Its The McWeekend People

DannyMcFly

New member
../images/Emo70.gifIts The McWeekend People../images/Emo70.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
------------------------------------------- המשך שבוע טוב לכולן

Serena16

New member
מקוויקנד ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: iv'e goy you friday night כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: jason derulo-in my head glee-sweet caroline
glee-its my life glee-take a bow הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
jason derulo תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: glee
פרק 8
90210 על טבעי הקופסא
מעשיה בשתי אחיות משהו שהכעיס אתכם השבוע: מורה מפגרת אחת למתמטיקה
משהו ששימח: מסיבת הפתעה לחברה מלאמלא בגדים חדשים ^^ משהו שהעציב: איזה דפוק שיצא עם חברה שלי זרק אותה :| ציטוטיה: היינו צריכים לכתוב שיר כזה קצר לשיעור ספרות ואחת אצלנו כולה מקריאה ברצינות ''רוברט , אני רוצה להיות אשתך, רוברט אני רוצה לפנק רק אותך, רוברט רק תנשך אותי ואני יהיה שלך '' המורה : על מי זה מסופר ? היא: על רוברט פטינסון
מתנגן בראש / בפלייליסט: jason derulo-in my head המלצת השבוע: דונט וורי , בי הפי .. וווהוווהווהווו
התמונה הכי חמה:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifס'חמוד ../images/Emo99.gif

אהבתי את השיר מהציטוט.XDDDD רוברט

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifMcWeek../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: האמת שכמעט כולם . שמעתי השבוע הרבה מקפליי. במיוחד WITS ו NA
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: ואו מלא . כל האלבום החדש של ATL ורולטה רוסית של ריהאנה XD וממ.בייבי של ג'סטין ביבר. ועוד שיר שהודלף לאינטרנט מהחלק השני של האלבום שלו ^^ מי שרוצה שאני ישלח שידבר איתי במסן .
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה: חחח שיר מגניב לגמריי שכתבו לאלירז. וזה לא המעפן ההוא המזרחי .זה אחר . http://www.youtube.com/watch?v=lOPG3KUCx7Y&feature=player_embedded
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: GLee על טבעי 5
הרווק האח הגדול כ.מלאכים . ארץ נהדרת .
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה דברים
משהו ששימח: קרן באה אליי בפסח
( מי שרוצה לבוא מוזמן אעאע . ) ומצאתי תחפווווווושת סוףסוף אחרי שבת***** הבריזה לי .
משהו שהעציב: ילד חולה נפש אחד מהביתספר בעט בגור של חתול מחוץ לשער . כמעט הרגתי אותו אח"כ .. אח"כ ראיתי תחתול מלא בדם :'( הייתי אמורה להתחפש עם חברה שלי למשו והיא הבריזה לי אחרי שקניתי איפור ובדים . ( כי אמא שלי הייתה אמורה לאפר אותנו . . )
ציטוטיה: " המורה מה את עפה עליי מה את אייר פראנס ? " ליטל מעתוקXD
מתנגן בראש / בפלייליסט: באלי פיקים של מקפליייייייייי . תשלחוווווווו לי :'( כל מה ששלחתםלי אז סיימתי לקרוא כבר X:
המלצת השבוע:תראו על טבעי . אם עד עכשיו לא ראיתם . תתחילו עכשיו . אבל לא מהאמצע מהעונההראשונה .
התמונה הכי חמה:מט"ו בשבט

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אני אעלה עכשיו כמה תמונות שצילמתי & עיצבתי בט"ו בשבט בטיול עם המשפחה :)

ובגלל שמלא זמן לא עשיתי מקוויקנד וגם לא התפקדתי . אז עוד 2 תמונות מטיול של"ח שהיה לנו שגם צילמתי&עיצבתי

אחרוננננננננננה . שצילמתי שני חברות שלי .ממש אהבתי תתמונה .

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתמונות יפות!../images/Emo13.gif

שתי חברות,לא שני חברות!:) באמת נעלמת לנו לאחרונה,אאל תעשי את זה שוב! ובקשר לתחפושת,מה,היא החליטה לא להתחפש איתך בסוף אחרי שקניתן הכול?

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif חחחחחחח האמת שהתלבטתי .

ובסוף כתבתי שני . חחחח מבטיחה לא לעשות זאת שוב! והאמ בקשר לתחפושת .. היא לא קנתה עדיין כלום . רק אני קניתי . היינו אמורות להתחפש למשהו שדורש איפור במה מקצועי כי זה משו ממש מפחיד .. ואמא שלי מאפרת מקצועית והיא קנתה תאיפור והיה צריך איזהשהו סוג של פלסטלינה לעור וזה עולה המון כסף ( חתיכה קטנה ב400 שקל ! ) ואמא שלי קנתה את זה . ופתאום היא אמרה שהיא לא מצאה אביזר מסוים לתחפושת . ואמרתי לה שזה לא הגיוני כי עוד לא ממש התחילו למכור (זה היה לפני שבועיים ) היא רצתה סתם לתת לי תירוץ כי לא באלה . >< סתם ילדה מפגרת >:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחחח זה בסדר../images/Emo13.gif

יש לי קטע לתקן אנשים,גם לי קורה שאני מתבלבלת,אבל אחרי שלומדים את זה רציני אז כבר פחות מתבלבלים... אז מה את עושה עם התחפושת בסוף?
וכל הכבוד על ההשקעה!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני מתחפשת למשהו אחר .

ממ משהו שגם צורך את החומר הזה XDDD ותודהרבה:$

MadBerry

New member
תמונות מדהימות!

מוכשרת~
איפה זה צולם? ^^ ד"א, תמיד רציתי לדעת איך לעשות את האפקטים האלה בצבעים, כמו בשלושת התמונות הראשונות - את תוכלי אולי לעצב לי פעם כמה תמונות? ^^ סופ"ש נעים

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifממ . התמונות הראשונות

שכתבתי שזה צולם בטו בשבט הם איפשהו קשור ליוקנעם ? והתמונות מהשל"ח הם מזכרון יעקוב
ןתודה רבה
זה דבר שנקרא אקשנים בפוטושופ . בטח Any Time
וטנקס3>

למעלה