שרשור עדכונים לילה
17/08/11

noaxxx

New member
אתה יודע מה עוד יותר מצחיק?

שפספסתי גם בשבוע שעבר... אני אשלים כבר ב VOD כשאני אתפוס איזה שעה מתה...

סלינה1

New member
אורטל היא המתחרה שלה. היא מסמנת לה שיש תחרות

בטריטוריה של גב. כמו שעושות חיות בג'ונגל.

ela501

New member
הגיעו ימות המשיח קרן ואורטל בשיחת נפש לבד

אורטל התחילה ששאלה את קרן אם היא מסוגלת להפתח אליה, וקרן התחילה לספר לה על מערכות היחסים שלה הקודמות בכזאת פתיחות, אני מקווה שהיא לא תרוץ לאתי ודני לדווח, כי עכשיו אורטל מנסה להוציא ממנה מה קורה איתה ועם איתן

ela501

New member
וקרן מספרת לה שזה נגמר

אורטל בטח רוקדת בלבה, אך שומרת על פוקר פייס תוך כדי השיעול המנומס שלה

האם ההפקה מנסה להסתיר שקרן ואיתן כבר לא?!

פעם שניה שקרן מדברת על זה וההפקה מעבירה לבנים הישנים...מרתק יכול להיות שיש משהו נוסף לזה כמו שקרן שוקלת לעזוב את התכנית?!...

כשלון של תוכנית

קבלו מה הלך עכשיו: ענבר בשירותים אומרת "איך הם תכננו לעשות תוכנית בצורה הזו.." המצלמה מיד עוברת לקרן ואורטל קרןאומרת "אין לא יכולה להישאר במקום הזה.." הופ המצלמה עוברת ליוני שישן.. וככה הצלמים מעבירים 24 שעות.. יש שיחה שהיא מעבר למשחק ארץ עיר ישר מעבירים מצלמה תשכו משיחות מעניינות בחדר הבנים או מהבנות.. הזוי עושים טעות אחרי טעות.. כל פעולה שלהם נעשת בהיסטריה אפילו הכניסה של הרווק החדש והבנות החדשות סתם פשוט בדיחה ובזבוז של כסף אגב ענבר נשארת בתוכנית רק בזכות החברים שלה מערוץ הספורט.. בדוק לילה טוב

סיכום שיחה קרן ובן

בן לגב: "אני חושב שאתה וליהי מתאימים" "אני מאוד לא רציתי להיכנס לקשר רומנטי עם בחורה בווילה, אבל זה התחיל פה עם ליהי, אני חושב שהייתה בינינו חוסר התאמה. אתמול איך שנכנסת באתי ואמרתי לה שהמשחק משתנה. אני מרגיש שהיא בענין שלך" גב מכבד את בן "היא לגמרי מחוץ לתחום שלי כרגע מתוך רספקט אליך" בן עונה לו: "כרגע אנחנו אפילו לא מסתכלים אחד לשניה בעינים וזה קשה לי, אבל אני מפרגן לך ומפרגן לה. אני יודע שמחוץ לווילה זה לא היה מזיז לי, יש לי בחוץ הרבה בחורות. הייתי רוצה להיות חבר שלך פה וגם שלה" בן: "ליהי היא היחידה שכדאי לך בכלל להיות איתה פה" וממשיך לפרט: "אורטל - לא. אתי- בטוח לא. ענבר - אין לי מושג מה אתה חושב עליה. קרן - עדין בכאפות מאיתן אי אפשר לדעת מתי היא תצא מזה" בן : "דחייה זה לא נעים" "זה מאוד קשה להרגיש שאין לך פה אינטימיות עם בחורה, חוץ מליהי אין פה אף אחת שעושה לי את זה. הליטוף והחיבוק חסרים. אני מעריך את מה שאמרת לי אבל באינסטינקטים שלי אני חושב שהיא בענין שלך"

למעלה