סקר השבוע!!!!

מנהבנבזינגז

1. בריכה או ים: ים בלילה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מה זה נייח? 3.סנדלים או מגפיים: סנדלים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים! 8.גרביים או יחפיים: יחפה 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק! 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: תלוי איזה 16.שקל או שניים: שניים, משום מה 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה: מ? 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: שונן איי^_^; 21.פאנטה או קולה: קולה, פאנטה מגעיל 22.מים מהברז או מים מינרליים: אותו הדבר 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: גם וגם, ביחד:X 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש! 27.עופר לוי או אביתר בנאי: מי זה עופר לוי? 28.שרון או פרץ: אני חסרת כל מודעות פוליטית. 29.ישראל או לונדון: בחיים לא הייתי בלונדון 30.חייל או משתמט: חייל [?] 31.רוסים או אתיופים: לא עושה הכללות=\ 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: כנ"ל שתי שאלות למעלה 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר.. שאלה מיותרת 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאזה: אימיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: לא יודעת 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: לא מכירה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: הרבה ברירות יש לי.

Vegetable Salad

New member
וואטאבר ../images/Emo42.gif

אני במילא מרותקת היום XD 1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: פלא 7.חצאית או מכנסיים: חצאית 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: צד 10.מחשב או טלוויזיה: טלוויזיה 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: גם וגם -ככה זה פרות... 16.שקל או שניים: שניים -כי ככה אפשר לקנות שוקולטה בקפיטריה 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים דה 18.חבר או חברה: חבר 19.ערסים או פריקים: פריק 20.הומואים או לסביות: הומו 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרל או מסוננים 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: הכל 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר 28.שרון או פרץ: שרון!!! 29.ישראל או לונדון: אי אפשר שניהם? 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: אתיופים 32.ככה או למה ככה: למה ככה? לא יודעת, ככה למה סתם 33.נשים או גברים: גברים... 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן' 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: תלוי אם אני זמינה או לא 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כנ"ל 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: מחוץ! אבל מרותקת כבר אמרנו?

d00sh

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. בריכה או ים: אני שחיינית.. שוחה כל יום.. אז.. ברור שבריכה! 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: שמשיה 5.הצפון או הדרום: שניהם
6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: תלוי אם בחורף או בקיץ.. בחורף קר עם חצאיות
8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות 16.שקל או שניים: שניים.. עוד אחד יותר נחמד
17.ילדים קטנים או מבוגרים: לאדעת
18.חבר או חברה: אני לא לסבית 19.ערסים או פריקים: פריקים אבל לא כאלו גוטים שחותכים ורידים וזה 20.הומואים או לסביות: בשבילי זה אותו הדבר 21.פאנטה או קולה: מיץ 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: שניהם 24.חלבי או בשרי:שניהם 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן:
אף אחת.. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי 28.שרון או פרץ: שרון 29.ישראל או לונדון: ישראל 30.חייל או משתמט: חיילת 31.רוסים או אתיופים: כולם אותו דבר 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן 36.אמיול או קאדה: אין לי אפחד
37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: אותו דבר 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: מחוצה לו

נוWה

New member
תורי!

אז ככה: 1. בריכה או ים: ים.. רחש הגלים...מממ... אין כמוהו... 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח (הלוואי שגם היה לי אחד..) 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים! 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: צפון שליטה! 6.פלאפון או טלפון: טלפון- פלאפון זה סתם קרינה מיותרת 7.חצאית או מכנסיים: חצאית, במיוחד סקוטית
8.גרביים או יחפיים: גרביים עד הברך או מעליה (ולא גרביונים! בלעע!) 9.תיק גב או תיק צד: תיק צד 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: תלוי במצב רוח 12.שחור או כחול: שחור
13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: אפחד. סתם משמין. 16.שקל או שניים: שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: נוער!!! 18.חבר או חברה: חברה הכי טובה! 19.ערסים או פריקים: שניהם... 20.הומואים או לסביות: הומואים (לסביות מפחידות אותי) 21.פאנטה או קולה: איכס משקאות ממוגזים 22.מים מהברז או מים מינרליים: מהברז או נביעות 23.בשר או ירקות: ירקות!!!!! 24.חלבי או בשרי: טבעוני!!!!!! 25.כלבים או חתולים: שניהם.. אהוביי.... 26.אפרת גוש או זהבה בן: תלוי במצב רוח 27.עופר לוי או אביתר בנאי: מי זה עופר לוי? 28.שרון או פרץ: לא מספיק מבינה בזה.. 29.ישראל או לונדון: אירלנד. 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: אירים 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נון. 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר, כאילו דה! 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: בלעע טלוויזיה! 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כנ"ל 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבי, עם עבודת הגמר שלי...

בכיף ../images/Emo3.gif

1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: יחפים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: תיאטרון 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: קלאסי 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגייות
16.שקל או שניים: שלושה
17.ילדים קטנים או מבוגרים: באמצע 18.חבר או חברה: שניהם
19.ערסים או פריקים: אף אחד 20.הומואים או לסביות: לסביות, כמובן 21.פאנטה או קולה: ספרייט 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים, צפוני שכמותי 23.בשר או ירקות: ביחד 24.חלבי או בשרי: ביחד 25.כלבים או חתולים: ביחד 26.אפרת גוש או זהבה בן: אף אחד מהם 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי 28.שרון או פרץ: איזה שרון? אולמרט אולי. 29.ישראל או לונדון: לונדון
30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: רוסים 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים, העם היפה
34.אינטרנט מהיר או איטי: 35.מסנג'ר או אייסיקיו: 36.אמיול או קאדה: 37. אווטלווק או מייל רגיל: 38.משחק מכור או יאיר לפיד: 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:

mikko1

New member
התשובות שלי

1. בריכה/ים: בריכה 2. מחשב נייד/נייח: נייח 3. סנדלים/מגפיים: סנדלים 4. מטריה/שמשיה: מטריה 5. צפון/דרום: דרום 6. פלאפון/טלפון: פלאפון 7. חצאית/מכנסיים: מכנסיים 8. גרביים/יחפים: יחפים 9. תיק גב/צד: גב 10. מחשב/טלווזיה: שניהם 11. קולנוע/תיאטרון: תיאטרון 12. שחור/כחול: כחול 13. רוק/קלאסי: רוק 14. עברי/מזרחי: יש מזרחי שהוא לא עברי
15. עוגה/עוגיות: עוגה 16. שקל/שניים: שלושה 17. ילדים קטנים/מבוגרים: מבוגרים 18. חבר או חברה: חברה 19. ערסים/פריקים: פריקים 20. הומואים/לסביות:
21. פאנטה/קולה: קולה 22. מים מהרז/מינרלים: מינרלים 23. בשר/ירקות: ירקות 24. חלבי/בשרי: חלבי 25. כלבים/חתולים: כלבים 26. אפרת גוש/זהבה בן: זהבה 27. עופר לוי/אביתר בנאי: אביתר 28. שרון/פרץ: שרון 29. ישראל/לונדון: לונדון 30. חייל/משתמט: חייל 31. רוסים/אתיופים: שאלה שהיא לא כ"כ במקום. 32. ככה/למה ככה: ככה 33. נשים/גברים: נשים 34. אינטנרט מהיר/איטי: מהיר 35. מסנג'ר/אייסיקיו: מסנג'ר 36. אמיול/קאזה: סולסיק 37. אווטלוק/מייל רגיל: מייל רגיל 38. משחק מכור/יאיר לפיק: משחק מכור 40. ערב שישי בחוץץץץץ.

תשובותשלי

1. ים 2. מחשב נייח 3. מגפיים 4. מטריה 5. צפון 6. טלפון 7. מכנסיים 8. גרביים בחורף, יחף בקיץ 9. תיק צד ששמים על הגב 10. מחשב 11. קולנוע 12. כחול 13. רוק קלאסי 14. עברי 15. עוגה 16. שניים 17. מבוגרים 18. חבר או חברה? תלוי לאיזה מטרה
19. שונא תויות 20. שונא תויות 21. קולה 22. מים זה מים 23. בשר 24. בשרי 25. כלבים או חתולים? כלבים וחתולים 26. אפרש גוש 27. לא עופר לוי ולא אביתר בנאי 28. שרון 29. ישראל (לונדון לא מחכה לי) 30. חייל 31. שונא תויות 32. ככה וככה (שלום חנוך) 33. נשים או גברים? שוב, תלוי לאיזה מטרה
34. אינטרנט מהיר 35. מסנג'ר 36. לא אמיול ולא קאדה 37. חנונים אמיתיים היו יודעים שאין כזה דבר "מייל רגיל" ובטח שלא כנגד "אאוטלוק". למה הכוונה? אאוטלוק מול ג'ימייל? POP3 מול Webmail? אאוטלוק מול אאוטלוק אקספרס? 38. משחק מכור 39. ריימונד 40. ערב שישי בבית

noosh

New member
../images/Emo187.gif

1. בריכה או ים: בריכה כדי להכנס לים, ים כדי להיות בחוץ 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: הדרום לבד, הצפון עם אנשים 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: חצאית 8.גרביים או יחפיים: גרביים, עד מעל הברך, ומגניבים 9.תיק גב או תיק צד: צד 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: שניהם, אבל נראה לי שקולנוע 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: שניהם 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות
16.שקל או שניים: שניים, מה
17.ילדים קטנים או מבוגרים: לא יודעת, זה תלוי 18.חבר או חברה: הא? בתור מה? 19.ערסים או פריקים: פריקים? :S לא יודעת 20.הומואים או לסביות: מה זה משנה 21.פאנטה או קולה: קפה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מים מינרליים 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: חתולים 26.אפרת גוש או זהבה בן: פיונה אפל 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר, תמיד 28.שרון או פרץ: פנינה רוזנבלום 29.ישראל או לונדון: לונדון כדי לבקר, ישראל כדי לגור 30.חייל או משתמט: חיילת 31.רוסים או אתיופים: מה זה השאלות הלא קשורות האלה? 32.ככה או למה ככה: לא יודעת 33.נשים או גברים: די כבר 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר, מן הסתם 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: אימיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: אאוטלוק יותר כיפי, אבל אינ משתמשת בהוטמייל / ג'מייל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: אף אחד 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: אין לי מושג 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: הא, תלוי במצברוח, אבל אי אוהבת ערבי שישי בבית עם כמה חברים וקפה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark Faerie

New member
עונה^^

1. בריכה או ים: ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח:מחשב נייד 3.סנדלים או מגפיים:מגפיים 4.מטריה או שמשיה:מטריה 5.הצפון או הדרום:הצפון 6.פלאפון או טלפון:טלפון 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים 8.גרביים או יחפיים:גרביים 9.תיק גב או תיק צד:תיק צד 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק 14.עברי או מזרחי:עברי[למרות שאני לא חובבת גדולה של שניהם
] 15.עוגה או עוגייות:עוגייות 16.שקל או שניים:שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים:מבוגרים,אני מניחה. 21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מים מינרליים 23.בשר או ירקות:ירקות 24.חלבי או בשרי:חלבי. 25.כלבים או חתולים:כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן:אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי:אביתר בנאי 28.שרון או פרץ:פרץ 29.ישראל או לונדון:לונדון 32.ככה או למה ככה:ככה 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר 36.אמיול או קאדה:אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל:מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:שניהם
40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:בבית:}

באיחור ../images/Emo11.gif

1. בריכה או ים: ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: דרום 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: חצאית 8.גרביים או יחפיים: יחפיים, אבל גרבי ברך הכי טוב 9.תיק גב או תיק צד: צד 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: קשה להחליט.. שניהם יפים 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: שום דבר מהם >.> 15.עוגה או עוגייות: עוגה D: 16.שקל או שניים: כמה שיותר
17.ילדים קטנים או מבוגרים: האמצע 18.חבר או חברה: תלוי במצב 19.ערסים או פריקים: עדיף פריקית ועדיף לא לקטלג אנשים
20.הומואים או לסביות: שניהם נחמדים 21.פאנטה או קולה: מיץ? 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינירלים 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: נחש 26.אפרת גוש או זהבה בן: >.<'' 27.עופר לוי או אביתר בנאי: >.<'' 28.שרון או פרץ: לא אוהבת להתארב בפוליטיקה 29.ישראל או לונדון: לונדון D: 30.חייל או משתמט: --- 31.רוסים או אתיופים: מעדיפה לא לעשות הכללות.. אבל רוסית 32.ככה או למה ככה: כובע 33.נשים או גברים: נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר איך לא.. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן 36.אמיול או קאדה: אימול 37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: >.>'' 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ... 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי במזג אוויר

../images/Emo85.gifדובידו.

1.בריכה או ים:
ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח:
נייד 3.סנדלים או מגפיים:
מגפיים 4.מטריה או שמשיה:
מטריה 5.הצפון או הדרום:
דרום 6.פלאפון או טלפון:
פלאפון 7.חצאית או מכנסיים:
חצאית זה יותר סקסי ^^ 8.גרביים או יחפיים:
גרביים 9.תיק גב או תיק צד:
תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה:
מחשב 11.קולנוע או תאטרון:
קולנוע 12.שחור או כחול:
שחור 13.רוק או קלאסי:
רוק 14.עברי או מזרחי:
עברי 15.עוגה או עוגייות:
עוגיות 16.שקל או שניים:
שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים:
תלוי למה P: 18.חבר או חברה:
חבר 19.ערסים או פריקים:
פריקים 20.הומואים או לסביות:
הומואים 21.פאנטה או קולה:
קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:
מינרליים 23.בשר או ירקות:
ירקות 24.חלבי או בשרי:
חלבי 25.כלבים או חתולים:
כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן:
אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי:
:S 28.שרון או פרץ:
^^ 29.ישראל או לונדון:
לונדון, אבל אין כמו בארץ ^^ 30.חייל או משתמט:
חייל 31.רוסים או אתיופים:
רוסים 32.ככה או למה ככה:
ככה 33.נשים או גברים:
גברים 34.אינטרנט מהיר או איטי:
מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:
מסנג'ר 36.אמיול או קאדה:
אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל:
רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:
משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:
ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:
בחורף בבית ובקיץ בחוץ אם קראת הכל את/ה סגיד/ה

Quack Quack

New member
המפ.

1. בריכה או ים: ים. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח. 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים. 4.מטריה או שמשיה: מטריה. 5.הצפון או הדרום: צפון. 6.פלאפון או טלפון: פלאפון. 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים. 8.גרביים או יחפיים: גרביים. 9.תיק גב או תיק צד: גב. 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב. 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע. 12.שחור או כחול: כחול. 13.רוק או קלאסי: קלאסי. 14.עברי או מזרחי: עברי. 15.עוגה או עוגייות: עוגיות. 16.שקל או שניים: שניים. 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים. קטנים זה רוע. 18.חבר או חברה: חברה. 19.ערסים או פריקים: פריקים? אוי, באמת. 20.הומואים או לסביות: שניהם. 21.פאנטה או קולה: קולה. 22.מים מהברז או מים מינרליים: ברז. 23.בשר או ירקות: ירקות. 24.חלבי או בשרי: חלבי. 25.כלבים או חתולים: כלבים. 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אף אחד. 28.שרון או פרץ: אף אחד. 29.ישראל או לונדון: לונדון. 30.חייל או משתמט: הא? 31.רוסים או אתיופים: .. 32.ככה או למה ככה: ככה. 33.נשים או גברים: נשים. P: 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנ. 36.אמיול או קאזה: אמיול. 37. אווטלווק או מייל רגיל: הא? 38.משחק מכור או יאיר לפיד: שום דבר. 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: - 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי.

../images/Emo41.gifעונה..../images/Emo41.gif

1. בריכה או ים: ים. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מחשב נייד. 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים. 4.מטריה או שמשיה: מטריה. 5.הצפון או הדרום: הצפון. 6.פלאפון או טלפון: פלאפון. 7.חצאית או מכנסיים: מממ מכנסיים בד"כ. 8.גרביים או יחפיים: גרביים. 9.תיק גב או תיק צד: שניהם. 10.מחשב או טלוויזיה: טלוויזיה, מחשב פחות. 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע. 12.שחור או כחול: כחול. 13.רוק או קלאסי: רוק. 14.עברי או מזרחי: עברי. 15.עוגה או עוגייות: עוגה. 16.שקל או שניים: שניים. 17.ילדים קטנים או מבוגרים: ...מה? 18.חבר או חברה: חבר. 19.ערסים או פריקים: ...שתקו. 20.הומואים או לסביות: הומואים. 21.פאנטה או קולה: קולה! 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים. 23.בשר או ירקות: ירקות. 24.חלבי או בשרי: חלבי. 25.כלבים או חתולים: כלבים. 26.אפרת גוש או זהבה בן: ... 27.עופר לוי או אביתר בנאי: ... 28.שרון או פרץ: שרון. 29.ישראל או לונדון: לונדון. 30.חייל או משתמט: לא אכפת לי. 31.רוסים או אתיופים: רוסים, בעיקרון. 32.ככה או למה ככה: שתקו. 33.נשים או גברים: נשים. 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר. =| 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר. 36.אמיול או קאדה: אמיול. 37. אווטלווק או מייל רגיל: אה, רגיל? 38.משחק מכור או יאיר לפיד: אף אחד מהם. 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: שניהם. 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: מחוצה לו, חוץ מבימים חורפיים.

Greebo

New member

1. ים...רצוי חוף מבודד ללא אנשים...כי אני ממש לא אוהב פלסתרים של ילדים קטנים בפה..ודברים בלתי מזוהים אחרים בתוך הבגד ים :| 2.נייד זה שליטה P: צריך לקנות לי אחד כשיהיה לי כסף.. 3. כפכפים זה שליטה *מרגיש כמו ערס צעצוע* 4. מטריה בגודל של שמשיה? 5. יש לי מבטא צפוני : ( 6. פלא עם אוזניית בלוטוט' ^^ עוד משהו שיש לקנות כשיהיה לי כסף P: 7. קילט XD תמיד רציתי ללבוש קילט :| 8. *מלטף את גרביי הצבא שלו* 9. תיק גב. 10. מחשב עם כרטיס טלוויזיב מובנה=שליטה או לחילופין סתם מחשב... 11. קולנוע. 12. שחור? 13. רוק. 14. עברי. 15. עוגת גבינה 3> 16. שניים? 17. ילדים קטנים (גרררררר *מזיל ריר* ^^). 18. חברה...*מרגיש בודד* 19. פריקים! ma people! 20. הומואים. 21. קולה. 22. מים מינרליים. 23. בשר 3> 24. חלבי ובשרי.... *מרגיש כמו יהודי טוב* 25. כלבים וחתולים...היתה לי כלבה עד לפני כחודש...עכשיו רק חתול :x 26. אררר מי? 27. אררר מי? 28. הו...סטלין או בחור מת....בחירה קשה... 29. לא הייתי בלונדון P: אבל אנגליה זה שליטה בכלליות... 30. *מסתכל על תעודת האי שפיות שלו* "אין תגובה". 31. רוסיות. 3: 32. ככה. 33. אררר כרגע? גברים...נשים זה פיפי :| 34. מהיר? 35. שניהם. 36. כרגע אף אחד מהם P: אבל בכלליות אימיול.. 37. מייל רגיל.. 38. משחק מכור. 39. כולם אוהבים את ריימונד. במלך השכונה יש פרקים מעצבנים...אבל האבא של בן סטילר מאגניב 3: 40. תלוי עם מי P: לרוב בבית אבל ><

Greebo

New member
הו שילוב P:

אני רוצה קילט אמיתי :'( נאמ...ומה בדיוק הופך את זה לשילוב בין קילט לחצאית? Oם

פיף../images/Emo60.gif

1. בריכה או ים: ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: סנדלים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: שניהם 8.גרביים או יחפיים: יחפים 9.תיק גב או תיק צד: תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה: לא יודעת:p 11.קולנוע או תאטרון: קשה מדי 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק קלאסי?:} 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות 16.שקל או שניים: שקל 17.ילדים קטנים או מבוגרים: קטנים 18.חבר או חברה: חבר [פשוט ממין זכר, לא* ~חבר~*] 19.ערסים או פריקים: ? 20.הומואים או לסביות: ?. 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי: בנאי 28.שרון או פרץ: פרץ! 29.ישראל או לונדון: לא מכירה אף אחד מהם יותר מדי:p 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: O_O 32.ככה או למה ככה: :O 33.נשים או גברים: גברים, דה 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר! 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: none 37. אווטלווק או מייל רגיל: לא באמת משנה:p 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור! 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: אף אחד מהם! 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: הממ גם וגם!

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo9.gif

1. בריכה או ים: ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים
4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים (אבל חצאית זה מגניב גם) 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: צד 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב (כי אפשר להוריד את הבית הלבן למחשב) 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיה 16.שקל או שניים: שקל 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה: שניהם יתקבלו בברכה 19.ערסים או פריקים: עבור 20.הומואים או לסביות: לסביות 21.פאנטה או קולה: פאנטה (אבל מים) 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: ירקות (בשר זה רצח) 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: עבור 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי: עבור 28.שרון או פרץ: שריד? 29.ישראל או לונדון: לונדון 30.חייל או משתמט: משתמט
31.רוסים או אתיופים: רוסים (נו כי המון מחברי הם רוסים) 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: תלוי לאיזו מטרה 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר! 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: אימיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל (אווטלוק זה השטן) 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כולם אוהבים את ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבית (אפשר גם בתים של אחרים)

למעלה