שרשור פוסט-שידור
16/08/11

xxxka8xxx

New member
הכל מכור-ענבר לא אהובה להיפך הקהל שונא אותה

מי בכלל סימס לענבר?

ההפקה! אין מצב שסמסו לה כ"כ הרבה אחרי השבוע

אני בטוחה שרוב מי שסימס לה עד עכשיו התאכזב ממנה ולא סימס ובנוסף סמסו לענת אוהדי איילת....אין מצב שאין פה התערבות של ההפקה שמשומה ענבר השטן פייבוריטית שלה...(אני זוכרת שיחה מלפני כמה זמן של ענבר עם ענת ואיילת שסיפרה שההפקה אמרה לה לפני שהתכנית התחילה שהם חושבים שהיא ואיתן מתאימים...ובנוסף,כידוע היא עובדת בתעשייה- בערוץ הספורט...) אני מקווה שהיא תעוף בהדחה הבאה...

izmeral1

New member
אולי הבוס של ענבר סימס לה בטרוף. יד להפקה=

אבל גם אותה ענת לא פחות נחשה. כולם פה הגיבו נגד ענבר. מי הגורם לפרוד זו ענת. היא כול הזמן. עשתה צעדים קשים נגד איילת כדי להיות יותר עם ענבר. ואז ההפקה נתנה במה לענבר. וכמובן יותר התקרבות לדעת הקהל? להכיר את ענבר. זה לבלבל את כולם. וכמובן הרבה צו'פרים קיבלה. ענת מגד דניאל וכמובן מיצאה את עמצה שם נלכת הגזר. בהצלחה לה בחוץ.

Lichy7

New member
שלומלום לכולם ../images/Emo24.gif

אז מי השאיר את ענבר- הקהל או ההפקה..?

קשקשה9

New member
לדעתי ההפקה והיא וגב הולכים להיות

הזוג הבא ויתחרו נגד איתן ודניאל

Lichy7

New member
היי ../images/Emo140.gif

את חושבת שגב יסתכל לכיוונה של היצורה הזו? היא ממש לא הטעם שלו. דודתית מידי בשבילו אגב מכל התגובות ששמעתי וקראתי לאחרונה היא גם הפכה לשנואה ממש בקרב הקהל. קצת תמוה ומאכזב שהיא נשארה

xxxka8xxx

New member
גב הוא אסטרטג ידוע ויעשה הכל כדי לא לפספס

הפעם את המליון.

לא מסכימה

הוא היה מעולה במשחק עצמו..נכון אבל כשהסתיים המשחק, הוא סיים את המשחק. ז"א.. הוא לא עשה פעולות יחצנות לעצמו בארץ עם המושבעים כמו שאירית עשתה. ואירית עשתה ועוד איך..שמרה על קשר עם כולם,התחנפה.. שמעתי שהיא העסיקה איזה שלושה אצלה. אירית עבדה קשה גם בארץ, גב היה קצת יותר ישר ולא רצה לעשות את זה.

xxxka8xxx

New member
לא דיברתי על היחצנות של אירית דיברתי על המשחק

עצמו מה שראינו בפרקים

זה כן

אבל אמרת שהוא הפעם יעשה הכל.. לא נראה לי שהוא יגיע למצב של לא לבחול באמצעים. הוא לא הטיפוס.

webguy

New member
אז הוא הולך על אורטל ..!! אם יעשה הכל ..

כי אורטל פופולרית ..

Lichy7

New member
לגמרי. גב ערמומי מאוד. נחש לא קטן

בינתיים תראי איך ליהיא ודניאל מלאות התרגשות מגב.. וקרן מבינה שהיא מתרחקת מאיתן, כשבינתיים גב לא יתקרב אליה כי היא כביכול בקטע של איתן, ואז הלך המשחק ואיתו הסיכוי למיליון. אז הגברת הכינה סצנה כדי שאיכשהו גב יבין שגם איתה יש סיכוי והכל ישאר פתוח

למעלה