שרשור הפרק היומי!

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifשרשור הפרק היומי!

בעע גמני רציתי לפתוח
אז מה אם זה עוד רבע שעה?

GalBatz

New member
תגובה תוך כדי צפיה.../images/Emo122.gif

מה "קיקיו בחרה למות"?! זה אמור להיות משהו עם הנשמה של קיקיו.>< הו, יופי. הם למדו ש"הימה-סאמה" זה נסיכה.
היי, זה הפרק הזה!
הייתי בטוחה שהוא הרבה יותר מאוחר.
הנסיכה המעוותת~!XD היהי. זה היה מאוד הכרחי שקיקיו תסזר את השיער, הא?~_~ דרקון. יאי. טוב, אמא שלי צריכה את המחשב. אז זהו בינתיים. ביי.

אוי אהבתי ת'פרק

"שוב פעם חשבת מחשבות זימה?!" XDD "למה אתה כ"כ רע אלי שועל קטן וחמוד" XDD אבל לדעתי קיקיו זונה (רק אלח תאכלו אותי)

J e i n

New member
איזה פרק יפה!

טוב,אבל בעצם כל פרק יפה כך שכבר מיותר לציין את זה.. הפרק הבא אמור להיות נורא מעניין. מסכנה קיקיו.. כן, אני יודעת שכולם פה שונאים אותה, אבל זו בכלל לא אשמתה, זה הנאראקו הזה (
). מסכנה.. איזה חמודה הייתה הילדה הקטנה! השיר סיום החדש נחמד, אבל אני מתגעגעת גם לקודם.. איזה מצחיק היה כשקאגומה חיבקה את אינויאשה מפחד, והוא אמר לה "למה חיבקת אותי" והם התחילו לריב.. זה הקטעים הכי כיפיים! -ובזאת הסתיימה המגילה-

J e i n

New member
בטח שהוא אוהב אותה!!!!! הוא רק

עדיין לא לגמרי מודע לכך..

לא משהו...

מעצבן אותי שקיקיו מנשקת את אינויאשה... מה יקרה בסוף? _____________ וגם.. השיר בסוף יישאר לכל הזמן? אני מתה לראות את הפרק של מחר... ו... מי חושב כמוני שקיקיו מפגרת? אני לא אוהבת אותה כי היא חושבת רק על עצמה... היא לוקחת נשמות של אנשים ודואגת רק לעכוזה>,<

פרק יפהההה!!!!!!!!!!!!!!1

מירוקו הזה שוב רצה להיות עם בנות חחחחחחחחח קיקיו ממש יפהההה!! אני ממש אהבתי את השיע שלה... אבל קאגומה יותר! אינויאשה ממש חמוד איך שהוא חשב שקאגומה אמרה עליו דבר רע על זה שהיא אמרה עליו טוב לב... חחחח..... חייבת לראות ת'פרק של מחררררררררר...!!!!!!!

חחחחחח

אני איתך!!! שונאת אותה ב__ לא אומרת מחשש להתעלפות (המבין יבין ואם לא תשאלו...) ושיר הסיום משתנה (כמו שיר הפתיחה... בקרוב
)

Co0L iT

New member
אהה פרק חמוט../images/Emo3.gif

חח איך שאינו וקגומה רבו חח ואיך שהיא התחלקה ונפלה.. אוי מחר אינו וקיקיו יתנשקו! ואי בא לי כבר לראותת!!!

GalaxyAngel

New member
היה פרק נחמד

אני שונאת את קיקיו.. הפרק הבא יהיה מעצבן, כפי שראיתם, בפרק הבא היא הולכת.. הממ.. זה נחשב ספויילר אם ראו שזה יהיה בפרק הבא?! זה גם מופיע בשם של הפרק... ><" גררר, קיקיו תנשק את אינו, פוכס.. מגעיל, וכל זה כדי.. להרוג אותו? O__O איזו נסיכה שמנה ומכוערת הייתה היום! XD מגיע למירוקו הסוטה הקטן. ואיזה חביב היה הקטע שמירוקו מסתכל על שיפו בזדוניות ואומר לו "שיפו, כשתגדל, תבין" XDD

The Snow fox

New member
חלש מהרגיל../images/Emo63.gif

אבל עדיין יפה. שיפו הולך ומתחבב עלי. כנ"ל לגבי שיר הסיום החדש. הפרק של מחר נראה פרק ממש מעולה!

למעלה