m i c k e y 15
New member
../images/Emo70.gif=>../images/Emo27.gifDVD TRACKLIST<=../images/Emo37.gif../images/Emo70.gif
לפני שאני מתחילה.. קודם כל..רציתי להגיד שמשבע וחצי בבוקר לא הייתי בבית
יצאתי לטיול בגולן עם השכבה שלי וגם שכל י"ב מכל הארץ יצאו אליו בשבוע האחרון למסע שנקרא "מסע בעקבות לוחמים" שם אנחנו מטיילים באזורים בארץ בצפון איפה שלקחה מקום מלחמת יום כיפור וממש עמדנו וישבנו איפה שכל כך הרבה אנשים נהרגו ונלחמו על המדינה שלנו..לדעתי זה היה מאוד מרגש..ואפילו אביגדור קאהלני דיבר איתנו. זה שהציל המדינה שלנו וגרם לסורים להפסיד במלחמה הזאת. אז גם צילמתי תמונות כמובן עם חיילים וזה עניינים [היו מלא חתיכים XDD] אז למי שרוצה לראות ולהגיב אז בבקשה יש פה=>http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=mickey&album=324191 אמ אמ אתן יכולות להגיב גם פה למי שאין שואומי XD ותמשיכו בעמודים
זה מעניין
והפירוט יהיה מחר XD בניצלוש..ואפילו סירטונים שצילמתי ואני יעלה ליוטוב
עכשיו לעניינו
פה אני אביא לכן פירוט של מה שיהיה בתוך ה-DVD של "הלהיטים הגדולים"
ב-DVD נמצא הופעה חיה שצולמה בערב הפתיחה של סיבוב ההופעות הנוכחי שלהם בוולברהאמפטון, בניין האזרחים ב-27 לספטמבר, בנוסף לכל וידאו שהלהקה אי פעם צילמה, 10 דקות של צילום דוקומנטרי שלהם ששמו נקרא
“The Kids Are Alright” [הילדים בסדר]. וכמה שירים שהם אקסטרה שצולמו בסיבוב הופעות של וונדרלנד[
] הפרטים המלאים:
Part 1 – Greatest Hits Tour 2007 (27th September @ Wolverhampton Civic Hall) That Girl Friday Night Obviously Star Girl Broccoli I Wanna Hold You I’ll Be OK Transylvania The Heart Never Lies Umbrella All About You Please Please Room On The Third Floor Don’t Stop Me Now Five Colours In Her Hair
Part 2 – Videos 5 Colours In Her Hair No. 1 March 2004 Obviously No. 1 July 2004 That Girl No. 3 September 2004 Room On The Third Floor No. 5 December 2004 All About You No. 1 March 2005 You’ve Got A Friend No. 1 March 2005 I’ll Be OK No. 1 August 2005 Wanna Hold You No. 3 October 2005 Ultraviolet No. 9 December 2005 Ballad of PK No. 9 Double A, Dec 2005) Please Please No. 1 July 2006 Don’t Stop Me Now No. 1 Double A, July 2006 Star Girl No. 1 October 2006 Friday Night No. 3 December 2006 Sorry’s Not Good Enough No. 3 Double A, December 2006 Transylvania No. 1 May 2007 The Heart Never Lies October 2007 Pinball Wizard B-side
Part 3 – The Kids Are Alright Documentary
Part 4 – Extras 1. Wanna Hold You live (Manchester Arena, Wonderland Tour) 2. Memory Lane live (Manchester Arena, Wonderland Tour)-------------
לודעת מה איתכן אבל אני אהבתי.....הייתי רוצה את זה..אבל כמובן אין לי דרך להשיג אז שוב בפעם המיליון נדפקתי..אבל אתן יכולות להשיג [למי שיש כרטיס אשראי XD יעני להורים נו..] [
"... we'll go to hollywood make you a movie star ..."
]
לפני שאני מתחילה.. קודם כל..רציתי להגיד שמשבע וחצי בבוקר לא הייתי בבית