לא נראה לי שאת תזכרי אותי אבל לפני כמה זמן ביקרתם בדני היי (אצל נעם)- אני רכבתי על אדי אז... בקיצור, ברוכה הבאה לפורום הקטנטן! והייתי חייבת להגיד, ראיתי אותך בכמה תחרויות ואת פשוט רוכבת מדהים!! שילוב נעים !
אני אנסה אותו פעם חחח... "הקסם השחור והנפלא שלנו " חלק קצר מהספר המהמם הזה פומי, ברק, סול, ולורד המקסימים דנה המהממת קסם שחור המוסטנגים והבראמבאים נעם המקסימה וכל הסוסים בעולם (אין תמונות היום!!! סורי!!! יש "שגיאה בדף...)
מה המצב?! סורי שלא כתבתי לך את הודעת ה "ברוכה הבאה" עד עכשיו! יש לי מחשב אוטיסט שלא רוצה לשתף איתי פעולה... :/ לונורא.... אניווי אני סתיו! אני רוכבת אינגליש באורוות הקיסר שבבית חנניה (א-י-מ-פ-ר-י-ה!) ויש לי סוסה משלי שקוראים לה מיסי(אני יעלה תמונה אחורי זה כי התפוזונה הזה לא נותן לי כרגע!) אני בת 15 (מלפני שבועיים וחצי בערך!) ,אני גרה בקיסריה
ו...... וזיהו נראה לי! את באמת רוכבת מהמם! צריך להרוג אנשים כמוך!!!!!!!!!!(תיזהרי...
היא נכנסה לפה ב-6 וחצי כבר.. ואני דיברתי איתה באיסי ואז שאמרתי לך שאני מדברת איתה שזה היה בסביבות 10 אתה אמרת שאני יתן לך תמספר איסי שלה.. אז היא פה עוד לפניך... מנסה לקחת את כל הקרדיט אה?!?!!? לא יצליח לך!!!