The Season (1) FINALE

King Of Kromags

New member
../images/Emo72.gifThe Season (1) FINALE../images/Emo103.gif

שם הפרק באנגלית: Destiny שם הפרק בעיברית: "גורל" תאריך שידור מקורי: 2000-05-15 נכתב בידי: Toni Graphia & Jason Katims בוים בידי: Patrick Norris מכיוון שאני לא רוצה לספיילר לעצמי, ולכם, אני אתן הפעם רק לינקים לתקצירים.
תקציר באנגלית-http://www.episodelist.com/shows/view_episode.php?episode_id=3128 תקציר באנגלית- http://www.3tv.co.il/serve/prog/prog_summary.asp
הפרק הקודם - The White Room.
הפרק הבא - ישודר בעוד חודש מהיום.
.
עוד 4 שעות לפרק, מרגע כתיבת ההודעה.
צפיה מהנה, אתי ונדב.

נמימה

New member
צפיה מהנה לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

פרק אחרון לעונה
נא לא לכתוב מה יהיה בפרק, יש כאלה (אני
) שלא קוראים ספויילרים...
תהנו!!!
...האקונה מטטה...
חחח אל תשאלו, אח שלי רואה מלך האריות! הסרט הכי שוסי ושווה של דיסני

נמימה

New member
הספירה לאחו החלה../images/Emo98.gif../images/Emo108.gif

עוד 2 שעות 52 דקות 3 שניות

נמימה

New member
כנראה שאני לבד../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

עוד: 2 שעות ו38 דקות!!

JUstMeAndMe

New member
../images/Emo98.gifתהנו../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם אני אכתוב אחרי הפרק כי אני בטח אהיה קצת באבל ואצרח... אוי ואייז זמיר- כיצד אני אשרוד כחודש ללא רוזוול
נשתדל! ויש לי פרקים לזמן הבצורת לראות ולבלוס! וגם אני מזמינה את הספרים- אז יהיה לי מה לקרוא בקשר לסדרה! רוזוול רולז! טוב תהנו כולכם! עוד כשעה וחמש דקות זה כאן!
ביי

Dawson girl

New member
*מתרגשת*

פרק אחרון לעונה.. בלעעעע אבל נראה לי שהוא יהיה ממש יפה! ולא, לא קראתי ספוילרים... רק ניחוש... תיהנו!

h e n y

New member
אוףףףףףףףףףףףףף../images/Emo7.gif

לא רוצה
עוד רבע שעה
אני רוצה רוזוול*רוקעת ברגל* *קורעת את הבגדים*
לאאאאא כמה שיותר לדחות את זמן הפרידהההההה
תארו לכם אם ככה חודש מה נעשה שרוזוול תיגמר לגמרי

SmallVille Girl

New member
ואאאאאאאאאאאאייייייייייייייי

איזה פרק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פרק הסיום הכי טוב שראיתי מכל הסדרות ! בקטע עם ליז ומקס כמעט בכיתי !!! :(( איזה חמודים הם ביחד !!!! והקטע עם הבן של השריףףףףףף וואאאאיייייייייייי 4 מילים : מהמםםםםםםםםםםםםםםם

Charmed 4ever.

New member
4 הברות, מייטי. |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

והקדמת אותי! ביטץ'! ואני לא כמעט בכיתי... זלגו כמה דמעות... והקטע שמייקל אמר למריה שהוא אוהב אותה יותר מדי היה ממש ממש ממש יפה! העביר בי צמרמורת...

איזה כמעט בכית אני בכיתי!

לא הצלחתי להפסיק! מהקטע של מייקל ומריה "כי אני אוהב אותך יותר מדי" לא הפסקתי לבכות!!! איזה פרק מדהים!!!!!!!!!! ומישו יכול לרשום לי בבקשה תקציר נורמלי בעברית-חברה שלי רוצה לדעת פרטי פרטים ואין לי ממש כח לכתוב לה-אני אתחיל לבכות שוב!

h e n y

New member
וואיייי איזה סיוםםםם../images/Emo7.gif

דייייי זה לא פ'ר, למה זה נגמר ככה
לא רוצה
ולניתוח: הסצינה הכי יפה+מרגשת: הסופית
עם השיר
יואוו זה היה כול כך מרגש, כמעט בכיתי, תודו שליז
שיחקה מדהים
והקטע שאמא שלהם הסבירה להם את הכול: שמקס
, טס אישתו
, איזבל אחותו
ומייקל הוא בעלה+מפקד
. הסצינה הכי משעממת: ההתחלה, זה היה בלתי מובן, היה יותר מדי בלאגן מסביב ולא הבנתי דבר
הסצינה שידעתי מההתחלה: שהשריף הוא טוב
, ושקייל
כמעט ימות
אבל ינצל על ידי מקסי החמוד שלי
הסצינה הכי קיצ'ית: שמקס
וליז
התנשקו לפני שקפצו מהגשר, הקטעים עם מריה
ומייקל
, שמיקל
אמר שהוא אוהב אותה יותר מדי
הסצינה שהכי כעסתי: שקייל
שיחרר את הסוכן
, שמייקל
צעק על מריה
שתסתלק, שטס
נתקעה באמצע הסצינה הכי מצחיקה: לא היה משהו מצחיק בגלל כול האקשן
, המכות והעצב
. אבל היה מצחיק שמקס
כזה אמר: אז מי המנהיג? וכולם הסתובבו והסתכלו עליו
או שאיזבל
אמרה: וואי היא כול כך יפה{שבעצם היא הייתה מכוערת בטרוף
} ניקוד מ1-10: ברור ש10 אחד הפרקים המרגשים
למרות שהייתי נותנת לזה 8 בגלל הקטע העצוב עם מקס וליז בסוףף
ובגלל הגורל
שחקן השבוע: אהממ קשהה.... אני מניחה שולנטי, תודו שכן, בגלל שהוא לא הלשין ועמד לצידם כמו גבר
, וגם ליז
שיחקה יפה שהיא בכתה בסוף
הערות: מסתבר הרבה דברים בפרק הזה, ואני כבר יכולה להגיד אותם חופשי
איזה כיףףף בלי ספויילרים, ולנטי יודע, מסתבר המעמד של ארבעת החייזרים, ליז שיחקה יפהף נסדו השומר של כולם איך שהוא עוזר., היה יותר מדי מסתורי הפרק הזה וכמה דברים לא הבנתי בדיוק.... ובכאן נגמר העונה הראשונה של רוזוול
{די להתייסר...}

Charmed 4ever.

New member
וואו! ../images/Emo99.gif |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

ואני לא ארחיב כי אני רק אהרוס. פרק מעולה לסיום... חודש עד העונה הבאה? חודש??? פאק 'אם!

TaKe Me DuDi

New member
דיייי

איזה פרק מדהים אני לא יכולההההה זה היה כזה יפהה ומקס כזה חמוד וגם מייקל

../images/Emo42.gif לאאאאאאאאא! ../images/Emo42.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! זה לא יכול להגמר! למה זה נגמר! אי רוצה שימשיך! מה אני אעשה בלי רווזול כל יום ראשון? איזה פרק סיום מדהים... איזה עצוב זה היה שליז ברחה וכולם סכלו עליה בורחת ומייקל הזה אמר "אתה חייבת לתת לה ללכת" כאילו לא יודעת מה... אבל המ שקלקל זה ששירי לא יודעת לבכות... זה די הרס... וואי! זה היה פרק כזה יפה... מזל שלא קראתי ספויילרים... זה היה ממש מקלקל... ניתוח קצר:
הסצנות הכי מרגשות:
1. כשליז הלכה 2. כשמייקל אמר למריה שהוא עוזב אותה כי הוא אוהב אותה יותר מידי. 3. כשהם ראו את אימא שלהם... והיא ספרה להם עליהם...
סצנה מותחת
כשליז ומקס ברחו... כל הזמן הייתי במתח מה יקרה להם... אם ימצאו אותם או לא... וגם הקטע עם קייל היה חביב...
סיכום פרק
כל כך עצוב... אני רוצה שימשיך משבוע הבא העונה החדשה ולא שנצטרך לחכות חצי שנה! אווףףף... פרק מידי יפה... שיר

WOW

אין יותר מה להגיד. זה כמו סופונות של באפי. רק יותר... באיכות טובה?
הפרק בכלליות היה ממש יפה. התחיל לי בסימני שאלה כי הלכתי להכין סלט... ראיתי מקצת לפני השיר פתיחה אבל עכשיו הסבירו לי במירק...
הסיום היה עצוב... אבל אני כמעט בטוח ב-100% שייראו את השלישיה האחרת (ליז, מריה ו.. אלכס קוראים לו? אזמה אם הוא ואיזבל ביחד?! הוא דמות שולית.. אל תאשימו אותי!) בעונה הבאה.... אני רק צריך לאשר עם ספויילרים (או שלא... פשוט נחכה חודש...). אני כ"כ מחכה לעונה הבאה! לפי הניחוש-הם באמת זימנו לשם איזה משהו כמו שנסדו אמר והם ייצטרכו למנוע משהו עולמי... אולי הם יהיו בפריז? מאגניב! חחח..... אני רוצה עונה 2!

למעלה