תראו מה מצאתי בעיתון של אתמול

PilpelLady

New member
מחר (יום חמישי 18.06.09) ב-21:00 בערוץ 2 :

"המרוץ למיליון - האיחוד" - עשרת המתמודדים מדברים על הגמר, התערבות ההפקה לטובת שי וגיא ועל כל התוכנית.......ראיתי בפרומו שמיה ועמיחי ותום יגידו מה דעתם בין השאר, ושהבלונדיניות יגיבו על חוסר הספורטיביות שגילו אליהן גיא ושי. לדעתי חשוב שכולנו נצפה ונראה מה יש להם להגיד....

Luanne

New member
נכון,

אבל אני לא יודעת כמה מהטענות האמיתיות ישרדו את העריכה... מה הם אמרו בפרומו?

PilpelLady

New member
כמה מהמשפטים שהצלחתי לקלוט בפרומו:

שמו פרומו ממש קצר לדעתי, אבל הנה ציטוטים שאני זוכרת : "הזוגות מתאחדים לסגור חשבון... הבלונדיניות: מרגיזות..מעצבנות...(על מה ששי וגיא אמרו עליהן) עמיחי : אני לא בטוח שזה נגמר אייפה שאתה חושב שזה נגמר תום: היה מאוד כואב לראות את זה שי וגיא: כל אחד משלושת הזוגות פשוט היה יכול לזכות....." מעניין אם מטרת כל ה"איחוד" הזה היא באמת לתת לצוותים להגיד מה הם חושבים, או אולי זה עוד תרגיל של ההפקה - כדי לאפשר לשי וגיא לומר לכולם משהו כמו "מגיע לנו הפרס ותקפצו לנו"....

YMA7

New member
עייפתי מפרומואים שאומרים אלף ואח"כ

אנחנו מקבלים משהו בכלל אחר. הפרומו באמת נראה מבטיח אבל אני לא מאמין שייתנו להם להגיד את מה שהם באמת חושבים או שאם הם אמרו את מה שהם באמת חושבים זה גם יוקרן. אגב, עם הזמן, וככל שאני שומע יותר את שי/גיא בראיונות ותירוצים וניסיונות להכשיר את השרץ, התיעוב שלי אליהם מתעצם. ולחשוב שבהתחלה הם והבלונדיניות היו הצוותים הפייבוריטיים שלי.

Luanne

New member
ההתנהגות שלהם...

ראיתי שוב את משימת הסיום באתר של התוכנית, ושי וגיא כל כך מתלהבים וגאים בעצמם שם בוידויים שהצליחו לעבור את מיה ועמיחי, שאפשר לחשוב שהם התמודדו מול מינימום אלי האנה והסגן שלו. כזאת שמחה לאיד לא ראיתי בחיים. אם הם כבר מנצחים זוג חלש מהם (רק במובן הפיזי, כמובן) לפחות שישבו בשקט ויראו איזשהו איפוק. אבל מצד שני, שי ואיפוק זה שני דברים שלא הולכים ביחד. האכזבה הגדולה שלי היא מגיא, שאותו דווקא אהבתי. אף אחד לא יגזול ממנו את הפרס אם הוא יודה שזה לא היה הוגן. להפך, זה היה מגביר את ההערכה כלפיהם כמנצחים. פויה על שניהם.

Luanne

New member
כן, כבר הספקתי לראות, תודה :)

אני מנסה כמה שיותר להנמיך ציפיות. מקווה שהזוגות יתמכו כמה שיותר בעמיחי ומיה בטענות שלהם, במיוחד לאור החרם המעולה על מסיבת הסיום.

Luanne

New member
נו, באמת...

כמה מפתיע. רז מפיל את האחריות על ההפסד על מיה ועמיחי ואומר שאם הם היו פותחים פער יותר גדול הם היו מנצחים, ונפעם מהניצחון ההרואי של שי וגיא?? שי טוען שלכל הזוגות היה סיכוי לנצח במשימה האחרונה? תום אומרת שמיה ועמיחי רבו יותר מדי ולכן הם לא ניצחו? כמעט כל הזוגות אומרים בזה אחר זה שהם ידעו ששי וגיא יזכו? ברור. אבל עובדה שאף אחד אפילו לא הגיע לחגוג איתם. התערבות ההפקה? מי שמע על זה. עכשיו זה כבר תסריט מבוים.

PilpelLady

New member
../images/Emo46.gifכנראה שמטרת התוכנית- לטאטא מתחת לשולחן

את התערבות ההפקה. עוד פעם קיבלנו הצגה בנוסח : הכל טוב, יופי-טופי, מי כועס בכלל, הכל בסדר הגיע לשי וגיא ושאר השטויות... הניחוש שלי: ההפקה לזוגות: יצא שם לא טוב לתוכנית, אף-אחד לא יבוא לעונה שנייה בגללכם , אז תעשו טובה - נעשה תוכנית איחוד ותגידו שידעתם ששי וגיא ינצחו ושהם זוג חזק וככה נחזיר את אמון הצופים................. אבל למה לעזאזל הזוגות הסכימו לשתף פעולה עם זה? (אולי תשלום כספי..?...אולי אייזה סעיף בחוזה...?....)

Luanne

New member
מה שהיה הכי נורא בעיני

שניסו להציג תמונה כללית לפיה מיה ועמיחי הפסידו כי לא היו טובים מספיק. מה יכול להיות יותר טוב מהם?? שימו לב גם, שמחמאות של הזוגות בין הפרסומות הם אותם וידויים ששודרו בתחילת הגמר, כשהזוגות הימרו על המנצחים. כלומר, זה היה לפני שחזו בשוד הגדול בסיום, ולא אחרי הזכיה של שי וגיא. בכתבה שציטטתי ממנה למעלה נכתב שהזוגות באו בטענות להפקה כשראו את המשימה. אני תוהה אם בהפקה חושבים שהצופים מטומטמים. אני, בכל אופן, לא כזו, והחלטתי סופית - לא רואה את העונה השנייה. הלוואי שתיפול ברייטינג (ולא האמנתי בחיים שאני אגיד את זה על המירוץ).

PilpelLady

New member
הנקמה המושלמת הייתה אם אנשים לא יירשמו בכלל

לעונה השנייה.......... ואז לא יהיה בכלל רייטינג - כי לא תהיה תוכנית ! שפשוט גם אנשים שרוצים להשתתף - פשוט לא יירשמו............. ואז לא תהיה עונה בכלל.......התוכנית תרד
אבל מה הסיכויים שזה יקרה....

Luanne

New member
אני בטוחה שזה סעיף בחוזה

אחרת אין לי דרך להסביר את ההשלמה (לפחות כלפי חוץ) של הזוגות ובעיקר מיה ועמיחי. עמיחי יצא ממש חמוד בתוכנית, אגב.

Pלמוני

New member
0% סיכוי...

מכיוון שגם חלק מאלה שלא זוכים,הופכים לסלב וגם מתפרנסים מכך מה שכן יש סיכוי- שיהיו פחות צופים,ואז הרייטינג הנמוך מידי יבטל את כדאיות ההשקעה בתוכנית

YMA7

New member
Never Say Never

הכעס שלך מובן. גם אני רותח על ההפקה העלובה וחסרת הבושה ואולי גם המושחתת (זה מחייב בדיקת הרשויות המוסמכות). בעונה 5 של כוכב נולד כשמארינה לא קיבלה מקום ראשון הייתי מאוכזב והחלטתי שכוכב נולד מחוק אצלי. ובאמת את עונה 6 כמעט ולא ראיתי. ועכשיו את עונה 7 אני שוב רואה. הזמן מרפא ומשכיח הכל. אבל אין ספק, ההפקה הזו רשמה שיא נבזות שאני בספק אם ניתן יהיה אי פעם לשבור אותו. אבל אם לקרוא בין המילים את כותבת "והחלטתי סופית - לא רואה את העונה השנייה", כלומר את לא פוסלת עונות 3 והלאה. סתם, סתם התפלספות שלי.

Luanne

New member
אתה מאמין שתהיה עונה 3?

אני לא בטוחה. בקושי החליטו על העונה הזו, ואני חושבת שהרייטינג ירד (בעיקר בגלל מה שקרה בגמר). בכל אופן, אם תהיה עונה 3, אם אני אראה שהזכיה בעונה השניה היתה פיירית, אני אשקול לחזור לצפות. והאם באמת אפשר להשוות בין מה שקרה במירוץ לכוכב נולד? הרי שם הבחירה היא של הקהל בבית!

YMA7

New member
לא יודע אם תהיה עונה 3,

זו הפקה מאוד יקרה ואני לא בטוח שהם מרוויחים. זה גם מה שכואב, הפקה כל כך מושקעת נהרסה בגלל משימה תפורה/נבזית אחת. לעניין ההשוואה לכוכב נולד, אז נכון שהנסיבות שונות אבל התוצאה דומה - מי שהיה ראוי לזכות לא זכה. נכון שההפקה לא התערבה נגד מארינה (טמירה ירדני אפילו אהבה אותה) אבל מרגול וגל עשו לה רצח אופי שיטתי (מתנשאת וכו' וכו'). ומה שהכי הרגיז ועדיין מרגיז בכוכב נולד זה שאין לבנות שום סיכוי לזכות. שימי לב שרק בעונה הראשונה זכתה בת ואילו בעונות האחרות הגיעו לגמר 2 בנים ובן זכה. וזה ממש לא בגלל שאין בנות מעולות. הסיבה היא שרוב מצביעי כוכב נולד הן בנות 12-14 שתמיד יימצאו את אהוב ליבן בדמות גבר בן 17-26. הן רואות בבנות המתחרות בכוכב נולד אוייב לאהוב ליבן. ואם ראית הטוקבקים על מארינה בתקופת כוכב נולד 5 את בטח מבינה על מה אני כותב. אם זמרת מדהימה כמו מארינה לא זכתה אז יש לתחרות הזאת בעיה קשה (ומול מי - בועז מעודה שהוא שר יפה אבל ממש בינוני).

PilpelLady

New member
אתה צודק מאה אחוז לגבי כוכב נולד

הגיע למרינה לזכות- היא הייתה הכי מיוחדת ומדהימה ועם הקול הכי מיוחד שם והייתי בטוחה שהיא תזכה...וכמה אסאמסים שנשלחו לא היו עוזרים מול בנות ה-12 שכל מטרתן בחיים היא למצוא דרך איך לשלוח 200 אסאמאסים ביום דרך האינטרנט לחתיך התורן... בפורום כוכב נולד בזמנו כתבו בנות ה-12 על מרינה שלא מגיע לה לזכות כי היא מלאה ומתלבשת כמו סבתא ונראית מבוגרת...-זו הסיבה שלא הצביעו לה, בכלל לא התייחסו לקול שלה ולאיך שהיא שרה! כנראה שהדמות היחידה שבנות ה-12 היו מצביעות לה היא מישהי כמו רוני-סופרסטאר... נתנו את הניצחון לבועז מעודה כי מרגול דחפה לכך ובגלל סיפור חייו - שהיה סיבוך בהריון ואמרו לאמא שלו להפיל אותו או שתשאר נחה כל החיים והיא העדיפה להיות נכה ולהביא אותו ואז אמרה שתמיד ידעה שהוא יגיע רחוק - והשופטים והקהל כ"כ התרגשו שישר נתנו לו מקום ראשון אפילו שמבחינה קולית ומוזיקלית מרינה הרבה יותר טובה ממנו...

Luanne

New member
ועדיין יש הבדל

בסופו של דבר, בכוכב נולד הקהל בוחר, וגם אם המניעים שלו פסולים והם תוצר של התרבות שלנו, של"כוכב" ולשופטיה יש בה חלק לא מבוטל, עדיין הקהל בוחר את הזוכה שלו ואין מה לעשות - פני הזוכה כפני הקהל! כוכב נולד מעולם לא היתה תוכנית איכותית כך שאין מה להתפלא שמרינה לא זכתה. ב"מירוץ" זה שונה לגמרי, כי מדובר בתחרות ספורטיבית ללא התערבות הקהל ואם היינו חיים בעולם מושלם, אז גם ללא התעבות ומניפולציות של ההפקה. הטוב ביותר מנצח! מה שקרה זה, שהונו את הצופים ובמקום לקבוע משימת סיום הוגנת ולתת לזוג הטוב ביותר לקחת, נתנו את הניצחון לזוג לא ראוי.

למעלה