תראו מה מצאתי בעיתון של אתמול

YMA7

New member
אין סתירה בין מה שאת כותבת לבין

מה שאני כתבתי. אין ספק שההבדל הוא שבמירוץ למיליון יש לכאורה חוסר תום לב של ההפקה ואילו בכוכב נולד יש פגם בשיטת הבחירה. הדימיון הוא בתוצאה - בשתי התחרויות התוצאה היא דפוקה לא הוגנת ומעצבנת.

Pלמוני

New member
למה שיתפו פעולה?!-הניחוש שלי:..

הם מעדיפים לא להסתכסך עם התקשורת-מפני שהנזק מכך עלול להיות יותר מוחשי מאשר התועלת ע"י העברת ביקורת

אורדיקי

New member
הם חותמים שהם משתתפים בכל התוכניות

שקשורות למירוץ למיליון ונמנעים מלהשמיץ או לבקר את ההפקה.

לפקודת הקיסר ../images/Emo5.gif

איך זה שתמיד כשיש חשד להתערבות אז אוסרים על המתמודדים לנקוף אצבע ללא אישור ההפקה? שלפחות יתערבו בצורה שלא מאפשרת לצופים להבחין בביזיון.

Pלמוני

New member
בהישרדות 2- (אולי) הצופים לא הבחינו..

במירוץ-ההפקה הטיפשית (כנראה) לא השכילה להסוות את התערבותה

הישרדות 2 לא הייתה תפורה על אריק

להיפך, הרבה טוויסטים היו לרעתו. טוויסט החזרה של מירית? עקרונית לרעתו, כי היא בהתחלה רצתה להעיף אותו. טוויסט האליל הנוסף עם הרמז הממש ממש קל? לרעתו. טוויסט החסינות המרובעת? לגמרי לרעתו. למרות שיכול להיות שהוא לא היה זוכה לולא דחיית ההצבעה. על האי, איגור לא היה מצביע לו, כנראה גם לא עידן, מצד שני אנסטסיה כנראה כן הייתה מצביעה לו.

YMA7

New member
כמו שכתבתי לפני התכנית, כל

קשר בין הפרומו לבין התכנית מיקרי בלבד. אם הם לא הקריאו את מה שהם אמרו מטלפרומפטר אז הם כנראה למדו בע"פ את מה שההפקה הכתיבה להם לאמר. היחידה שקצת אמרה את מה שהיא באמת חושבת ולא ליקקה היא עינבל. אגב, לדעתי עינבל היא המתחרה הכי חזקה מבין כל 20 המשתתפים. אמיצה, פייטרית ויפהפיה. ואם אני מסכם את תכנית האיחוד בשלוש מילים אומר - בא לי להקיא.

PilpelLady

New member
העיקר אמרו בפורום שהזוגות באו "לסגור חשבון"

אני לא ראיתי שום חשבון שנסגר, רק התחנפנויות לגיא ושי...באמת זה נראה כאילו לכל אחד נתפר טקסט במיוחד. עוד הוכחה שהכל מבויים. והנושאים עליהם דובר- לדעתי שוליים וזוטרים-, שאותי באופן אישי לא עניינו. ובסוף - איך לא? - פרסומת לעונה הבאה של התוכנית. כי זו בעצם הייתה המטרה המרכזית של האיחוד הזה - "אתם רואים? אף-אחד לא כועס על ההפקה, כולם חושבים שהגיע לשי וגיא לזכות וגם כך חשבו כך מההתחלה, ומה שחשוב לכולם - זה בכלל לא הכסף וההגינות, זה בעצם החוויה !!! אז בואו להרשם בהמונכם!"...

Pלמוני

New member
מכיוון שלא ציפיתי להפתעה מהתוכנית...

שכחתי לצפות בתוכנית מתחילתה. ב-21.20 פתחתי את הtv,ואחרי כמה דקות סגרתי-זאת,כדי שלא אקיא

גועל נפש. ערוץ 2 נו...למה כבר יש לצפות

אף מילה על המשימה האחרונה שדרשה כוחות פיזיים אדירים והייתה נידונה מראש לכישלון עבור מיה ועמיחי !!!!!!!!! כל מה שכולםםםם חושבים, כל מה שהמשתתפים עצמם אומרים בראיונות שונים לא נאמר הלילה. הכל ערוך, מתוסרט ומיופה ע"פ הצרכים של ההפקה. יעל הגעילה אותי. קוטרית מתנשאת. היא תממן למיה ועמיחי פסיכולוג
אפילו עם החברה הכי טובה שלה מזה 100 שנה היא לא הצליחה להסתדר. הם זוג מדהים. כנראה שצפתה מהעיניים שלה בתחת. לא נתנו שום במה לאשר ומאור וכמעט גם לא לחנה ומרגלית. שני הזוגות היחידים שהקהל ממש התאהב בהם
שי, שחצן ילדותי. גיא מתוק לאללה. עמיחי היה מדהים. מתה עליו. הם היו צריכים לנצח ובענקקקקקק.

YMA7

New member
שתיקתה הרועמת של אליאנה,

שמתם לב, אליאנה לא השתתפה בחגיגת החנופה לצמד שי/גיא השחצנים. היא כנראה לא הסכימה לדקלם את מה שההפקה הכתיבה, והעדיפה לשתוק. קודם כתבתי שעינבל היא המשתתפת הכי חזקה בין 20 המשתתפים. אז אני חייב תיקון - יש שתי משתתפות שהן הכי חזקות והכי ראויות בין 20 המשתתפים והן אליאנה ועינבל. למזלה הרע של אליאנה היתה לה שותפה בכיינית עלובה כמו יעל. אם אליאנה היתה משתפת פעולה עם עינבל השמיים (וההפקה) הם הגבול. אבל בהינתן הציוות שהיה בתחרות אין שום צל של ספק - הצוות המנצח האמיתי הוא מיה/עמיחי.

Luanne

New member
אם כבר עסקינן בתגובות הבנות...

הילנה הזאת מחליאה אותי. תכף היא רצה להקים מועדון מעריצים לשני הפלקטים האלה. "גבר ישראלי". נו באמת. אם שי הוא גבר אידיאלי, אני תכף בורחת לפקיסטן. פאתטיתתת!!! אהבתי גם שהדס וענבל סירבו להתחנף למרות שרז ניסה לסחוט מהן מחמאות לשי וגיא. ועם זאת, הן גם לא התבכיינו יות מדי. בקיצור יצאו גדולות!

Luanne

New member
הבעיה היא לא שהיא צריכה גבר חזק

אלא בזה שהיא חושבת ששי הוא גבר חזק, ובהתחנפות המתחנחנת והמתרפסת הזו שלה. אולי היא פשוט נרדמה במהלך כל הקטעים של שי וגיא במירוץ, אם זה מה שקרה אני יכולה להבין אותה.

מה?????

אמרתם הישרדות האיים הקאריביים? קיבלתם. בושה. מה הדבר הבא, אם מישהו יפתח את הפה תתחיל פה עלילה שלא תבייש את באלאדאצ'י?

Luanne

New member
שימו לב מה רז אמר

למיה ועמיחי: "לא פתחתם פער מספיק גדול" (לקראת משימת הסיום). מעבר לעובדה שהאמירה הזו מקוממת מאוד, יש פה בעצם הודאה בין השורות שהמשימה היתה תפורה ליכולותיו של זוג אחד בלבד. כלומר, המשימה מלכתחילה היתה גדולה עליכם ורק אם הייתם פותחים פער של שעות הייתם מסיימים אותה. זה, אגב, היה גם התירוץ של העורכת המגעילה.

הם לא היו מסיימים את המשימה, נקודה.

לא ביום אחד. כדי לסיים הם היו צריכים פער של למעלה משבוע.

למעלה