../images/Emo70.gif../images/Emo26.gifעוגת גזר לסוסים!../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif
שלום לכולם! הנה מתכון פשוט (ובטוח... לא אני המצאתי, זה מספר שבדקו את כל המתכונים עם וטרינר לא לחשוש מקוליקים ועניינים) לעשות עוגה לסוסים האהובים שלכם!! מצרכים: 12 גזרים 1/2 כוס סוכר חום 2 תפוחים, מגוררים או קצוצים דק סומסום או גרעיני חמניה מקולפים אופן ההכנה: לקח את 12 הגזרים והכנס אותם למכונת מיץ שימו את המיץ בצד וקחו את השאריות של הגזר (אם אין לכו לחנות המיצים הקרובה הם בשמחה יתנו לכם... מנסיון...). שימו את שאריות הגזר (מי שמכיר את זה באנגלית קוראים לזה pulp...) שימו את שאריות הגזר בקערה והוסיפו את הסוכר ואת התפוחים. הוסיפו את המיץ רק כדי להרטיב את התערובת. לחצו את התערובת חזק לתוך תבנית משומנת והכניסו למקרר לשעה עד שעתיים. הפכו את התבנית והוציאו את העוגה וקשטו בסומסום או בגרעיני חמניה והגישו! בתיאבון!!!
שלום לכולם! הנה מתכון פשוט (ובטוח... לא אני המצאתי, זה מספר שבדקו את כל המתכונים עם וטרינר לא לחשוש מקוליקים ועניינים) לעשות עוגה לסוסים האהובים שלכם!! מצרכים: 12 גזרים 1/2 כוס סוכר חום 2 תפוחים, מגוררים או קצוצים דק סומסום או גרעיני חמניה מקולפים אופן ההכנה: לקח את 12 הגזרים והכנס אותם למכונת מיץ שימו את המיץ בצד וקחו את השאריות של הגזר (אם אין לכו לחנות המיצים הקרובה הם בשמחה יתנו לכם... מנסיון...). שימו את שאריות הגזר (מי שמכיר את זה באנגלית קוראים לזה pulp...) שימו את שאריות הגזר בקערה והוסיפו את הסוכר ואת התפוחים. הוסיפו את המיץ רק כדי להרטיב את התערובת. לחצו את התערובת חזק לתוך תבנית משומנת והכניסו למקרר לשעה עד שעתיים. הפכו את התבנית והוציאו את העוגה וקשטו בסומסום או בגרעיני חמניה והגישו! בתיאבון!!!