כל הקירות שקרן לא בנתה.
M MICHI2404 New member 17/8/11 #128 חולה עלייך דידוש. עכשיו אני בטוחה שאת באמת תמימה. מתה לדעת מתי תצליחי לקרוא גם את קרן.
D didush100 New member 17/8/11 #146 כן כנראה שאני באמת תמימה אכלתי אותה מה לעשות טוב שבוע הבא ליהיא עפה
M meytula New member 17/8/11 #77 איזה חמודה דניאלללללל תראו אותה אחרי שאיתן הבטיח לה שלדיטט הבא הוא לוקח אותה היא ישר חיזקה לו את הביטחון ושאלה אותו על הדיטט שלהם
איזה חמודה דניאלללללל תראו אותה אחרי שאיתן הבטיח לה שלדיטט הבא הוא לוקח אותה היא ישר חיזקה לו את הביטחון ושאלה אותו על הדיטט שלהם
ד דינה דינה New member 17/8/11 #80 ליהי לא מחכה אפילו שעה... ומשחקת עכשיו למצלמה "אני מרגישה הכי מגעיל בעולם"
ב בוףברכה New member 17/8/11 #129 אם את מחשיבה..את זמן ההלם+זמן הבכי..זה..יוצא בערך..שעה..,..הבחורה..החלטית..
פ פ ח ז נ י ת New member 17/8/11 #122 פורום יקר הרשו לי להוריד את הכובע ../images/Emo229.gif אתם אמרתם כל הזמן ואני הגנתי על קרן וליהיא בחירוף נפש מודה טעיתי . קרן מתלוננת על היחס של איתן והיא צודקת אבל למה עכשיו ...? וליהיא טוב שלא קפצת על גב יותר מהר אוי אוי אוי אני שונאת לצאת דבילית
פורום יקר הרשו לי להוריד את הכובע ../images/Emo229.gif אתם אמרתם כל הזמן ואני הגנתי על קרן וליהיא בחירוף נפש מודה טעיתי . קרן מתלוננת על היחס של איתן והיא צודקת אבל למה עכשיו ...? וליהיא טוב שלא קפצת על גב יותר מהר אוי אוי אוי אני שונאת לצאת דבילית