שרשור פוסט-שידור
16/08/11

noaxxx

New member
../images/Emo4.gifתגידי,את מנסה לגנוב לי את ה XXX איקסים?../images/Emo8.gif

xxxka8xxx

New member
לא מותק אני עם ה-X עוד מעונה 2 של האח

אבל, מוכנה להחליף שם אם זה מפריע

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifמה פתאום להחליף, צחקתי, צוחקים..../images/Emo6.gif

כמה שיותר, יותר שמח... והמבין יבין

אם תצרפו את הXXXים שלכן ביחד

יהיה לכן מספיק XXXים לשים על הגחבה ענבר. ועוד ישאר עודף לשים על קרן וליהי.

xxxka8xxx

New member
../images/Emo51.gif כמה שיותר אקסים באמת יותר טוב לנסיון

גם אני צחקתי

izmeral1

New member
מה הפעם עשה? איתן לקרן למה בוכה המלכה"

באמת השחקנית בוכה לא מובן לי הכוח הזה מאיפה בה. די היה דייט אומלל. אני בספק אם איתן יחשוב על משהו ממנה. נראה שהחלב שם היה משהו בו חמוצי. ואם היא עתה זאת כך סתם כדי ללקוד אותו. אתם יודעים מה הכוונה. אז גברים מתונים לא יבינו זאת. כי כאן במיוחד יש תחרות וכול למען התחרות זה ברור לכולם. עכשיו תגידו. הבכי.האם זה להכין עצמה לחדש. אני נשבעת לכם שידעתי שהוא מאוחרי הוידוי. ממש ראו אותו ברור. םשוט חשבתי שזה אחד שתמיד שם? אבל צעד לקרן לא יבוא ממנו. ענבר באמת ממחישה את הדברים למען ליהי וקרן. זהו סופית רק הם נותרו לה. והבכי
והכעבס
כי זו לא אורטל שעזבה.
לילה טוב לכולם.

noaxxx

New member
היי ליצ'י, אחלה שבאת

אין לי מושג, מה שכן, עכשיו אני יכולה לומר, שעכשיו הבנות מתחלקות חצי חצי. חצי המגעילות שכולל את ענבר קרן וליהי והחצי השני מתחלק לנסבלת-אתי והיחסית בסדר- דניאל ואורטל

Klayhamn

New member
../images/Emo106.gif ../images/Emo45.gif אני בעד

מעתה אמרו: צוות "איכס"
צוות "נאחס"
וצוות "meh..."

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתי היא צוות בפני עצמה..מצויין חחחח

לא יודעת מה אבן שושן היה אומר על זה, אבל אני מסכימה

Lichy7

New member
../images/Emo24.gif

למעט דניאל זו בדיוק הדעה שלי לגבי החלוקה הזו. מי היה מאמין שאתי תהפוך לנסבלת וענבר תהפוך יחד עם קרן וליהיא לאחת הדיירות המזוויעות. נראה שהולך להיות שמח עם גב. ליהיא עם לבבות בעיניים (לא ברור אם מגב או מהאופציה להישאר דרכו במשחק בלי לסבול מבן. בחורה מזעזעת). דניאל אפופה התלהבות. קרן מכינה את השטח. ואני שמחה וטובת לבב מהעיניין שמתעורר בבית

נקודה למחשבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאוד רציתי שענבר תצא,, לא אהבתי את ההתנהלות שלה. מאוד רציתי שענת תצא וכבר הסברתי לא פעם את דעתי,,, אבל אני חושבת שהיות וענבר אמרה שלשום ואתמול לא פעם אחת שיש דברים שאוסרים עליה לדבר בקשר לאיילת,,,, כלומר לא יכלה לספר לדבר ולהגיב,,,,,, אז ההפקה כפיצוי השאירה אותה לעוד שבוע. אני לא חושבת שענבר המציאה את זה, וההפקה אולי באמת מנעה ממנה לדבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לנו נותר לראות את מה שמראים ואולי באמת באמת אנחנו לא יודעים עד הסוף מה הלך שם. מה דעתכם?

noaxxx

New member
לדעתי,

הטיעון שלך שההפקה נתנה לה פיצוי/תשלום עבור השתיקה שלה, עומד על קרקע לא יציבה. אל תשכחי שענבר דורגה יותר גבוה מענת בסקרים, מתחילת התכנית. נכון שהיא הפכה לשטן, ועדיין, הצופים לא נוטים לשנות את הבחירה שלהם, לפחות לא הרוב שצופים רק בפרקים בערוץ 10. אני מסכימה לגמרי וברור שאנחנו לא יודעים עד הסוף מה קורה שם. השאלה היחידה שנותרה בלי תשובה, וזו שאלת מיליון הדולר, היא למה ההפקה החליטה בשביל איילת שהיא יוצאת (אחרי הפרק אין ספק שההחלטה לא הגיעה מאיילת). מעבר לזה אני מעדיפה לא להתחיל שוב עם כל הספקולציות למיניהן. נחכה בסבלנות ונראה מה יוליד יום

merilue

Well-known member
../images/Emo127.gif

למרות הכל,ונגיד שכן,ויש דברים בגו,---עינבר יצאה חומוס לא משנה מה היא לא מפסיקה ללכלך על איילת גם אחרי הימיאה וגם ענת הסכימה שעינבר יצאה--חומוס

למעלה