The Season (1) FINALE

הקטע עם האורות.....

היה שבכל מקום שהיה אור-עוד אויב אחד משלהם "התעורר" כאילו....לוידעת איך להסביר את זה אבל זה האויבים שלהם בקיצר

sweetyheart

New member
../images/Emo12.gif האיש הזה?!

ה א י ש ה ז ה?! אתם עיוורות?! לא ראיתם שזה האווי???? (האווי מבאק סטריט בויז ....!) אני בשוק שאף אחד לא שם לב!

L i l A L o

New member
חחחחחחחח

אני לא אוהבת ואף פעם לא אהבתי במיוחד את הבקסטריט בויז ולכן גם לא ממש קישרתי בין האיש ההוא להאווי... חחחח גם בכלל נראה לי אנשים שחכו איך הוא נראה כל כך הרבה זמן הם לא ב"שטח" בואו נקרא לזה ככה..

sweetyheart

New member
אני גם לא מעריצה שלהם...

אבל כניראה שאני זיהיתי כי ראיתי את הפרק לפני שלוש שנים ואז הם היו יותר בשטח....

אני זיהיתי....../images/Emo68.gif

איך שראיתי את האדם שמחזיק את המכשיר קשר המוזר הזה אמרתי לאחותי...האיש הזה דומה שתי טיפות להאווי.....איזה כיף שצדקתי

Dawson girl

New member
דעה קצת שונה...

*רואה במקביל את הפרומואים לעונה 3 בסטאר וורלד* אני ממש אהבתי את הפרק! היה פרק ממש ממש טוב... אבל היה משו שלא אהבתי.. שהוא היה יותר מדי קיטשי ורומנטי כזה. היו שם יותר מדי נשיקות בין מקס (
) וליז, וכל השטויות האלה.. הייתי מעדיפה הרבה יותר שהם יתמקדו ברביעיה ובנסדו ובכל הכוחות החדשים וזה. זה היה הרבה יותר מעניין לדעתי... אבל בסיכומו של דבר היה פרק ממש ממש יפה ונורא אהבתי אותו... מקס היה שם ממש חמוד, וגם מייקל, נורא הצחיק אותי הקטע שהוא עצר את פירס עם הסנוור הזה מהיד ואמר "אני לא יודע מה עשיתי!".... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לסיכום-

h e n y

New member
אני יודעת

ידעתי שהוא מהבקסטריט בויז, הוא היה מוכר לי אבל לא ידעתי את השם שלו

PopPy

New member
מי מהבקסטריט? *אתי סקרנית*

פעם ממש ממש אהבתי אותם.. ואני עדיין חושבת שהם להקה מצוינת.

PopPy

New member
אוו נחמד..

אין לי מושג אגב על מה את מדברת כי לא ראיתי את הפרק, כשאני אראה אני מניחה שאני אבין לבד..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך צרחתי/צחקתי כשראיתי אותו!!!!! אני כאזה קולטת את האווי ואני כאזה "יאווווו זה זה מהבקסטריט בויז" זה היה מצחיק!!!!

PopPy

New member
../images/Emo11.gif

זה לא להקות זו להקה אחת, עם יופי של מוזיקה. אני אוהבת הרבה דברים מכל הסוגים.

למעלה