=>
DVD TRACKLIST<=

Lex 1

New member
../images/Emo27.gifתרגום קצת באיחור../images/Emo37.gif

כנראה שאין לי משהו יותר טוב לעשות..
דני ממקפליי מק-מתרגש הזמר הראשי של מקפליי, דני ג'ונס, מתכונן [?] להופעה הכי מורטת-עצבים של הקריירה שלו - הנחיית טקס פרסי בחירת הילדים של ניקולודיאון של אנגליה בחודש הזה. דני, שמועד לקטגוריית הזמר הטוב ביותר, מעולם לא הנחה טקס לפני כן. "אני באמת לחוץ", הוא סיפר ל'חדשות זמן הטלוויזיה' [עיתון שכזה...]. "טקס פרסי בחירת הילדים של ניקולודיאון [הקיצור שלו באנגלית הוא - NKCA] מסיבי באמריקה והגרסה של אנגליה תהיה מעולה". הבכורה של הטקס תהיה בניקולודיאון ב-27 לאוקטובר, והצביעו ע"י צופי הערוץ בלווין. מקפליי יופיעו עם הסינגל החדש שלהם THNL במופע. דני, 21, הוסיף: "אנחנו מועמדים ללהקה הטובה ביותר ואני מתפלל שקמרון דיאז תזכה בשחקנית הטובה ביותר כדי שאני אוכל לתת לה נשיקה כשאני אעניק לה את הפרס". --------------------- אז זה עונה לנו על הסוגייה - זה ככל הנראה לא ישודר ב-MTV Hits אלא בערוץ ניקולודיאון, ואני בספק שזה ישודר פה כי לכל מדינה יש לוח שידורים משלה.

Yu vi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלאאאאאאאאאא../images/Emo85.gif

זה חייב להיות משודר פה!!!! הבה נישא תפילה אל השמיים, אלוהים עשה שהטקס ישודר פה אני מבטיחה שאכפר על כל חטאיי ואעשה שיעורי בית במשך כל השנה ולא אעתיק מניר מאיר הגאון שהסתפר אתמול [בריל, מי זה?
] בבקשה ה' בבקשה. ~פאוזה דרמטית~ בבקשה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמה בספק?]]]]]]]]];;;;

לאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה חייב להיות משודר פה!!!!!!!!!!!111111111 הבה נישא תפילה אל השמיים ה', עשה שהטקס ישודר פה. אני מבטיחה שאכפר על כל חטאיי ואעשה שיעורי בית במשך כל השנה, ולא אעתיק מניר מאיר הגאון שהסתפר אתמול. בבקשה ה', בבקשה. ~פאוזה דרמטית~ בבקשה.

Yu vi

New member
XDDD האינטרנט שלי יותר מהיר משלך../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

m o r 1 0 2

New member
יאוו,זה נראה כ"כ מגניב../images/Emo99.gif טנקס מיק../images/Emo168.gif

אבת מתי זה אמור לצאת בכללי?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gifבוליטין מדני+הופעות+big gig../images/Emo70.gif

הבוליטין:

"Hey our single is out next Monday! There are 3 formats but Universal has arranged a special promo of all 3 for 6 pounds at HMV, Virgin and many independents! If you would like the original full length version of The Heart Never Lies (like we did at the V Festival), you can order it by texting HEART BEST to 78789 (one pound) and you also get to see a video of our tour highlights - all redeemable on Sunday. Our single is also on ITUNES from Sunday. We will see many of you at the Astoria in London tommorrow night - we love touring more than anything! Danny."​
תרגום: היי! הסינגל שלנו יוצא יום שני הבא! יש 3 פורמטים אבל יוברסלי [?] אירגנו פרומו מיוחד כל השלוש ב-6 פאונד ב-HMV ווירג'ין וכל מיני. אפ אתם רוצים את הגירסה המלאה של THNL ]כמו שעשינו בפסטיבל] אתם יכולים להקיש בהודעת טקסט heart best ותוכלו גם לקבל וידאו של רגעי השיא של הסיבוב הופעות והסינגל שלנו יהיה באייטונס מיום ראשון. אנחנו נראה הרבה מכם באסטוריה בלונדון מחר בלילה- אנחנו אוהבים להופיע יותר מהכל דני. -------------------- הוו חמוד! וגם יש עוד 2 תמונות ככה..לא 3 תמונות מהופעה שהייתה אני חושבת שלשום
שאני אוסיף להודעה הזו.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif1

אם ממש מתקרבים לתמונה איפה שהכחולים האלה. זה נראה כמו עיניים מרושעות XDDDDDD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifלא לשכוח להצביע למקפליי../images/Emo27.gif

ממש פה ל-
McFLY - Best Pop Act
יאללה..שיזכו במשהו

m i c k e y 15

New member
אה וצריך להרשם../images/Emo9.gif

וכתוב שם לבחור קטגוריה [select a category] אז תבחרו ב festival pop act ותראו את כל הזמרים עד שתיראו מקפליי.. vote now אך ורד אחרי שתירשמו לאתר

למעלה