מה מבשלים לשבת

Ronit FL

New member
הם נראים מבושלים...

שרימפ טריים ולא מבושלים צבעם אפור.
 
אופס אתה צודק, טעיתי בתמונה...

זו צולמה אחרי הטיגון המהיר. לתיקון, אני מצרף אחד שמנמן שקיבל תמונת סולו
 
גם הקלמארי נצרבים בחמאה

ושוב, מספר שניות בודדות, רק בשביל לקבל מעטה נעים ולא מושי. אני אוהב לראות איך שהם מתקפלים ונחרכים בקולות פצפוץ בחמאה הרותחת. גם הם יחכו בצד כמה דקות עם השרימפס, אבל יחזרו בקרוב למערכה האחרונה והחשובה
 
מעט שמנת לסגירת הרוטב

לפניה נמזגה רבע כוס יין לבן שבערה מספר שניות. אבל התמונה לא הצליחה. בסיום הוספתי מעט טימין ומצקת מציר הדגים שכבר הגיע למיצוי טעמים. מלח, פלפל והעסק מוכן. פסטה שהוכנה במקביל הצטרפה אל הסיר לעירבוב קל, וכל המסה עברה אל הצלחות.
 

bigjack

New member
נשארתי עם הלשון בחוץ ../images/Emo3.gif

את התמונה האחרונה הייתי שולח לתחרות צילומי אוכל
נשמע ונראה מעולה חבל שאי אפשר לטעום (או לאכול) דרך המסך
שאפו !!! ומגיע לך
 

clcl

New member
בבון ירוק ../images/Emo99.gif מקבל אורחים? ../images/Emo140.gif

 

milch

New member
הכל נראה אחל'ה....

אני בטוח שנהנתם, אני לא בטוח שבתהליך ניקוי השרימפס נוקה גם חוט המעי.
 
תודה לכולכם על התגובות! ../images/Emo24.gif

milch - בהתחלה באמת חרצנו לאורך הגב והוצאנו את החוט השחור, אבל באמצע התהליך חבר שלי שהפריד את הראשים גילה שהוא יכול למשוך ביחד איתם את העורק הזה. זה הגיוני? לא בדקתי אחריו.. לא שזה כל כך משנה לי בדיעבד, אבל טוב לדעת לעתיד. מה לגבי מסעדות שמגישות את השרימפסים שלמים? כמו למשל בתבשילי פאייה - האם מצפים מהאורח לעשות את זה בזמן הפירוק?
 
למעלה