עוגת גזר לסוסים!

charliebr

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo26.gifעוגת גזר לסוסים!../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם! הנה מתכון פשוט (ובטוח... לא אני המצאתי, זה מספר שבדקו את כל המתכונים עם וטרינר לא לחשוש מקוליקים ועניינים) לעשות עוגה לסוסים האהובים שלכם!! מצרכים: 12 גזרים 1/2 כוס סוכר חום 2 תפוחים, מגוררים או קצוצים דק סומסום או גרעיני חמניה מקולפים אופן ההכנה: לקח את 12 הגזרים והכנס אותם למכונת מיץ שימו את המיץ בצד וקחו את השאריות של הגזר (אם אין לכו לחנות המיצים הקרובה הם בשמחה יתנו לכם... מנסיון...). שימו את שאריות הגזר (מי שמכיר את זה באנגלית קוראים לזה pulp...) שימו את שאריות הגזר בקערה והוסיפו את הסוכר ואת התפוחים. הוסיפו את המיץ רק כדי להרטיב את התערובת. לחצו את התערובת חזק לתוך תבנית משומנת והכניסו למקרר לשעה עד שעתיים. הפכו את התבנית והוציאו את העוגה וקשטו בסומסום או בגרעיני חמניה והגישו! בתיאבון!!!

charliebr

New member
היי לכולם!

שלום לכולם! אני הילה... רוכבת באודים על צ'ארלי בראון ורוזי ומתחרה בקפיצות רק רציתי להגיד לכם שלווום! אז תהנו מהמתכון! הילה

Sweet SuGaR

New member
הילההה((((((= פיקייייייייייייייי

שוווה שכמותך! חחחחח את חייבת להראות לי את הספר הזה
וולקאם בובה
קולולולו בלופ:|

narretrulz

New member
שרוטהההההה

חחחחח מה קורה? חחחחח ואל תנסו את זה בבית! היא נתנה את זה לרוזי ומאז היא לא מכניסה את הלשון...ואת צ'ארלי התחילו לאכול נחשים מרוב שהעוגה טעימה. וגם אני ניסיתי על נרט והיא נהייתה כזאאאת שרוטה (להסתכל על התמונה משמאל כולם...)

שלום לבפמנית הצעירה....

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי או יודעת מי אני אבל דיברתי איתך כמה פעמים מעטות באיסיקיו.. קוראים לי דרור.. ואני רוכבת בפארק.. יש לי סוס בשם אפולו ואני מתחרה מטר.. תשארי איתנו בפורום!! אני משערת שאת מצחיקה ושרוטה כמו אחותך כי זה בטח עובר במשפחה..
תהני.. ויש לך ישיבה בסט!!!!!!!!!

שמעי מישהו בפורום הזה צריך

לדבר ברמה גבוהה ולהראות איזו שהיא רמה מסויימת.. ואם זו לא את.. אז זאת בטח אני!!!
נווו אז את עדיין הולכת ברגל אלי מחר בבוקר?! או שאת לוקחת מונית שוב?!

charliebr

New member
שלווווווווום!

כן דרור ברוווור שאני זוכרת אותך! מה המצביישן?? זוהר!!!! יא שרווווט מה עובר עליך?!?!?! זה לא מצחיק שהכיש את צ'ארלי נחש! ורוזי סתם עקומה! -הילה-

narretrulz

New member
עובר עלי שיעמום קשה

אני במצב נואש , אני מחכה כבר שנתיים להשתלת חיים, המצב שלי הולך ומדרדר . יש לי סוג דם-"O" ואני מבקש מכל מי שרק שומע על מישהו עם אותו סוג דם שיש לו חיים, או חלק מחיים לתרום לי. כל יום יכול להיות האחרון בבקשה תעזרו! פחחחח סתם מה לקחת קשה את הקטע עם צ'ארלי? זהו הוא כבר הבריא אפשר לצחוק על זה... או שלא? (לי צוחקים על הסוס המת שלי אז אני מאמין שאפשר לקחת את מקרה צ'ארלי באיזי). ורוזי שרוטה.....אבל שרוטים רוווווולז!!!

Shai Felton

New member
זה בסדר גאמני../images/Emo8.gif

גאאאאאדדדד אין לי כוח יותר..... בורינגגגג

charliebr

New member
פיקי!!

לשיץ!! הנה השלווום שלך היי לך קולולולו!!! זוהר לא לקחתי קשה צחוקים יהיה טוב! וצר לי הדם שלי זה לא o לא אוכל לעזור לך.... כמה חבל אבל תנסה יהיה טוב! שרוטים שולטים!!!!!

סטיובן

New member
WELCOME TO THE CLUB

אני כפיר משועמם כזה...יש לי סוס ג'ימי טוברייד אני מתחרה איתו במטר מצורפת תמונה

למעלה