עוגת גזר לסוסים!

charliebr

New member
דרור..

לפני חודש וחצי... בכל מקום שיש עכברים בכמויות יש גם נחשים זה בא ביחד...

TauraMan

New member
לא בכל מקום..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אצלנו יש טונה עכברים אבל לא ראיתי נחש כבר כמה שנים טובות.. חתולי בר מגודלים הם החלפה טובה לנחשים...

charliebr

New member
לא אצלכם לפחות

תראי אישית אני לא ראיתי נחש אבל זו כמעט עובדה שרשרת המזון בייבי... תראי אני לא ראיתי נחש ועדיין הכיש את הסוס שלי... מה לעשות לא תמיד רואים אותם....

Shai Felton

New member
../images/Emo12.gif

חחחח.... ברוכה הבאה... אני שי, אני רוכבת במשמר העמק, ומתחרה ב-90-100 אם את נשארת, אז תהני פה

Edubite

New member
היי ברוכה הבאה!!

לא נראה לי שאת תזכרי אותי אבל לפני כמה זמן ביקרתם בדני היי (אצל נעם)- אני רכבתי על אדי אז... בקיצור, ברוכה הבאה לפורום הקטנטן! והייתי חייבת להגיד, ראיתי אותך בכמה תחרויות ואת פשוט רוכבת מדהים!! שילוב נעים !

TauraMan

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מקווה שתהני בפורמנו הקט
אני דורון, בת 14, רוכבת כבר כמעט 8 שנים ומתחרה קפיצות (מתחילה מטר עם סוס צעיר העונה) ושי צודקת, הישיבה שלך מדהימה.. הלוואי עלי! אני ודיזל

SHoooKoLaTa

New member
טחחחחחחחח....../images/Emo6.gif

איזה מתכון!! הסוסים כבר מלקקים ת'שפתיים
אני פעם עשיתי, עוגת יומלדת, בר/בת מצווה, חגים, וכדומה.... אני יחפש את זה ויראה לך..

רעיון גדול

אני אנסה אותו פעם חחח... "הקסם השחור והנפלא שלנו " חלק קצר מהספר המהמם הזה פומי, ברק, סול, ולורד המקסימים דנה המהממת קסם שחור המוסטנגים והבראמבאים נעם המקסימה וכל הסוסים בעולם (אין תמונות היום!!! סורי!!! יש "שגיאה בדף...)

Vintage Queen

New member
וולקאםםםםםםםםםםםםם

מה המצב?! סורי שלא כתבתי לך את הודעת ה "ברוכה הבאה" עד עכשיו! יש לי מחשב אוטיסט שלא רוצה לשתף איתי פעולה... :/ לונורא.... אניווי אני סתיו! אני רוכבת אינגליש באורוות הקיסר שבבית חנניה (א-י-מ-פ-ר-י-ה!) ויש לי סוסה משלי שקוראים לה מיסי(אני יעלה תמונה אחורי זה כי התפוזונה הזה לא נותן לי כרגע!) אני בת 15 (מלפני שבועיים וחצי בערך!) ,אני גרה בקיסריה
ו...... וזיהו נראה לי! את באמת רוכבת מהמם! צריך להרוג אנשים כמוך!!!!!!!!!!(תיזהרי...
) פפפ תהני בפורום!!!!!!!!!

אל תיתלהבו יותר מידי...

הילה פה ביזכותי ... אני אמרתי לה להיכנס אתמול... ככה שכול הזכויות שמורות :)))

בטח, בטח...

היא נכנסה לפה ב-6 וחצי כבר.. ואני דיברתי איתה באיסי ואז שאמרתי לך שאני מדברת איתה שזה היה בסביבות 10 אתה אמרת שאני יתן לך תמספר איסי שלה.. אז היא פה עוד לפניך... מנסה לקחת את כל הקרדיט אה?!?!!? לא יצליח לך!!!

charliebr

New member
אני באתי בזכות עצמי

ואני מכירה את הפורום מזמממממממממממןןןןן פשוט אף פעם לא בא לי לכתוב פה עד שהשיעמום תקף אותי....

למעלה