McWeekend!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזו חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני אשמח לראות תמונה בכל מקרה
אבל לא נראלי שאני אבוא למפגש פורום הקרוב... אני פה בעיקר כי יש פה בנות נחמדות ולא כלכך בגלל מקפליי מאז שהם הפכו להיות זונות/ערפדים או מה שהם עכשיו...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבואי בשבלינו,לא בשביל הגייז האלהXD

אנחנו יותר חשובות.

אני השקעתי במקוויקנד שלי אתמול והכל נמחק!

אופפ!!! אני אכתוב שוב, ממש רציתי לפרסם מקוויקנד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
shine a light little joanna home is where the heart is here comes the storm party girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mcfly
קליפ שעשה לכן את זה:
הראיון הזה של מקפליי עם המנחה המטריד OO" אחד הסרטונים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
איש משפחה וסקינס [למרות שלא ראיתי]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מורה מטומטם לתנ"ך ולחכות בתור למקום לא נכון =\
משהו ששימח:
יש מלא :) לעבור תיאוריה ראשונה לעשות קניות לנסוע למרכז עם אמא והאחיות :) לישון אצל חברה ממש ממש טובה שלי :)) לקבל 84 ו92 בבחנים ומבחנים למיניהם
משהו שהעציב:
לישון 4 שעות ביום חמישי ואז יום שבת למות מעייפות =\
ציטוטיה:
בשיעור אזרחות אנחנו מדברים על הצמידים האלה בצורות ילדה מהכיתה:"בונא, הם ממש יקרים וזה כולה גומי" המורה:" גם אני מכיר מישהו שאמר שזה יקר וזה כולה גומי ועכשיו הוא אבא" XDD לקח לי שנתיים להבין באותו שיעור רבים על המזגן כרגיל ><" ילדה 1 :" אם קר לך תביאי סווטצ'ר!" ילדה 2:"אבל חם לי!!" מורה:" אז תביאי קרח!" אני וחברה שלי החלטנו לאכול איזה מאפה עם הרבה אבקת סוכר, ושתינו כבר במצב כפית טוטאלי "מרוב סמים התחלנו לאכול את הקוקאין" XDDD אני:" אני צריכה לכתוב את כל הציטוטים שאנחנו אומרות" חברה שלי:" שמעתי שאנחנו צריכות לכתוב את כל הקוקאין שאנחנו אוכלות" XD אני ואמא שלי נוסעות באוטו ומדברות על הכסף שנותנים לה בעבודה לבגדים אמא:" כן, נותנים לי 1700 ש"ח בכל שנה בשביל שאני אקנה בגדים לקבלת קהל, ושלקבת קהל אני אבוא עם בגדים" XDD צחקתי עליה שנתיים, בעצם עד עכשיו אני צוחקת עליה והיה גם, שלפני הימי הולדת של אחיות שלי חבשנו על משחקים אמא:" יש לי משחק, אנחנו קושרות לילדים את העיניים והם צריכים לחפש את המתנות" אני:" אמא, לא חבל על הילדים? אני חושבת שהם עוד צריכים את העיניים שלהם, לא צריך לקשור להם אותם, צריך לכסות אותם עם מטפחת" XDDD כל ירידות סדום צחקנו על זה XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שירים של בת הים הקטנה בהשפעת אותי הקטנה קטנה
המלצת השבוע:
תאמינו בעצמם :]
התמונה הכי חמה:
אחיותיי בשיטפונות בערבה :) יואו איך בא לי שיטפון עכשיו ושישחררו אותנו מבצפר בגלל זה כמו שנה שעברה P:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo266.gifMcWeekend../images/Emo266.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
nowhere left to run ♥♥♥ if you see kate shine a light party girl i need a women end of the world ובקיצור כל השירים החדשים מהמסע הופעות החדש שלהם D: כל אלה שאתם לא מכירים, חפשו ביוטיוב. יש מלא סרטונים מההופעות :)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
papa roach - scars papa roach - hollywood whore papa roach - last resort papa roach - lifeline
הלהקה המגניבה של השבוע:
papa roach ^%#$^%$&&$&
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=XjQvk_R20r4&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=QigHb-uSxOg
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כמעט מלאכים 4 3>
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא רק שהטיול שנתי השנה הוא 3 ימים, גם לילה אחד באוהלים @: סיווט
משהו ששימח:
שאממ...זה עוד שבוע ויהיה נחמד D: היציאה ביום שישי :) עודמעט יומולדת לחברה בבאולינג D: האייפון 4 של ידיד שלי שתמיד יוצא לשמח אותי כשבדד לי *-*
משהו שהעציב:
עניין קריטי שקשור לאהבה של גיל ההתבגרות . אנילאמאמינהשאהבנואחדאתהשניבאותוהזמן.
ציטוטיה:
שיחה שכבתית היום בנוגע לטיול - "ביום ראשון חובה חולצת בצפר ובימים האחרים לא חובה. אבל אסור גופיות, חולצות בטן וכל אלה" משה: "אוף נועם הלכה התוכנית של החולצות בטן" נועם: "אבל ממש רציתי לחשוף את הפופיק שלי :(" ישבנו כזה בהפסקה ולידינו היו זיינקים שחשו פרקוריסטים והתחילו לקפוץ ממעקים ולעשות סלטות ואז נועם צרח להם "טוב דיי אתם לא קולטים שאתם חנונים ?!?!?! זה לא יעזור לכם להשיג בנות !!!" והם ברחו XDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
papa roach - hollywood whore
המלצת השבוע:
אמ. תשמעו פאפא רוצ'.
התמונה הכי חמה:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחח התמונהההה ! XDDDD

תגידי זה מהפראודיה הזאת שיצאה על דימדומים? OO" או שזה סתם?

dairy milk

New member
זה מהפארודיה!

זה אדיר, ואדוארד בפארודיה יותר חתיך מאדוארד בסרט האמיתי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאוח סטפנושנוש ../images/Emo23.gif

"אממממ מי אלה פאפא רוצ'?" הכרת שני שירים שלהם וחרפת לי עליהם כל היום ~!@#$

למעלה