שבוע סתמרוח

sapirit14

New member
אני מתפלאת

חשבתי שחגב זה משהו קרוב למנורת שולחן. ואני סתם מתלהבת מהחורף. פטריות. חיחי. נתמסטל מחומרים טבעיים תוצרת בית.. אורניות נרגילה

ויימס

New member
גם אני צמחונית!

אתה גם משחרר לחופשי ג'וקים שנקלעו לתוך הבית במקום להרוג אותם וכאלה?

כן!

יחי הצמחונים, אף אל פי שאני לא במיוחד אוהב חרקים, אני משתדל לא להתייחס אליהם באכזריות

sapirit14

New member
ג'וקים?!!

אין לי בעיה עם עקרבים, עכברים, נחשים וכו'... אבל ג'וקים?! איך אתם משחררים אותם לחופשי בדיוק? את נוגעת בהם?!!! *בררררררררר, טראומת ג'וקים*

לא, למען האמת השיטה פשוטה מאוד

שמים עליהם כוס, ומכניסים מתחת לכוס איזו גלויה או סתם נייר, יוצאים החוצה ופשוט זורקים אותם איפשהו

sapirit14

New member
בלללעעעעעעע../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif

בוא פשוט נפסיק לדבר על זה, טוב?

לא, למען האמת השיטה פשוטה מאוד

שמים עליהם כוס, ומכניסים מתחת לכוס איזו גלויה או סתם נייר, יוצאים החוצה ופשוט זורקים אותם איפשהו

ויימס

New member
חיבבתי הרבה יותר את התלבושת הישנה

שלו, מצבע הכשף, הגלימה האדומה עם הברדס, מאשר כל הקישוטים האלה והכובע עם ה- Wizzard, למרות שהכובע הוא פריט נוסטלגי ורב חשיבות וכל זה...

../images/Emo70.gifשבוע סתמרוח-יום חמישי../images/Emo70.gif

והנה ההמשך מאתמול... רגע! לפני זה! אני רוצה להודיע לכם שזהו היום האחרון להציע ציטוטים לתחרות ולזרוק איזו עצם לתחרות "גם אני סתמרוח" (עיינו בהודעה הראשית) טוב, אז הנה מספר החדר שבו היה סתמרוח באוניברסיטה הוא 7א (מכשפים פוחדים מהמספר שמונה). לאחר מכן, בעת עבודתו כעוזר לספרן ("קוף מספר שתיים" ציין הדיקן באכזריות) הוא התגורר בחדר קרוב לספרייה ששימש בדרך כלל לאכסון ריהוט, החדר הכיל ארון גדול, שעל ראשו ישנה תיבת המטען, וארגז בננות הפוך בו הוא השתמש כשולחן. היו גם כיסא עם שלוש רגליים בלבד וללא תחתית, ומזרון שהיה כל כך מלא בחיים עד כדי כך שמדי פעם הוא התחיל לזוז לאורך הרצפה, נתקע בדברים. כל שאר החדר היה עירבוביה של דברים שהוא גרר מהרחוב, למשל תיבות ישנות, שקים וכו' היו שמונה רמות של כישוף בעולם הדיסק. אחרי כל השנים, סתמרוח לא הצליח להגיע לרמה מספר אחת, ולדעת כמה ממוריו הוא אפילו לא יכול היה להשיג את רמה אפס, שבה רוב האנשים נולדים. הרבה החזיקו בדעה שכשסתמרוח ימות, רמת ההשכלה האנושית בעולם תעלה בקפיצה. "אם נקרא להבנה של סתמרוח את תיאוריית הכשף כרעה מאוד, לא נשאיר שום מילה כדי לתאר את התפיסה שלו בביצוע" אמר אחד ממוריו. הוא גם גרוע מאוד בחזיית העתיד. למעשה, הוא יכול רק בקושי לראות אל ההווה. חלק מזה לא ממש הוגן. כהתערבות, סתמרוח הצעיר העיז לפתוח את העותק האחרון שנשאר של היצירה של הבורא עצמו, האוקטאבו. אחד מהלחשים זינק מתוך הדף וישר קבר את עצמו במוחו של סתמרוח, שם אפילו הפקולטה לרפואה לא יכלה להוציא אותו. אף אחד לא ידע כלום על הכישוף הזה, חוץ מהעובדה שהוא אחד משמונת הלחשים הגדולים, שעצם קיומם מעורב בחלל, הזמן והמציאות. כתוצאה מזה, סולק סתמרוח מן האוניברסיטה. וואו, אני אומר לכם, כשכתבתי את זה כמעט בכיתי
, טרי פראצ'ט ללא ספק המציא את אחת מהדמויות המסכנות ביותר שקיימות, אוי, רינסווינדי שלנו, הלואי שטרי יכתוב כבר ספר שבו הוא מגיע לשלווה ושקט

ויימס

New member
נכון!

נראה לי שאם אני פוגשת את פראצ'ט במקום להגיד לו כל מיני דברים בסגנון 'וואו, כאילו איך אני אוהבת את הספרים ש'ך הם כאלה מאאאגניבים, כאילו שיואו, אני המעריצה מספר אחת שלך' אני מכניסה לו מכות על מה שהוא עולל לסתמרוח. אגב, עילעלתי היום באריק והוא יכול לצעוק הצילו ב-14 שפות ולהתחנן לרחמים ב-12, לא עשר. סתם, רציתי להראות שגם אני יודעת משהו. אני באמת לא חושבת שמישהו בפורום מעוניין להוכיח שהוא דומה לסתמרוח. למה זה היום האחרון???? שבת צריך להיות היום האחרון. ציטוטים: (צבע הכשף, החרב הקסומה קרינג מכריחה את סתמרוח להציל את זוגפרח והרון מאנשי הדרקון) קרינג- "סתמרוח, אתה תבוסתן. אתה האויב הגרוע ביותר של עצמך." סתמרוח- (מביט ברוב משמעות אל אנשי הדרקון) "נתערב?" (צבע הכשף, מנסה להגיד כלכלה בשפה של זוגפרח. כזכור, זה אמור להיות Reflected sound of underground spirits. אני בטוחה שהמתרגמת חטפה חתיכת כאב ראש) "?Ecolirix? Ecro-gnothics? Echo- gnomics" (מעשי קסמים, סתמרוח ונייג'ל נתקלים בשומרי ההרמון בדרכם להציל את קונינה, ונייג'ל שולף את חרבו בקריאת הקרב 'הממ, תסלחו לי'.) סתמרוח- "אני לא איתו." (צבע הכשף, על טרול הרים מעוצבן במיוחד) זוגפרח- "הוא מסוכן?" סתמרוח- "רק לאנשים!" (אריק, סתמרוח מתחמן את השד בכניסה לגהינום) סתמרוח- "אתה מתכוון שלא אמרו לך..? היית חושב שהם יספרו לאנשים, לא? הנה לך ניהול מודרני, הם עושים את כל השינויים האלה, והאם הם מתייעצים עם האנשים -(הרבה בירבורים)- כדאי שנלך, שלא נאחר לפגישה שלנו." ... אריק- "עכשיו אנחנו רצים, נכון?" סתמרוח- "עכשיו אנחנו הולכים. רק הולכים. חשוב לתזמן את זה כמו שצריך." (מסתכלים אחד על השני) (השד משמיע קול של כרגע-הבנתי-את-זה) אריק- "בערך עכשיו?" סתמרוח- "בערך עכשיו אני חושב שיהיה בסדר, כן." ...ואז הם רצים...
(צבע הכשף, במשלוח השמונה) קרינג- "מוזר. למה אי אפשר להגיד שמונה?" סתמרוח- "אמרתי שאסור להגיד שמונה!!!" (נגעל מעצמו) (IT, ממש לא זכור לי ההקשר. צר לי) .Luck's my middle name. Mind you, my first name is bad די, לא מצטטת משם דברים, זה עושה לי עצוב. (צבע הכשף, במשלוח השמונה) זוגפרח- "מה קורה?" סתמרוח- "אני נגרר אל תוך הבור הזה, מה אתה חושב?" זוגפרח- "אני מצטער-" סתמרוח- "א ת ה מצטער..." (מעשי קסמים, נייג'ל וסתמרוח מנהלים איזושהי שיחה מרגשת בעודם נמלטים מבור הנחשים של הסריף) "אם לא הייתי מכשף, לא הייתי שום דבר."

ויימס

New member
ואף אחד לא זוכר את שבעת המילים

מתוך השמונה בלחש של סתמרוח? אפילו לא אחת...? אני יודעת את כולן! לקח לי הרבה זמן אבל בסוף נזכרתי בכולן, בלי להסתכל בספר! זה: אשונאי, איבריס, נ'גוראן, אורשורינג, פייטן, קוונטי, פרינגומאלי(???) *רצה לבדוק בספר* אשונאי, איביריס, אורשורינג, קוונטי, פייטן, נ'גוראד, פרינגומאלי. כן, טעיתי קצת. וגם התבלבלתי בסדר. אבל בכל זאת זכרתי את הרוב! יהיי!

I'm impressed

ובקשר לציטוטים, היום זה היום האחרון לציטוטים כדי שאני אספיק לכתוב את כולם, לתקן טעויות, לתת לכן לתת להם ציונים ואז לסכם את הכל ולהכריז ביום השביעי מיהו הציטוט הזוכה

../images/Emo70.gifשבוע סתמרוח-יום שישי../images/Emo70.gif

המשך מאתמול עד כה שימש סתמרוח כמדריך טיולים, עבר בגיהינום, ביקר את רוב המדינות בעולם הדיסק, נסע בזמן, היה נוכח בבריאת העולם, שם הוא גרם להתחלת החיים בכך שהוא זרק סנדביץ' ביצים לתוך הים, ניצח את הקוסם הגדול ביותר על הדיסק בעזרת חתיכת לבנה בתוך גרב, עזר למורדים ביבשת משקל הנגד, ביקר ביבשת האבודה Xxxx, עף לירח, והיה אחד מתשעת האנשים היחידים שביקרו את ממלכתו של מוות כשעודם בחיים. אבל מה שסתמרוח תמיד חיפש זה שלווה ושקט במקום מסוים, ונראה שהוא קיבל את זה כשהוא התמנה לפרופסור לגיאוגרפיה מוזרה ומרושעת (למרות שכנראה האיש הקודם בתפקיד נאכל על ידי לטאה ענקית). אין לו משכורת וקביעות, אבל עושים לו את הכביסה חינם והוא מקבל מקום בארוחות. הוא גם מקבל משרד משלו, ואף אחד לא ממש רודף אחריו. לאחר מכן הוא גם התמנה להיות ראש המחלקה לגילוי תגליות ניסויי, מורה לעיצוב, ראש המחלקה לחוסר ההבנה בציבור כלפי קסם, פרופסור לאנתרופולוגיה וירטואלית והמרצה לדיוק משוער. בעצם מינו אותו לכל העבודות שלא דורשות כלום חוץ מהעובדה שיהיה מישהו לתפקיד.

../images/Emo70.gifשבוע סתמרוח-יום שביעי../images/Emo70.gif

הנה נגמר לו שבוע סתמרוח, אני מקווה שהוא העשיר אתכם בידע נוסף על הדמות המדהימה הזאת, על מי אתם רוצים את השבוע הבא???

למעלה