שרשור עדכונים לילה
17/08/11

dindan84

New member
בן..אתה אמיתי?גב מוצא חן בענייך או מה?מוכר את

הסחורה לגב חחחח

ela501

New member
למה אנחנו צריכים לשמוע שידור חוזר של בן פעם 3

הוא מתיש שילך לישון כמו חבריו המנומנמים יהיה יותר מעניין עם הבנות

adiyon2

New member
מעניין כמה בנות יעופו עליו כשהוא יצא

רק אלה שרוצות להתפרסם על הגבה שלו. מגעיל. חנפן

goodpink

New member
בן וחבריו יוצאים חרמנים מבוגרים. בן גב היה ב

הישרדות. הוא היה שם בלי אינטמיות כפי שאתם אומרים. לא להאמין הוא לא צריך אינטמיות אלא אם הוא רוצה להפסיד את המיליון ... צריך לגשש לברר למשוך כמה שיותר להכיר את הבנות... אחת הבעיות בתוכנית עם כניסתו של גב שאנחנו לא יכולים לדעת מה הוא חושב כי אין לו חבר שם שהוא יכול לדבר איתו בגלוי להגיד לו כל מה שהוא חושב

בוףברכה

New member
אצל אתי..זה...שינת כלים....../images/Emo199.gif../images/Emo263.gif..ולא

שנת..ישרים... . "..אני מתה..שנישן..כפיות....יוני...."..יפה..שלי..יא..ז'רלול..תביא נשיקה..בשפתיים..(מתה על
..החושניות שלך.. ............."..אךך...חיימי....יוני...אני מרגישה..ש..תקועה לי מצקת..בגב..". .אתי..מה קורה איתך.."..את..כמו אחותי..הקטנה.,.....מה ישלך..אתי?...זאת..הבלוטה..

רגע רק רגע

Active member
"אתי, תקשיבי שניה..."

"אני רואה אותך... אני בחיים שלי יש לי עקרונות... בואי אני אספר לך משהו... יש לי חבר, אני והוא כמו אחים. מה זה אחים? תאומים... אבל תאומים סיאמים... לא חשוב, זה לא מה שרציתי להגיד לך... מה שרציתי להגיד...זה שאני ואת... את יודעת מה? אני אתן לך עוד דוגמה מהחיים שלי- הייתה לי ידידה... מה זה ידידה. יותר אחות... מה זה אחות... תאומה..." בינתיים, אתי נרדמה

בוףברכה

New member
....הוא..תמיד..רוצה..לצאת עליה..ובסוף..

..."..את...אתי...אני רוצה..להגיד לך...משהו.., לפעמים..את פוגעת.. באנשים...ואני..מרגיש..שכל הזמן..את מחפשת אותי..בעיניים..,..,.אני רוצה..שכל..פעם שאת..מלאה ..תגשי אליי..תגידי לי..יוני..שאת..צריכה אותי.."..באמת אתי.. את..את..רק ..נותנת לאנשים..וכל פעם שאת צריכה..תפני..אליי...באמת אתי..אני מבקש.... ו אז..בן שואל אותו..נו..אמרת..לה?...כן..אמרתי..שהיא..לוחצת..

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוף../images/Emo98.gif זה כולל גם אותך

בוףברכה

New member
אההה..../images/Emo68.gif....../images/Emo124.gif....

אורטל...כפרה...חיימי...יפה..שלי...זרקי לי.. ת'סכו"ם....
....היום הולכים לישון כפיות..אצל..NOA-X

noaxxx

New member
בוף! אתה גנוב לגמרי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

אחלה נקודות יש לך...
איזה גל יצא לך מהסכו"ם.. שיגעון

בוףברכה

New member
שגב אמר..שהוא..יכול..לתלות..ת'עצמו..בחדר..

זה..היה.אחרי..שהיא הציעה..לו..לישון כפיות..או לפני..

למעלה