נוזלי השריה טרום בישול

o h a d d

New member
בטח....זוכרים אססאדו שיכור?

וכנ"ל עם תערובת שליש יין אדום ושליש תירוש ופירות יבשים. ועל פרגיות....כל משרה הולך, סויה סילן דבש חומץ בלסמי מיץ תפוזים תבלינים, כל שילוב יתאים
 

בלוביי

New member
האמת לא אוהבת להשרות,

השריה מבשלת את הבשר. עוף לגריל מורחת התערובת תבלינים,חריפה ,מתוקה ,פיקנטית....... מקסימום 1/2 שעה לפני אפיה. דגים מתבלת ואופה. מוקפץ מניחה בתערובת סויה וקורנפלור עד תום חיתוך הירקות ומיד מתחילה בהקפצה. בקר לבישול ממושך בנתח שלם נוהגת להשרות,מטעמי ריכוך והעשרה. מרינדה לבשר בצל גזר שורש סלרי ופטרוזיליה הכל חתוך גס. גרגרי פלפל שחור,לבן או אדום 2,3 עלי דפנה יין אדום מלח גס. נוהגת להוסיף ולשנות עם תוספות של דבש,רוטב צילי פיקנטי, סילן ,רכז רימונים מקל קינמון,כוכב אניס וכדומה. נוזלי השריה משמשים כנוזלי בישול.
 

א פרח

New member
השריה../images/Emo238.gif

אין אצלי חוקים לפי החשק, מצב הרוח והזמן העומד לרשותי. גם סטייקים לפעמים מעמידה לחיצ שעה עד שעה כאשר מתוכננים להכנה על משטח הצליה על הגז, המירה יורכב מ- הרבה שום כתוש, מיץ לימון ושמן זית. לגבי יתר המישרים אין מתכונים קבועים, לפי מה שבא לי באותו הרגע ומה שיש בבית, מערבבת לפי החשק: ירק טרי קצוץ רטבים כגון - סויה, צ'לי, טאריאקי, רכז רימונים וכ"ו שמנים שונים - זית, סומסום, בוטנים וכ"ו חומצים - בן יין אדום/לבן, בלזמי. ריבות שונות דבש סוכר חרדל שום כתוש, פרוס. בצל קצוץ. תבלינים שונים לפי מה שמרגיש לי שישתלב כיד הדימיון הטובה עלי. בכל פעם המישרה שונה אין חוקיות הכל הולך, כך בכל פעם יש טעם שונה ומפתיע לאוכל. כאשר נירשמת התלהבות יוצאת דופן מתוצאה מסויימת, ממהרת לשחזר לעצמי מה שמתי ולרשום לבקשות עתידיות.
 

b o t t e n

New member
מתערבת ושואלת לגבי המשרה של לימוזין.

למישהו יש את "המתכון הסודי"??
 

Master Stav

New member
כוס מיץ תפוזים

+ 4 שינים שום כתוש 2 כפות דבש או 4 כפות סילאן או 2 כפות רכז רימונים כפית מלח ים גס רבע כפית פלפל לבן כף ג'ינג'יר טרי מגורר ....
 
למעלה