שרשור הפרק היומי!

GalaxyAngel

New member
כנ"ל

גמני שונאת את קיקיו......ואפשר להבין את זה כבר דרך החתימה =]

נכון!!!!!!!!!!!

גמני שונאת את קיקיו בדם!!!!!!!!!!!! היא מכוערת, פקצה, פרחה וטיפשה!!!!!!!! אני מקווה שהיא תמות ולא תחזור שוב לעולםםםםםםםם

P a k o L i n a

New member
אני איתך אחותי..

קיקיו היא חתיכת כלבה.. אני שונאת אותה!!! רעה רעה רעה...

אוקיי גמאני ועכשיו פרט חשוב:

כל פעם שאומרים קיקיו
אז צריך לשים אייקון של חמסה(
) פעם היה אפשר גם רעשן אבל עכשיו אין... טוב בשנה הבאהXP

PakoLina

New member
אוקי.. ניסיון:

חת שתים ו.. קיקיו *רעשן*
*רעשן* ניסיון ו.. קיקיו *רעשן*
*רעשן* קיקיו = המן הרשע
שתקתי עכשיו.

עוריט

New member
גו גירל :)

קיקיו היא חתיכת פרוצה מגעילה מטומטמת ואנוכית! בעע

P a k o L i n a

New member
פרק טוב!!

דרך אגב, זאת אני Rockie, החלפתי ניק.. קטע טוב: "שוב חשבת מחשבות זימה?!" חחחחחחחחח פרק נחמט ביותר.. אני כבר מתה לפרק הבא

קיקיו חתיכת גונבת נשמות!

איזה מרשעת קיקיו! אני חושבת שהיא עומדת לגנוב לאינויאשה את הנשמה!!!! ואיך שהיא לקחה מהילדות המתות את הנשמות.... תמיד חדעתי שהיא פקצה..... אבל לא עד כדי כך!!!! אינו רוצה להציל את קיקיו... לא מבין שהיא רעה רעונת! איזה חמוד שיפו! הנסיכה המעוותת XDDDDD
והשיר סיום, למה?????? למה לא MY WILL? מה רע בו???? קיקיו היא זונה!!!!! קגומה מותק! אינו+קגומה לנצח! מירוקו+ סנגו! ומעניין מה סבא שלה המציא הפעם.... שבר בגב???!!!!!
אינו חתיייייך!!!!!

GalaxyAngel

New member
לא!! לא מיי וויל!

אם כבר שיר שונה fukai mori (שיר יפה לדעתי) אז שיהיה come!!!!! בעע אין לי כוח לחכות בשביל השיר הזה לעונה השביעית ;______;

איזה פרק חמוד!!! *_*

מירוקו-קון שולט כתמיד!!! אהבתי איך שהוא ניסה לחקות איך שבנות מדברות בקטע עם שיפו-צ'אן ^.^ ואת הקטע שהוא אמר לו "כשתגדל, תבין.." חחח.. קאוואי!!~ ואיך שקאגומה הניחה על אינו-צ'אן את הראש, כ"כ מתוק!!!! *__* הם מושלמים ביחד!!! נה.. פרק הבא, קיקיו ואינו-צ'אן מתנשקים.. איכסה! ><' אני שונאת קיקיו\אינויאשה.. בעע.. שתמות כבר! >__<' היוצרים האלה, נותנים לי לחיות באשליות שהיא מתה ופתאום *פוף* הנה היא שוב! >_>' אבל ת'כלס, הקטע עם הילדה הקטנה.. סאיו, זה היה חמוד, קיקיו הייתה מתוקה.. אבל יותר מזה, זהו! ><' השיר הסיום החדש כ"כ יאמי *.* ואני ממש אוהבת שהם שמים תמונות מהפרק שהיה, זה מוסיף! ^.^ קאגומה כ"כ מותק!! רואים שהיא אוהבת את אינו-צ'אן D: ושיפו ומירוקו שולטים! XDD מירוקו: זה רק דמיוני, או שהיא נעצה בי מבט מרושע? שיפו: זה לא רק הדמיון שלך.. או משו כזה, יש להם תמיד שיחות כ"כ עמוקות *.*

The Snow fox

New member
דרך אגב-../images/Emo63.gif

אני היחיד שהבין רק עכשיו שקאגומה אומרת "שיפו-צ'אן" ולא "ספונצ'ה"?

היי, קיקיו הייתה מאגניבה.../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

אבל מחר בפרק שבו התחלתי לשנוא אותה. ואני מפספסת אותו.
לא הבנתי למה היא הייתה חייבת לפזר את השיער.
פרק יפה ועצוב - היה לי ממש עצוב, כל הקטע עם הילדה הקטנה וקיקיו.

היא הייתה חייבת לפזר את השיער

כדי להרגיש מאגניבה, ושאווה! >_>' סתם.. בטח היוצרים חשבו שהיא תראה יותר מאגניבה ככה כשהשיער שלה מתנופף ברוח כשהיא הולכת לה, משאירה את הכפר הקטן והילדה(שהיא גרמה לה טראומה לכל החיים) מאחוריה P:

ילדה מסכנה...

אבל לא הזיז להם מה שקיקיו עשתה לנזיר ההוא??? הם כאילו לא ראו כלום...

למעלה