השריה../images/Emo238.gif
אין אצלי חוקים לפי החשק, מצב הרוח והזמן העומד לרשותי. גם סטייקים לפעמים מעמידה לחיצ שעה עד שעה כאשר מתוכננים להכנה על משטח הצליה על הגז, המירה יורכב מ- הרבה שום כתוש, מיץ לימון ושמן זית. לגבי יתר המישרים אין מתכונים קבועים, לפי מה שבא לי באותו הרגע ומה שיש בבית, מערבבת לפי החשק: ירק טרי קצוץ רטבים כגון - סויה, צ'לי, טאריאקי, רכז רימונים וכ"ו שמנים שונים - זית, סומסום, בוטנים וכ"ו חומצים - בן יין אדום/לבן, בלזמי. ריבות שונות דבש סוכר חרדל שום כתוש, פרוס. בצל קצוץ. תבלינים שונים לפי מה שמרגיש לי שישתלב כיד הדימיון הטובה עלי. בכל פעם המישרה שונה אין חוקיות הכל הולך, כך בכל פעם יש טעם שונה ומפתיע לאוכל. כאשר נירשמת התלהבות יוצאת דופן מתוצאה מסויימת, ממהרת לשחזר לעצמי מה שמתי ולרשום לבקשות עתידיות.