McWeekend!

Shaniix3

New member
../images/Emo264.gif *תפוזבל

נו בתור זוג הם חמודיםםםםם!!!
לפני שג'ני הייתה מעצבת וכל זה היא הייתה חמודה! :)

../images/Emo204.gifאבל היא צריכה להוריד קצת באיפור עיניים

זה גורם לה להיראות כמו ראקון מצוי. המפף.

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח הרגת אותי אבל כן את צודקת, היה לה בכלל יותר יפה לפני התספורת !

../images/Emo109.gifטוב חכי את עוד בעונה 2

שם היא עוד נורמלית, איכשהו. מעונה 3 זה פשוט הולך ומדרדר...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד. :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
End of the world פשוט שיר גאוני
Shine a light foolish
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
this i love - guns n roses november rain - guns n roses sweet child o mine - guns n roses
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז , מק' 3>
קליפ שעשה לכן את זה:
shine a light
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מגרש ביתי
CSI
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
החניכים שלי!#@$@#!@# נמאס לי מהם. בסופו של דבר אני אזרוק אותם בטיול אחד אחד מהצוק. >< ~טוב לא את כולם, רק חלק, יש גם כאלה חמודייים3>~
משהו ששימח:
הניצחונות של בארסה השבוע, ומסי
הלכתי עם חברה לקניון בכפ"ס והיה מאוד מאגניב + קניתי 3 זוגות עגילים חדשים (2 של פיס ו1 של בארסה!
) הלכתי לבצפר היסודי שלי עם חברות בתור מדריכות, והיה מאוד מאגניב :) ~למרות שלא הייתי אמורה לבוא והייתי צריכה לישון באותם שעות.~ ><
משהו שהעציב:
החניכים שלי. שהם השמידו לי את הפעולה, ועכשיו הם לא יודעים כלום לגבי הטיול@#!@#!# והחלק היותר נורא ש9 מהם(!) ~שכוללים את השניים הכי מופרעים בעולם~ יוצאים לטיול
ציטוטיה:
-היינו בחנייה וחיכינו לאוטובוס, אז אריאלה הראתה לשייקה (המקק שלנו) איפה הבית שלה- קאי: "היא בטח מראה לו את החדר שינה שלה..." אני: "נפסלתי.XD" *בשיחה מאוד חשובה עם רוני המקקית לגבי הטיול* "תראי גם אני אהיה בטיול, אבל אני יהיה בזין--נפסלתי!" XDDDD אח"כ היא נסעה איתנו לכפ"ס, אז התחלתי לשבח את מסי וכמה אני אוהבת אותו (כמו תמיד
) רוני: "איכס מסי" אני: "מה זאת אומרת איכס מסי!??!" רוני: "אני מעריצה של רונאלדו. אני אוהדת ריאל" אני:"מה!?@?# אייייכס ! " רוני: "ישלי אפילו פוסטרים שלו" *אמא שלי עוצרת בצד של הכביש* ואז כזה: "זהו צאי מהאוטו. אני בטוחה שאת תצליחי למצוא פה אוטובוס" ואז פשוט התפקענו מצחוק.XD קאי:"רוני את חייבת להבין שבאוטו הזה יש חוקים. הראשון הוא שמסי נסגד, וכולם אוהבים אותו. והשני זה שהומואים הם המין השולט!" והיו המון דברים של נפסלתי שאני לא זוכרת. >: .
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"נפסלתי!" XD
המלצת השבוע:
לכו לשמו"צ. אל תיהיו מדריכים - זה סיוט. והכי חשוב, תאהבו מקפליי כי זה סקסי
התמונה הכי חמה:
סקסססססי

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אין אני פשוט חייבת לתת לך שיעור

על איך משתלטים על קבוצת ילדים בני תשע שמנסים לעשות לך את המוות
את תראי - שיעור אחד ממני, ואם תעשי בדיוק מה שאני אומרת לך - הם שותקים כמו מלאכים קטנים! אני פשוט יודעת לפקד עליהם!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתראי על רובם אין בעיה.:)

זה איזה 2 מסויימים שהורסים את הפעולה.
זה ילד אחד שאפילו ההורים שלו לא יודעים מה לעשות איתו, והוא פשוט חולה נפש, והוא מגעיל, והוא רב עם כולם, ומרביץ לכולם. ולכולם כבר נמאס ממנו. ואז יש את הילדה, שהיא פשוט מפלצת, שכל הזמן מקללת את כולם, ושאין ילד אחד בעולם שסובל אותה. לא אני והמדריכה שאיתי, לא אנשים מהקיבוץ שלה, לא אפאחד ! כאילו היא כמו ערסית (אבל ממש ערסית ערסית. ) בכיתה ד'. זה פשוט מזעזע להיות לידה. -_- וכאילו באמת, שאי אפשר לעזור להם. רק איזה פסיכיאטר או פסיכולוג. ממש מישהו רציני יכול לעזור להם. זה כבר מעבר לרמה של מה שמדריכה, או מקק, או ההורים יכולים לעשות
אבל אם ישלך עצות לגבי השאר, זה יכול מאוד לעזור.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח ,

אני מתה על רוני. היא המקקית הכי טובה שיש לנו. אבל הקטע הזה מאוד עצוב. פעם הבאה שאני אפגוש אותה אני אעשה לה סידרת חינוך למה בארסה כן וריאל לא !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifשאני אכתוב את הזה מג"ג?! XD

ישלך מזל שאותו לא כתבתי.XD חוצמזה זה היה אדיר עם שייקה. XD הוא כזה גיי!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיש עגילים של בארסה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכןןןןן ! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

אבל זה קטנצ'יק, עיגול לבן ובתוכו הסמל
ראיתי את זה, התאהבתי, קניתי

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifנשמע מהמם ואלוהי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

מאיפה זה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמהקניון בכפ"ס. :)

לא G, השני, הזה הישן. אני פשוט תמיד שוחכת ת'שם שלו >: קניתי את זה בדוכנים שיש שם יוםשישי. :)

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאוףףףף...../images/Emo10.gif

כפר סבא ממש לא באזור שלי.... האמת שאני לא חושבת שאי-פעם הייתי שם...
נו טוב...אולי יום אחד ייצא לי להיתקל בזה במקום אחר.... תתחדשי
BARCA RULLZ

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אם באלך, יכול להיות שאני אחזור לשם בקרוב, ואז אני יכולה לקנות לך ולהביא לך במפגש פורום שיהיה או משהו.XD כאילו אני יכולה להראות לך תמונה של זה גם לפני שתגידי אם זה בכלל שווה את זה .

למעלה