עוגת גזר לסוסים!

narretrulz

New member
שקטטטטטט את

עדי אין לך מה לדבר, אפילו כשראיתי אותך בנצר בקושי דיברנו...מה זה עוזר שאת מכינה לי אלפי כדורי שוקולד אם אני מקבל את זה מהילה? אז יוצא שהילה חמודה ואת סנובית שמשחקת אותה שרוטה אבל לאאא את סתם סנובית, רמת-השרון-ניקית טיפוסית.

narretrulz

New member
חחחחח

השופטים המורעבים האלה "אתם שם עם הכדורי שוקולד מתבקשים להביא מגש לזירת השיפוט"

stinkerbell

New member
שיו?! כאילו, כזה, אני סְפִּיצְ'לֶס!

ככה בוגדים?! הא?! הא?! הא?! הא?! אין שיבוט של רוזי! שמעת?! שמעת?! חחחחחח אתה זה שלא היה לו דקה זמן כשבאתי לתת לך את הכדורי שוקולד במאנז'! רשעעעעעעעע! ואני לא סנובית אגב.. אני ביישנית
(אבל לא מכחישה שאני לא שרוטה.. כי זה כבר אבוד לי
) אאוץ'! אאוץ'! הגבבבבב! (אז ככה מרגישים כשמישהו תוקע לך סכין בגב! הא?! אררררר
) אתה עוד תשמע ממני בחורצ'יק!
קופיף קטן

narretrulz

New member
לאאא איך יכולתי

טוב אחרי נאופ קורע לב שכזה אין ברירה- את שרוטה מאין כמוהה (בתנאי שיש שיבוט שת לוקחת בחזרה את הקופיף קטן!) אבל כשבאת לא הייתי כזה עסוק כולהה דיברתי עם הילה ואכלתי כדורי שוקולד טחחח

OHIO

New member
זה בסדר עדי... את לא צריכה לקחת

את זה קשה... הוא היה מניאק לכווולם.... כוווווווווולם!! לא שעכשיו הוא נחמד... אבל בתחרות הוא היה ממש לא נחמד. מסכן... היה לחוץ והכל... וחוצמזה, לי יש סיבה למה הוא לא נחמד אליי, אותי כולם שונאים אבל לך? תוותרי לו... הוא אוהב את המשפחה שלכן (=

היא בכלל סנובית!!! לא מחפשת אפילו

אנשים להגיד להם שלום!!!!! פעם היחידה שהיא אמרה לי שלום היה בתחרות אצלנו בפארק.. כן, כן וזה היה בגלל ששייץ' הייתה לידי!!!! תחרות הבאה חסר לך ואת לא אומרת שלום יפה!!! קפיש?!?1 ומה זה רוזי משובטת!?

stinkerbell

New member
הלו הלו הלו הלו הלו!!!

רגע, לא תוקפים אותי! תוקפים את זוהר!!
(חחחחח רק שלא ירביץ לי אחרי זה.. הכל מאהבה בחורצ'יק!! הכל מאהבה!
) חוצמזה, אני ביישנית ושרוטה לא קטנה.. הסברתי לכם את זה!
אבל, מבטיחה, תחרות הבאה אני אגיד שששששלום יפה יפה לכולם
בסדר?! עכשיו כולם מרוצים?! נחה עליכם דעתכם?! לכו לישון! מחר ביצפר!
ואגב, זוהר אוהב את המשפחה שלי רק בגלל שתמיד יש לנו אוכל נונסטופ בבית ובסביבה. חחחח רשע קטן.. חושב שלא עליתי עליך, הא?!
תודה בזה!
לא שאנחנו מתלוננים, כן? כפי הנאמר, "מי שנכנס אדר מרבין בשמחה" או שיט בסגנון.. פפפפ

narretrulz

New member
למה להרביץ לך? ואז איפה אני יאכל?

ולמה חשבתם שיש סיבה אחרת שאני יאהב אתכם? טחחח ואני זה שאמר לך את זה שאני בא אליכם רק בשביל האוכל אז מה את מרגישה חשובה שהצלחת לגלות את זה? לכלללללל הפורום בית באפמן פתוח.....ארוחת לילה ב1 כולם מוזמנים.

narretrulz

New member
פפפ השיעמום

טוב עדי לפני שאת מרביצה לי עוד פעם...סתםם צוחקים אתכם ונמאס לי מהשיעמוםםםםם המזדיין הזה

TauraMan

New member
עדיייי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

את באה לניר דוד ביום בסוכות!! מובןןןןן?

למעלה