סקר השבוע!!!!

advasoly

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo29.gifסקר השבוע!!!!../images/Emo35.gif

טוב, אני לוקחת על עצמי כל שבוע בסופ"ש ולעיתים גם באמצע השבוע להעלות פה סקר חדש... שיהיה לכולנו סופ"ש ושבוע נהדר! וזכרו היום יום שישי ה13 אז זהירות!!! זה או זה: 1. בריכה או ים: 2.מחשב נייד או מחשב נייח: 3.סנדלים או מגפיים: 4.מטריה או שמשיה: 5.הצפון או הדרום: 6.פלאפון או טלפון: 7.חצאית או מכנסיים: 8.גרביים או יחפיים: 9.תיק גב או תיק צד: 10.מחשב או טלוויזיה: 11.קולנוע או תאטרון: 12.שחור או כחול: 13.רוק או קלאסי: 14.עברי או מזרחי: 15.עוגה או עוגייות: 16.שקל או שניים: 17.ילדים קטנים או מבוגרים: 18.חבר או חברה: 19.ערסים או פריקים: 20.הומואים או לסביות: 21.פאנטה או קולה: 22.מים מהברז או מים מינרליים: 23.בשר או ירקות: 24.חלבי או בשרי: 25.כלבים או חתולים: 26.אפרת גוש או זהבה בן: 27.עופר לוי או אביתר בנאי: 28.שרון או פרץ: 29.ישראל או לונדון: 30.חייל או משתמט: 31.רוסים או אתיופים: 32.ככה או למה ככה: 33.נשים או גברים: 34.אינטרנט מהיר או איטי: 35.מסנג'ר או אייסיקיו: 36.אמיול או קאדה: 37. אווטלווק או מייל רגיל: 38.משחק מכור או יאיר לפיד: 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:

O r c h i d

New member
בשמחה../images/Emo13.gif

1. בריכה או ים: ב' 2.מחשב נייד או מחשב נייח: ב' 3.סנדלים או מגפיים: ב' 4.מטריה או שמשיה: א' 5.הצפון או הדרום: א' 6.פלאפון או טלפון: א' 7.חצאית או מכנסיים: ב' 8.גרביים או יחפיים: ב' 9.תיק גב או תיק צד: ב' 10.מחשב או טלוויזיה: א' 11.קולנוע או תאטרון: א' 12.שחור או כחול: ב' 13.רוק או קלאסי: א' 14.עברי או מזרחי: א' 15.עוגה או עוגייות: ב' 16.שקל או שניים: ב' 17.ילדים קטנים או מבוגרים: ב' 18.חבר או חברה: א' 19.ערסים או פריקים: ב' 20.הומואים או לסביות: ב' 21.פאנטה או קולה: ב' 22.מים מהברז או מים מינרליים: ב' 23.בשר או ירקות: א' 24.חלבי או בשרי: א' 25.כלבים או חתולים: א' 26.אפרת גוש או זהבה בן: א' 27.עופר לוי או אביתר בנאי: ב' 28.שרון או פרץ: ב' 29.ישראל או לונדון: ב' 30.חייל או משתמט: א' 31.רוסים או אתיופים: ב' 32.ככה או למה ככה: א' 33.נשים או גברים: א' 34.אינטרנט מהיר או איטי: א' 35.מסנג'ר או אייסיקיו: א' 36.אמיול או קאדה: א' 37. אווטלווק או מייל רגיל: תלוי מה אתם מחשיבים מייל רגיל. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: א' 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ב' 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: ב'

כבר יש הרבה סקרים במילא ../images/Emo6.gif

1.בריכה או ים: תלוי, בד"כ בריכה, לפעמים ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: סנדלים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: מרכז 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים (נראה לי?) 8.גרביים או יחפיים: גרביים בחורף יחף בקיץ 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שניהם 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות 16.שקל או שניים: שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: קטנים, אני פדופיל
18.חבר או חברה: חברה 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: לסביות 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: ברז, אם זה מסונן 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אף אחד מהם 28.שרון או פרץ: לא מתערב בפוליטיקה 29.ישראל או לונדון: ישראל 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: רוסים 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: Mozilla Thunderbird 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: מחוץ, כשאפשר

DECK

New member
רק כי משעמם לי רצח

1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד יותר מגניב, נייח בד"כ יותר חזק... בכל מקרה הייתי רוצה נייד אבל *מפנטז על מחשב נייד לצבא* 3.סנדלים או מגפיים: שניהם בלעכס 4.מטריה או שמשיה: שמשיה 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה: אין לי לא זה ולא זאת... הייתי מאוד רוצה חברה... 19.ערסים או פריקים: פריקים..... 20.הומואים או לסביות: אם כבר... אז לסביות 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: ברז 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: NONE 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אממ.... אביתר בנאי כנראה... 28.שרון או פרץ: וואלה לא יודע 29.ישראל או לונדון: ישראלונדון 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: לא כזה משנה... 32.ככה או למה ככה: ככה-ככה 33.נשים או גברים: זאת שאלה מכשילה? 34.אינטרנט מהיר או איטי: המממ...... בואו נראה........... 35.מסנג'ר או אייסיקיו: איסיקיו 36.אמיול או קאדה: אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: מלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: אני הייתי מעדיף מחוצה לו, אבל העדפות לחוד ומציאות לחוד...

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

1. בריכה או ים:בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח:נייד 3.סנדלים או מגפיים:סנדלים 4.מטריה או שמשיה:מטריה 5.הצפון או הדרום:הצפון 6.פלאפון או טלפון:פלאפון 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים, נו באמת מצאתם לכם את מי לשאול
8.גרביים או יחפיים:יחפים 9.תיק גב או תיק צד:תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולנוע 12.שחור או כחול:כחול 13.רוק או קלאסי:לא זה ולא זה
14.עברי או מזרחי:עברי 15.עוגה או עוגייות:עוגה 16.שקל או שניים:נו מה
17.ילדים קטנים או מבוגרים:מבוגרים 18.חבר או חברה:חברה, ולא במובן הזה
19.ערסים או פריקים:פריקים 20.הומואים או לסביות:אין לי בעיה עם שניהם
21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מים מהברז
23.בשר או ירקות:ירקות 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:חתולים 26.אפרת גוש או זהבה בן:אף אחת 27.עופר לוי או אביתר בנאי:אף אחד
28.שרון או פרץ:שרון 29.ישראל או לונדון:ישראל 30.חייל או משתמט:חייל 31.רוסים או אתיופים:מה זה השאלון הגזעני הזה?
32.ככה או למה ככה:ככה 33.נשים או גברים:נשים..ושוב-לא במובן הזה
34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר 36.אמיול או קאדה:אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל:מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:כולם אוהבים את ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:בבית, עם חברים.

noname202

New member
פחחח זה שבאטלנטה לבשתי חצאיות

זה כי היה רק מכנס אחד שיכולתי ללבוש... אני שונאת חצאיות

חסה girl

New member
היי, אני חדשה ../images/Emo13.gif

זה או זה: 1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מה ההדל? :O 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד:צד 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק 14.עברי או מזרחי:לאאא 15.עוגה או עוגייות:עוגה 16.שקל או שניים:3
17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה:חבר 19.ערסים או פריקים:פריקים!!
20.הומואים או לסביות: הומואיםםם
21.פאנטה או קולה: לא זה ולא זה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מינרלים 23.בשר או ירקות:ירקות 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:בעע, אם כבר כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי: לאא 28.שרון או פרץ:אנערף 29.ישראל או לונדון: לונדון 30.חייל או משתמט: משתמט 31.רוסים או אתיופים: אתיופים, רוסים מפחידים אותי 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: גברים? 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: איימש
37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: לא 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: משלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבית, חם ונעים

../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif

זה או זה:
עבור
1.בריכה או ים:
ים
2.מחשב נייד או מחשב נייח:
נייד
3.סנדלים או מגפיים:
מגפים
4.מטריה או שמשיה:
מטריה
5.הצפון או הדרום:
צפון
6.פלאפון או טלפון:
טלפון
7.חצאית או מכנסיים:
מכנסיים
8.גרביים או יחפיים:
יחפים!
9.תיק גב או תיק צד:
צד
10.מחשב או טלוויזיה:
מחשב
11.קולנוע או תאטרון:
קולנוע
12.שחור או כחול:
שחור
13.רוק או קלאסי:
רוק
14.עברי או מזרחי:
עברי
15.עוגה או עוגייות:
עוגיות
16.שקל או שניים:
שניים
17.ילדים קטנים או מבוגרים:
עבור
18.חבר או חברה:
עבור
19.ערסים או פריקים:
פריקים
20.הומואים או לסביות:
ע-ב-ו-ר
21.פאנטה או קולה:
פאנטה
22.מים מהברז או מים מינרליים:
ברז
23.בשר או ירקות:
ירקות
24.חלבי או בשרי:
חלבי
25.כלבים או חתולים:
כלבים
26.אפרת גוש או זהבה בן:
אפרת גוש
27.עופר לוי או אביתר בנאי:
אביתר בנאי
28.שרון או פרץ:
ע-ב-ו-ר
29.ישראל או לונדון:
לונדון
30.חייל או משתמט:
חייל
31.רוסים או אתיופים:
רוסים
32.ככה או למה ככה:
למה ככה
33.נשים או גברים:
עבור
34.אינטרנט מהיר או איטי:
מהיר
35.מסנג'ר או אייסיקיו:
אי סי קיו
36.אמיול או קאדה:
עבור
37.אווטלווק או מייל רגיל:
רגיל
38.משחק מכור או יאיר לפיד:
עבור
39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:
עבור
40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:
עבור

chuchi46

New member
שאלה כללית אליך-

למה בכל מקום קונדום? האמת שזה דיי מגעיל >.<

כי זה עדיף מחץ..

וסתם , למה מגעיל זה משעשע אותי שחשבו לשים את הסמל הזה כל פעם מחדש.. כמו השפם

chuchi46

New member
חחח שפם הכי סוטה XD

שפם... תלוי... לפעמים זה ממש חמודי.

איזה?!

יש לי פוביה מאנשים עם שפם.. אני מדבר על רק שפם.. למה לעזעזל לגלח הכל ואת השפם לא?! מה הם חשבו? וזה תמיד מפריע להם לאכול אחרי אורך מסויים.. אני זוכר שלמדתי על האנדרטה לאינטרנציונל השלישי רק לפי השם ידעתי שזאת אדריכלות עם שפם.. יש לי ידיד שלאבא שלו יש כובע טייסים רוסי וליד הכסא של הנהג יש לו גרזן.. הוא עולה מברית המועצות ויש לו שפם.. סיפור אמיתי אגב.. חביתוש.. מוחמד .. בטח גם להר שלו היה.. למען השם מה לעזעזל יצג את היטלר סטאלין ופרץ? בתחילת הארץ אנשים היו פה עם מכנס דפוק אותי בצע חקי ושפם! אנשים בסרטי פורנו גרמניים עם זין שלוש מטר ו-מוסטש!!! איפה לעזעזל זה קשור להגדרה של חמודי?

למעלה