תודי שזה לגמרי היה צפוי עד כדי כך צפוי שזה ממש מצחיק
ק קייזר סוזי New member 17/8/11 #94 צפוי ולא צפוי כי לא האמנתי שהיא עד כדי כך.. תשלים את החסר.. אני לא מוצאת את המילה המתאימה.
א איש העטלף New member 17/8/11 #107 אני נקרע מצחוק ... ליהיא כזאת פטאתית בושה למין הנשי... לי היה צפוי לגמרי.... אבל קיוויתי שהיא לא תהיה כל כך זריזה ושקופה...
אני נקרע מצחוק ... ליהיא כזאת פטאתית בושה למין הנשי... לי היה צפוי לגמרי.... אבל קיוויתי שהיא לא תהיה כל כך זריזה ושקופה...
D didush100 New member 17/8/11 #134 מה זה? אני בשוק את לא מבינה לא עברה דקה וחצי איכססס מה זה צריך להיות?
M meytula New member 17/8/11 #112 זה צפוי מהסיבה שזה ברור לנו ולה שהיא עם בן רק בגלל הפרס ורק בשביל להתקדם בתוכנית
K Klayhamn New member 17/8/11 #114 אבל... למה את בשוק? הרי כמעט כל הפורום הסביר לך את זה פעם אחר פעם, כל פעם שהנושא הזה עלה, ואת התעקשת שרק את יודעת שהקשר אמיתי ושהיא רוצה אותו... אז מאיפה השוק?
אבל... למה את בשוק? הרי כמעט כל הפורום הסביר לך את זה פעם אחר פעם, כל פעם שהנושא הזה עלה, ואת התעקשת שרק את יודעת שהקשר אמיתי ושהיא רוצה אותו... אז מאיפה השוק?
D didush100 New member 17/8/11 #124 לא יודעת אולי מעצמי חחחח אבל שניה אחרי שהוא נכנס היא מתנהגת ככה מה זה? שתחכה שניה אני בהלם ממנה לגמרי
לא יודעת אולי מעצמי חחחח אבל שניה אחרי שהוא נכנס היא מתנהגת ככה מה זה? שתחכה שניה אני בהלם ממנה לגמרי
K Klayhamn New member 17/8/11 #141 תלמדי להטיל ספק בסברות שלך ואף פעם לא להיצמד לשום עמדה בצורה מוחלטת כך תטעי פחות
D didush100 New member 17/8/11 #153 צודק למרות שהיתי בטוחה שהיא לא כזאת אתה לא מבין אני בהלם היא נראית לי כזאת מותק שזה פשוט נראה לי הזוי
צודק למרות שהיתי בטוחה שהיא לא כזאת אתה לא מבין אני בהלם היא נראית לי כזאת מותק שזה פשוט נראה לי הזוי
D didush100 New member 17/8/11 #193 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתרדו עליי למה לא לוקחת הכל באהבה
X xxxka8xxx New member 17/8/11 #162 גם לגבי קרן עוד מעט דעתך תשתנה היא בחורה זולה שפותחת רגליה לגברים שמאוהבים באחרות או בגברים נשואים היא סיפרה שהאקס שלה החביא אותה בבית ....
גם לגבי קרן עוד מעט דעתך תשתנה היא בחורה זולה שפותחת רגליה לגברים שמאוהבים באחרות או בגברים נשואים היא סיפרה שהאקס שלה החביא אותה בבית ....