שרשור הפרק היומי!

The Snow fox

New member
מחרתיים^^../images/Emo63.gif

לא שראיתי פרק איתה, אבל היא נראית מגניבה.

GalaxyAngel

New member
פרק 24..

בהנחה שמחר אמור להיות פרק 23.. אז.. ביום שישי??? ((מתרגשת)) יאיי!!!

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif בדיוק:]

אבל הסיטואציה שקאגומה נשאנה על אינו הייתה די מבדחתXDDD *קאגומה נשענת על אינו* אינו:"אה... קאגומה?" קאגומה:"אני מפחדת... נראה כאילו כל רגע היא תקום לחיים!!" אינו:"זה הכל?" קאגומה:"זה הכל...? שוב חשבת מחשבות זימה?>_>" [XDDDD] אינו:"את זו שנשענת עלי!!" =>___<= קאגומה:"אתה חשבת!!" אינו:"אני לא!" *מסתכלים אחד על השני במבטי רצח*

Buyo H

New member
ווה!

טוב, אז התרגום של שם הפרק לא היה משהו..
אבל הראו קיקיו^___^ בע... הפקצה נורא מעצבנת;; היא לא חייבת להוציא את כל הקנאה שלה על מירוקו.. ומה היא ודחפת את אינויאשה מים? זה לא לרמה שלה לגעת במים?O.O הו... הפרק הבא^_^.... והיה נורא מצחיק בפריוויו
הפקצה מסבירה על קיקיו, ופתאום היא צועקת אל אינויאשה...oO
ואיזה משחק מילים משעשע^__^ לילדה הזאת קוראים סאיו, וקיקיו אמרה לה סאיו-נארה
*מתפגרת*

Buyo H

New member
אה..

והקטע עם הנסיכה שנדבקה למירוקו היה כל כך מצחיקXD

ח כן בדר"כ הוא נדבק אליהן זה קטע קו

רע מצחוקXDDDDDDDDDDDD ואני לא מסכימה עם דעתך על קגומה><###### קיקיו בעעעעעעע אוי אמרתי קיקיו...

ששש!!!

אמרת את המילה האסורה!!! חכו שנייה אני מקיאה בשירותים...
XDDD כשאומרים "קיקיו" שימו חמסה!!!:)

../images/Emo57.gifוגם...../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

קיקיו...
מקיאה מרוב גועל.... שונאת אותה ><##### חחחח... איזה כיף לפרוק את העצבים עלייה חיחיחיחיחי.......

אכןXDDDD^^"

קיקיו
ממש קנאית!! שתודה שהיא מתה לעזעזל!!!! זהו, נגמר, עכשיו אינו עם קיקיו וחאלס!! סאלאם לך קיקיו!!!
(אני לא ערביה:) המבין יבין...)

רק דבר טוב יוצא ממנה...

היא מקרבת בין שונאות קיקיו
בעע.. אינו וקגומה לנצח!!!!!!
סנגו ומירוקו לנצח!!!!!!!
קוגה-קון ואני לנצח!!!!!

דבר אחד!!! טוב התכוונתי....

כל השאר... בעצם אין עוד מעשים טובים הרי היא סתם זבל שעושה דברים זבליים למדי...

אכן...

אוףףףף אני משתגעת!!!! אני מתחרפנת שאני רואה תמונות שלה או שומעת את השם שלה או קוראת אותו...

NOYMAN12

New member
איזה פרק יפה !!!

איך אני מחכה לפרק הבא !!! יואו בא לי להעיף לקיקיו המכוערת הזאת בעיטה !!!! מסכן אינו .... איך קאגומה כעסה על מירוקו ... חחח

שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!><######

שונאת את קיקיו!!! היא זבל!*נסקלת ע"י מעריצותיה* היא גונבת נשמות!!!! מסכן אינו.. מה שהוא צריך לעבור בגללה.... קגומה תחזיקי מעמד!!! אל תתני לקיקיו לקחת לך את אינו!!!! (קריעות עידוד שכנראה לא יעזרו - מן הסתם היא לא יכולה לשמוע אותי...) (אוקי כולם חושבים שאני מטורפת ברגע זה... נו טוב לא אכפת לי אני מביעה את דעתי...)
קיקיו הזבל תרצה בפרק הבא לקחת את אינו לגיהנום!!! תיקון קיקיו הזבל... שונאת אותה, שונאת אותה, שונאת אותה!!!!!!!><########## קגומה תעזרי לו!!!!(מתנהגת כאילו אני לא ראיתי את כל הסדרה....)

למעלה