי משימת דחיפת הגלובוס לא נמשכה הרבה זמן ובכלל היתה מיותרת. היה מספיק מתח ביתר משימות לג הסיום, מה גם שכל משימה לא צמודה אפשר לערוך כך שתראה צמודה. הם האריכו בהצגת הפחד של עמיחי כדי להכשיר את הניצחון המכוער של שי/גיא. הרי יכלו להאריך ל-10 דקות את הצגת השיקשוק של שי שהיה קרוב להתקף לב לפני משימת נפילת הנדנדה. יש לי אפילו איזה חשד שלמשימת דחיפת הגלובוס עשו סימולציה ונחשי בהשתתפות מי - המוח הקרימינלי שלי מהמר על שי/גיא, וזאת כדי לקבוע משקל שקרוב לקצה גבול היכולת שלהם, מה שמבטיח שהם יעמדו במשימה ואילו מיה/עמיחי ייכשלו. ואגב, אני "הוא" ולא "היא".

PilpelLady

New member
הרי ברור שזה תרוץ עלוב למדי, כדי לתת יתרון

לגיא ושי. בתוכניות מסוג זה תמיד יהיה רייטינג גבוה בגמר, כך שלא הייתה להפקה סיבה ממשית לחשוש. כל הכבוד למתמודדים שהתלוננו ולא הופיעו למסיבה שההפקה עשתה. איך הייתי רוצה לראות את הפרצוף של אנשי ההפקה כשנוכחו לדעת שכולם הבריזו..........ואם המתמודדים בעצמם שהיו שם מבפנים הבינו שהיה פה קטע מסריח, - כל מי שהיה פה לטובת ההפקה צריך להבין שהוא טעה ושההפקה אכן עשתה מהתוכנית משחק מכור.

Luanne

New member
גם אם התירוץ על הרייטינג נכון

זה עדיין חמור מאוד כי הם הרגו בכוונה את הסיכויים של הזוג המוביל כדי ליצור מתח מדומה. ושוב, מזכירה כי לא מדובר בתגובה הרשמית אלא ב"גורם בתוכנית". התגובה הרשמית שפורסמה בכתבה התחמקה והכחישה כל התערבות. ולגבי העריכה, אין ספק שהיא באמת היתה מטעה, כיוון שצוין בכתבה שמיה ועמיחי הגיעו למשימת הגלובוס רבע שעה לפני שי וגיא, שזה פער גדול למדי, כשהעריכה שכאמור התעכבה על עמיחי ויצרה רושם כאילו שני הזוגות סיימו את משימת הנדנדה עלו על המסוקים בזה אחר זה. אם הדבר באמת היה נכון, הפער היה אמור להיות עניין של דקות ספורות. כך שאם עוד היה לי איזשהו צל של ספק שהם הפסידו בגלל ההיסוס של עמיחי, הספק הזה נעלם, במיוחד לאור העובדה שהגורם עצמו מודה שהיה פער ולכן הם חשבו איך לצמצם אותו.

PilpelLady

New member
נכון.

גם אם הם באמת רצו ליצור יותר רייטינג - זה עדיין ממש לא בסדר. המקרה כזה - כל המוסריות, התחרות ההוגנת והיושרה- הוקרבו על מזבח הרייטינג. גם לי נוצר הרושם שהיה פער גדול יותר ממה שנראה, ואם הזוגות היו צריכים למשל לרדת מהמסוק ורק לרוץ לגמר - מיה ועמיחי היו מנצחים! ובכל מקרה, איך שלא יהיה - אסור היה להפקה להתערב!

YMA7

New member
אני מתעקש שזה לא קשור לרייטינג,

יכלו לקבוע משימה אחרונה כמשימת ריצה או הגיון או משימת כח-לייט וגם אם הפער לטובת מיה/עמיחי היה ענק בעריכה אפשר בשביל המתח ליצור מראית עין של מאבק צמוד, כפי שהם עשו אין ספור פעמים במירוץ וגם בירידה מהמסוקים כפי שכתבת. לי אין ספק שהשיקולים שהובילו למשימת הסיום המחפירה הם שיקולים שחובה שייבדקו ע"י מועצת הרשות השניה וע"י משטרת ישראל. ההפקה לא יכולה להסתתר מאחורי חוזה מוטה וחד צדדי לטובתה שלכאורה מאפשר לה לעשות הכל. גם בתכנית ריאליטי ראוי שלצדק הטבעי יהיה משקל.

למעלה