סקר השבוע!!!!

Mr Pig

New member
../images/Emo121.gifנארף

1. בריכה או ים: יאם 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה [למרות שאני עושה מרד זמני
] 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: טלפון, אפילו שאני מגמגת ונתקעת P: 7.חצאית או מכנסיים: הממממ.. אם מכנסיים אז ג'ינס ואם חצאית אז מגניבה. 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: צד 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב [אפשר לראות בו טלויזיה] 11.קולנוע או תאטרון: מבחינת משחק אז תאטרון אבל בעיקרון קולנוע. 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי, אבל שניהם באחס 15.עוגה או עוגייות: עוגיות של כריסמס נאמי נאמי 8] 16.שקל או שניים: שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: בין לבין [נוטה לכיוון המבוגרים] 18.חבר או חברה: חברה, אבל חבר זה בסדר גם 19.ערסים או פריקים: פריקים אבל אני שונאת להכליל 20.הומואים או לסביות: לסביות שליטע! אבל הומואים זה מגניב 21.פאנטה או קולה: קולההההה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים כאילו דה 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: שניהם D: 26.אפרת גוש או זהבה בן: אייייכ 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר 28.שרון או פרץ: אייייכ [שונאת פוליטיקה] 29.ישראל או לונדון: לונדון!!!!!!!!! *מזילה ריר* 30.חייל או משתמט: משתמט 31.רוסים או אתיופים: שניהם 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: שונאת שונאת שונאת! ראר 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל של מסנג'ר 38.משחק מכור או יאיר לפיד: אני משוחדת 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: מלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי חעחעחע ><

Science Fiction

New member
../images/Emo119.gif

1.בריכה או ים: לא יודעת. אולי ים. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מחשבים ניידים מרגיזים אותי. הם לא נוחים בעליל ;; 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים. 4.מטריה או שמשיה: מטריה *-* 5.הצפון או הדרום: הצפון. יש שם כברי, ובכברי יש אורז! 6.פלאפון או טלפון: מסנג'ר. 7.חצאית או מכנסיים: גם וגם. 8.גרביים או יחפיים: יחפיים? יש מילה כזו? 9.תיק גב או תיק צד: גב. 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב. 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע. 12.שחור או כחול: ממ. לא יודעת. 13.רוק או קלאסי: רוק קלאסי
. 14.עברי או מזרחי: עברי [מוזיקה מזרחית לא נכנסת להגדרה של 'עברי'?] 15.עוגה או עוגייות: תלוי איזה. 16.שקל או שניים: שלושה. 17.ילדים קטנים או מבוגרים: ילדים קטנים זה רשע. 18.חבר או חברה: אה? 19.ערסים או פריקים: חייבים לבחור? :X 20.הומואים או לסביות:
. 21.פאנטה או קולה: פאנטה שוקאטה
. 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים. 23.בשר או ירקות: בשר. 24.חלבי או בשרי: >.< 25.כלבים או חתולים: כלבים. 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי, אני מניחה. 28.שרון או פרץ: איכס. 29.ישראל או לונדון: לונדון. בריטים! 30.חייל או משתמט: >.< 31.רוסים או אתיופים: >.< 32.ככה או למה ככה: מי כתב את השאלון הזה? *-* 33.נשים או גברים: נחשו
. 34.אינטרנט מהיר או איטי: כנ"ל. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר. 36.אמיול או קאזה: סבבה לייט D: 37.אווטלווק או מייל רגיל: רגיל. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: אף אחד מהם. 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ... 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבית.

תמיר1991

New member
תורי../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

סקר השבוע!!!!ו advasoly ו 20:40 | 13/01/06 1.בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: סנדלים 4.מטריה או שמשיה: שמשייה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים, אני זכר
8.גרביים או יחפים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: כחול
13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי, למה מזרחי?
|מקיא| 15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: שניים
17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה: חברה
19.ערסים או פריקים: שניהם אותו חרא, אבל משתי הברירות, פריקים. 20.הומואים או לסביות: לסביות
21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרלים, לא שזה כ"כ משנה... 23.בשר או ירקות: בשר, אבל גם ירקות סבבה 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים: לא זה ולא זה, לא סובל חיות בית ובכלל חיות... אבל מהשניים, חתולים. 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש... 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי 28.שרון או פרץ: לא אוהב את שניהם, אבל פרץ 29.ישראל או לונדון: ישראל
30.חייל או משתמט: חייל, נקודה. 31.רוסים או אתיופים: רוסים
32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים, בהחלט
אבל רק מבחינת אהבה וסקס
34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר
35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן
36.אמיול או קאזה: אימיול 37.אווטלווק או מייל רגיל: גם וגם מבחינתי, אבל אאוטלוק. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: יאיר לפיד 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: לא מכיר את שניהם... 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בחוץ. תמיר.

למעלה