Its The McWeekend People

DannyMcFly

New member
חחח גמאני פגשתי את שמעון פרס, לפניי שנתיים

נראלי
אני גם הופעתי מולו עם הלהקה של הבצפר שלי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם אצלנו הופיעה איזו מקהלה מאחד

מבתי הספר,ובמקום לעמוד בחצי מעגל עם עמדו בזוית 90,שיהיו בריאים
הוא נתן נאום מגניב,למרות שרציתי שהוא יתייחס לדברים שהוא לא התייחס אליהם. והראש חינוך של מודיעין המטומטמת,עלאק חינוך.שעה אחת חינוך יש לנו בשבוע לעומת 40 שעות של מקצועות אחרים.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo141.gifWEEKEND../images/Emo141.gif../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif

יש לי רק דבר אחד לומר לך הוא מכל הלב את הכי טובה בעולם אני כל כך אוהב אותך זה לפעמים כואב מתרוקן מכל הכעסים העצב השקרים כשאת איתי אוחזת בידי ואומרת שאת אוהבת אותי
מצעד הלהיטים של מקפליי: FIL , DGAO
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הפיל הכחול - יסמין אבל לגמרי, שיר מדהים.
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
הפיל הכחול
קליפ שעשה לכן את זה: קליפ ממש מרגש, הוא גרם לי אשכרה לבכות. הפיל הכחול - יסמין http://www.youtube.com/watch?v=HfDBAM2SFDE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: סתם בצפר מעצבן
משהו ששימח: 92 במתמטיקה
אורצ'י היייתה אצלי אחרי הרבה זמן שלא ניפגשנו
פורים ממשמש ובא
יום חמישי יומולדת 16 של יובל
משהו שהעציב: אהה.
ציטוטיה: "נוציא את הכחול של העגבניה" - המורה לביולוגיה *טיול של''ח* "אל תפצחו גרעינים על האדמה!" "אבל זה אורגני המורה!!" "גם אתה אורגני, זה אומר שאני זורקת אותך על הרצפה?! למרות שהייתה שמחה אני לא עושה את זה"
מתנגן בראש / בפלייליסט: תנחשו. הוא כבר הופיע פעמיים במקוויקנד הזה
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

MadBerry

New member
את העלית את השיר הזה לפייסבוק? ../images/Emo3.gif

אני לא זוכרת מי העלה אותו, אבל שמעתי אותו והוא די נחמד ^^ רק שהזמר לא באמת שר O:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif יש בזה משהו אבל בכל זאת

יש כל כך הרבה משמעות למה שהוא אומר

גיל3333

New member
מקוויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:מלאD: הורדתי השבוע את חמשת הדיסקים למחשב החדש
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:falling under מלא של you me at six ושל הארקטיק מאנקיזD:
הלהקה המגניבה של השבוע:מקפליי ארקטיק מאנקיז ו-you me at six
קליפ שעשה לכן את זה:http://www.youtube.com/watch?v=kbOjX9TRWTk בזכות הקבר הזה אני אוהבת את השיר הוא כזה חמוד בקטע שהוא מציע לה נישואים*~*
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:רקוויאם לחלום ומועדון קרב לא ראיתי כל השבוע טלויזיהXD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:ילדה אחת
משהו ששימח:שיחות עם ידידים טוביםD:
משהו שהעציב:חברה..
ציטוטיה: חח לא מזמן התחברתי עם הכינוי הזה:"מי פה ומעניין:p" ואז ידיד שלי שולח כזה הודעה"את יכולה פשוט להתחיל איתי שיחה"XDDDD GILI^^:‏when you start talking i start walking lies lies lies ‏גיא:מקדונלדס3> אחותי:גילי בואי דחוף אני:מה? אחותי:נווו בואי כבר ~אני יורדת למטה~ אני:מה? אחותי:תפתחי לי את הבקבוק קולה
אחותי:זה זבל כי אתמול זרקתי פה את המסטיק שלי אני:זה של שיר אחותי:אה אז זה זבל אחותי מתקשרת אליי מלמטה גיל בואי דחוף ביי יואו היא טיפשה! אורן:גילי אבל למה את זונה ~כמו בארץ נהדרת~ אני:אורן אבל למה אתה זונה? אורן:אני לא זונה אני ג'יגולוXD והיו עוד מלא שאני לא זוכרת כרגע
מתנגן בראש / בפלייליסט:סטורי אוף א גירל
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:למישהי יש את העיתון הזה?O:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifI have it :D

its from 2009 :O my computer is dead .___. -my life is over- and your sister is funny :D

גיל3333

New member
אחותי לא מצחיקה תיראו מה היא אומרת על דברים

של אחותי השנייה>.< היא לא מצחיקה סתם טיפשה.___. וסטפי אני גם רוצה את העיתון:S

DannyMcFly

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo22.gifמקוויקנדדדד../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif

|תפוח|מצעד הלהיטים של מקפליי:|דבש| הכללללל! |תפוח|כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:|דבש| הפיל הכחול - יסמין (בגלל הפרק של האח הגדול שראיתי מבלי רצוני
) |תפוח|הלהקה המגניבה של השבוע:|דבש| פראמור דה ביטלס
ריאנה ביונסה מקפליייי
רד הוט צ'ילי פפרס |תפוח|קליפ שעשה לכן את זה:|דבש| לא ראיתי כל כך...
|תפוח|תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:|דבש| דמדומים 1
|תפוח|משהו שהכעיס אתכם השבוע:|דבש| חברה חשה לגמרי
שבגלל שבשיעור השני ביום הירוק שהילדים התפרעו לגמריי ~אני אפילו לא לימדתי בשיעור הזה!~ אני מכל הילדים בקבוצה שלי צריכה להתנצל לפני הכיתה
%#&#@$^*#%&)$&)$%*@#%# |תפוח|משהו ששימח:|דבש| 92 בהיסטוריה
בוחן בערבית שאני חושבת שיצא לי ממש טוב:) פגשתי את קרןןןןןןןןןןןןןןןן והיה כזה מצחיק
יום ירוק בבצפר - העהאעהעאה הייתי מורה לשלוש שעות
חברות
|תפוח|משהו שהעציב:|דבש| היה משו אבל אני לא זוכרת
|תפוח|ציטוטיה:|דבש| אמא של קרן צילמה אותנו ~לא אהבנו~ קרן: אמא תצלמי עוד תמונה אמא של קרן: מה אני צלמת של פלייבוי?! |תפוח|מתנגן בראש / בפלייליסט:|דבש| הפיל הכחול - יסמין |תפוח|המלצת השבוע:|דבש| תחרשו למבחנים זה ממש משתלם בסופו של דבר
|תפוח|התמונה הכי חמה:|דבש|

DannyMcFly

New member
ההזמנות

המוכרת שואלת אותי : איך קוראים לך אני : ~חושבת מהר~ אהה דאגי קרן : מה לא קוראים לה דאגי קוראים לה ניצן אני : נכון אבל דאגי זה הכינוי שלי, ושלה זה הארי אז תכתבי לנו ככה ואיכשהוא היא כתבה לי את השם ככה משומה

DannyMcFly

New member
חחח אנחנו התכוונו בכלל לומר טום והארי שהזנחתם

אותם *סנוב* ואיכשהו יצא לי דאגי והיינו בטוחות שיכתבו בקבלה רק דאגי ואז היה כתוב עם ...ניצן זה היה כל כך מצחיק

../images/Emo73.gif חחחח לא נטשנו אותם !

אני הייתי אמורה להיום דאגי , יובל הייתה אמורה להיות דני , קרן רצתה בהתחלה את הארי אבל אז היא ויתרה, ואף אחת לא רצתה להגיד טום , אז עשינו רק דאגי ודני

DannyMcFly

New member
מה?:-O רייבן לא אמרה טום?! אנבליביללללל|צוחק|

וקרן בסוף הייתה דאגי (דיי הכרחתי אותה אבל עדיין
)

למעלה