=>
DVD TRACKLIST<=

m i c k e y 15

New member
אהההההההההה

ואני חושבת שהפה שלו נורא סקסי
[כמה שהייתי רוצה לתת לו שם....לומשנה..*מסתכלת הצידה*] XDDD [נו נשיקה יא ראש כחול שכמותכן XDDDD]

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif כל יום שעובר אני קולטת כמה הוא דפוק...

וזה עצוב.. אבל לונורא הוא עדיין מותקי מותק!
אני רק מקווה שזה לא ידרדר..

XDDD אחד האנשים המצחיקים הדני הזה!!!

When was the last time you cried? I think the last time I cried was watching Blood Diamond. I don't often go to the cinema but I loved it. I was in the moment What's been the most embarrassing moment of your life? I don't really get embarrassed for myself, but I was embarrassed for Harry when he fell off stage. That made me go very red...for him. איזה חמודד..... לאכול אותו..... ובקשר לדני ודאגי... הם כתבו בפייסבוק שהם ביחד אז... זה לא מפתיע שהם ערומים אחד ליד השני חחחחח

loli kiss

New member
OMG הוא קרע אותי XDDDD

איך תמיד יוצא שהוא ודאגי מסתובבים ערומים אחד ליד השני
The thing I hate most about myself is my mouth. And my ***. I've got freckles on my ***. Only a few, some pimples too. I should go on the sunbed, but that might make them worse. Enough said. וואי אחת היציאות שלו XDDDDD ואגב.. דאגי תמיד נראה טוב
חח

Lex 1

New member
../images/Emo26.gifתרגום../images/Emo36.gif

איפה קמת הבוקר? במיטה שלי, ערום, עם מנהל ההופעות שלי דופק על דלת חדרי כי אחרתי. אז אני לא התקלחתי או צחצתי שיניים. ירדתי ישר למטה קפצתי למכונית וחזרתי לישון. מי האדם האחרון שקבלת ממנו הודעת טקסט [או בסלנג המוכר לכולנו - SMS] ומה היה כתוב בה? זה היה מאחותי, היא שאלה אם אני רוצה ללכת למלאני (הופעה של זמרת/כותבת שירים בריטית מבוגרת/עתיקה [?]) [מלאני מהספייס גירלז אולי...?]. חוץ מהבית והמכונית שלך, מה היה הדבר היקר ביותר שאי פעם קנית? אולפן ההקלטות שלי. אני מנהל אחד משל עצמי. כל הדבר עלה בערך 15,000 דולר [
]. מה אתה הכי לא אוהב בעצמך? הדבר שאני הכי שונא בעצמי זה הפה שלי [מדוע ולמה?!]. וה-*** שלי [אין לי מושג מה זה אבל זה לא יכל להיות ז*ן כי כותבים את זה עם ארבע אותיות ><"]. יש לי נמשים על ה-*** שלי. רק מעט, כמה פצעונים גם. אני צריך ללכת למיטת שיזוף, אבל זה יכול לגרום להם להיות יותר גרוע. אמרתי מספיק. [בהחלט מספיק.
]. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? אני חושב שהפעם האחרונה שבכיתי הייתה כשראיתי 'Blood Diamond' [סרט עם ליאונרדו דקפריו, אני לא זוכרת איך תרגמו אותו לעברית]. אני לא הולך לקולנוע בדר"כ אבל אהבתי את זה. הייתי ברגע [יש תרגום יותר מדויק לזה..?]. מה היה השקר האחרון שספרת? אמרתי לדאגי שהוא נראה ממש טוב בשבוע שעבר. והוא לא. [צחוק]. XDDD רשע.
. מתי הייתה הפעם האחרונה שבה היית עירום לפני מישהו אחר? זה היה לפני פלו, הכלבה של דאגי. ודאגי. אני תמיד עירום לפני דאגי - אני לא יודע למה. הו, וגורדון בראון כשהוא היה הבוקר בטלוויזיה. [משמע - הוא הולך עירום בביתו]. אם היית בלתי-נראה ליום אחד, מה היה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי הולך לבית הפרלמנט כדי לראות מה באמת הולך שם. אז אולי הייתי יכול להפחיד [?] את גורדון בראון פנים מול פנים. מה היה הרגע המביך ביותר בחייך? אני לא באמת מובך בעצמי, אבל הובכתי בשביל הארי כשהוא נפל מהבמה. זה גרם לי להיות מאוד אדום... בשבילו. [איך בנאדם לא יכול לעשות פדיחות בחייו? אני מקנאה.] האם אי פעם סלב אחר התחיל איתך? אני אף פעם לא מדבר עם סלבריטאים אחאים כי אף אחד לא באמת מחבב אותי! תביאו את זה, בנות! הו, היה פעם אחת ע"י הנער הגיי [הומו, נו
] מ-Shipwrecked [לא ממש הצלחתי לתרגם, זאת תוכנית כלשהי], ג'ו סטון. זה היה ב-'Funky Buddha' [שם של פרק ככל הנראה]. הוא היה קצת פלרטטן. -------------
הערות, הארות ותיקונים יתקבלו בברכה.

Lex 1

New member
חחחחח תתקבל בכייף! ../images/Emo24.gif בקשה.. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

m i c k e y 15

New member
טנקססססס../images/Emo24.gif ואממ

הכלבה של דאגי קוראים לי פלי ואני חושבת ש i was in a moment זה כמו להגיד i had a moment כאילו..היה לי רגע...כאילו מתכוונים למשהו..כמו מרגש חח אני יודעת.. קיצר כשאומרים את זה מבינים למה זה מתכוון חח כמו שמנסים להסביר מה זה רלוונטי חחח כשאומרים מבינים חח

Lex 1

New member
חחחחח נמ, בקשה ../images/Emo9.gif

התקשתי לבטא את השם של הכלבה [BTW אם זאת כלבה הוא לא היה צריך להגיד Bitch במקום Dog? ><"] אז עכשיו אני יודעת!
ואמממ את המשפט i was in a moment אני מבינה בעצמי אבל כשאני מתרגמת אני לא יכולה להסביר את זה בעברית.. חח זה מוזר, אז תרגמתי את זה איך שזה לא כביטוי.. יואו כ"כ קשה לי להסביר את עצמי..
><

McFly rullz

New member
לקס אני מודה לך כל פעם מחדש!!!!../images/Emo23.gif

בלעדיך אני לא יכולה לקרוא את הכתבות האלהXDDDDDD
><

למעלה