Its The McWeekend People

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אפעם אין לי כוח לעשות מקוויקנדים

עשיתי עכשיו בשבילך חחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיאייי ../images/Emo23.gif

התכוונתי שאת מזניחה אותי ספציפית
ולא נפגשים יותר

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif בחופשים ניפגש ../images/Emo6.gif

קרן באה אלייך?
אולי גם אני וצורקע נבואא?

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיאללללללה ../images/Emo9.gif

נעשה מפגש בביתשלי ! D: כולל הלייב בוומבלי שעודלאראית

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתמונה מדהימה שני ../images/Emo23.gif

יאללה מפגש פורום אצלך בפסח.XD
סתםסתם.XD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחחחח תבואו בכיף XD

רק שתדעו !!!! שתכננתי עם קרן שהיא תבוא לישון אצלי לפני המפגש XD אז אפשר כולנו להפגש בחיפה בגרנד קניון. ואז אח"כ כלאחת מתפצלת כיאלו XD נעשה מיני מפגש בגרנד XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifגאווווןXD

אל תתחילי לקבוע תוכניות מעכשיו, תחכי קצת... שנתקרב קודם לפסח, שיהיה תאריך למפגש וכאלה.XDD ואז נקבע יותר מסודר

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo21.gifMcWeekend!../images/Emo21.gif../images/Emo97.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הפעם אין לי מה לדחוף בכוח XDDDD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הרבה הרבה מטאל!~ System Of A Down-Cigaro Radio Video Lonely Day Sad Statue Old School Hollywood BYOB Sugar Chop Suey Incubus-Glass Redefine A Certain Shade Of Green Nice To Know You RHPS-Time Warp Science Fiction Double Feature Sweet Transvestite Red Hot Chili Peppers-Savior Mellowship Slinkey In B Major Suck My Kiss Beach Boys-I Get Around ABBA-Voulez Vous Dancing Queen Asaf Avidan-Hangwoman Her Lies The Reckoning מוקי-לא רואה ממטר החברים של נטאשה-נרקומנים מעליות
הלהקה המגניבה של השבוע:
Incubus System Of A Down Red Hot Chili Peppers Asaf Avidan
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
הסיור בבי"ס הריאלי בחיפה.וואי רוני המורה שלכם פשוט תותח על!
היה מעניין ומגניב:).חוץ מזה שלא אהבתי את הסמל בי"ס שלכם,אבל ניחא. 100 בעבודה על ג'ונתן לוינגסטון פגשנו את שמעון פרס!הוא בא לבי"ס שלנו ואז לקחו כמה ילדים מאותה כיתה והלכנו לפגוש אותו בהיכל תרבות,אבל נתנו רק לילד אחד מכל בי"ס לשאול שאלה,וגם את השאלות בחרו קודם
משהו שהעציב:
כל מיני דברים. הברזתי למורה שלי...
ציטוטיה:
מדברים בתקשורת על רחוב סומסום. שובל:איך קוראים לזהבאנגלית סומסום Street?" המורה:"Sesame Street" מתן:"רחוב ססמי". באותו רגע זה היה ממש מצחיק. שי:"סונסיאה" אני:"Sunsea,סאנסי!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
מטאל.:) פאולו קואלו
התמונה הכי חמה:
מגניבים אש:)

למעלה